- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най-големите изцепки в час
веднъж една даскалка мн мн ме изнерви нещо... и тъкмо свършва часа и аз бързам да изфуча от стаята да изпуша една цигара,а тя тая по принцип ...по бавна и обикновено минава време докато си дигне трътката да се изнесе от стаята... иии излизам аз от стаята бясна и почвам да я псувам като каруцаркаа,като съответно знам че тя не ме чува... в един момент се обръщам и тя си върви точно зад мене и ме гледа доста странноГадничко... Има хиляди някви дребни изцепени думи не намясто... И аз съм ги мамосвала и бабосвала.. даже като бях в 3ти клас май...абе мн отдавна някъде нз точно... иии искам да кажа госпожо ама ... мамо,бабо,лельо..ъъъъ накрая го уцелих -госпожо.. мн ми се смя тогава тая
При мен изцепки да искатеедин съученик госпожата му вика нещо и той ко веее
господина по математика му вика ще извикам баща ти в училище да си поговорим и той ти гледай аз да не го извикам
аз нещо си прая в час и господина ми вика престани да си чоплиш молива,престани да цвилиш
във седми клас намазахме бравата отвътре с лепило и госпожата само влиза и няква с кърпичката в ръка и се чисти
после на стола си пак имаше лепило и тя беше с пола и ще сяда и само докато седна и се усети и веднага какво е това ала балааааа...хахах нищо че после някой от виновните хора чистиха стола
има още много ама някой др път
![]()
:P
![]()
В седми клас ни направиха ремонт на даскалото и вратите в тоалетните бяха ПВЦ и се заключват.И така аз и една приятелки решихме да влезем и двете вътре и се заключихме,обачеееее нещо стана на вратата и неможахме да отключими стана квато стана заключихме се,а имахме химия при един нов даскал,докато ни отключиха се мина половината от часа.Влизаме ние с момичето и господина:
-Къде бяхте?
Аз:
-еее ,господине,заключихме се в тоалетната
Той:
-Е как така,и двете в една тоалетна ли?
Лелеле после целия клас леш долу![]()
![]()
![]()
![]()
Ааа да не говориме какъв срам беше докато работниците разбиваха вратата![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
ами една се напика в часголям смях бе да не говорим как миришеше ама мен ме възбуди нз що
може би щото беше хубава
![]()
В кой клас, в първи лиПървоначално написано от fashion4etyy
По-леко с фантазиите, мойто момченце.
Иначе по темата:
Учителката ми по география е много строга и без чувство за хумор и веднъж нещо говореше за оценки, кой не бил изпитан нещо такова и точно след това пита: Кой го няма?А аз чух"Кой няма(оценка)?" и викам "Аз", тя пак"Кой го няма?" и аз втори път "Аз"![]()
Трябва ли да ви описвам реакцията и.А го направих без да искам.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Хахаха беше много смешноНаскоро господина по български ме вдигна на дъската да праа разбор на някфо изречение за някфо момченце дет смачкало някъв червей
И нали аз тряя го открия с въпрос и господна ме пита къф е въпроса и аз викам нали въпроса е Кога? и той вика аиде ся сложи след него сказуемото и аз кат изцепих "Кога го мачкам " и целия клас заедно с господина кат избухнаха в някъф смях
![]()
и оттогава сички само ме бъзикат кога съм го мачкала
![]()
One Tree Hill..Forever...Naley..!!!
Оня ден изпитваха един съученик,и той разказваше ама много бързо и трябваше да каже -за голям хор и оркестър,а той каза за голям хуй и оркестър и понеже говореше бързо не се осъзна какво каза![]()
обаче всички почнахме да се смеем даже даскалката и почервеня
![]()
![]()
![]()
![]()
8 клас и не е фантазия стола беше мокърПървоначално написано от girl_in_black
![]()
Преди 3-4 дни по музика имахме да пишем есе за музиката, която харесваме,слушаме и т.н. Аз бях написал 1 страница с голям формат...Седях си на стола използвайки само 2-та му крака и учителката ми се скара защото съм щял да го счупя ,което си е вярно де и ми каза да стоя прав.Аз се ядосах и реших да се правя на интересен и казах ,че няма да си чета есето и го изядох ...не глътнах листа само го дъвках няколко минути...
Г-жата по физика: И той Филиподндолос (Филип)седи и си сере в облаците
![]()
.. Толкова бързо го каза, че и тя се разсмя..и после се извинява: Си се рее, бе деца...ама и аз
П.П. От учител е, но просто не ми се "ходеше" в "Учителски бисери" .
В моя клас изцепките са ежедневие,просто ми е готино да ходя на даскало щото става голямо шоуНапример аз мн често падам от стола,но не как да е а аз направо летя назад,веднъж класната си обесняваше нещо,но един ми хвърли едно топче и аз за да го хвана се протегнах назад и назад и бях с краката нагоре даже те почти ме залупиха
(седя на последния чин)Мн добре си спомням миналата година как един зубър пръдна и з и още няколко съученици го чухме...аз се залях да се хиля,не можех да спра и създавах голям шум и класната(да пак тя)не можеше да изпита едно момиче
,а зубърът през 2 сек. ме питаше що се хиля
е за това най-много се хилех
![]()
Първоначално написано от Mite94613
![]()
е не не неПървоначално написано от Mite94613
![]()
![]()
![]()
![]()
уби ме
![]()
аз преди един месец някъде си изядох пищовчето дето си направих за контролното по математика![]()
тя даскалицата идва към мен и вика: дай да видя в ръцете...и аз се наведох и си сложих листа в устатаи тя докато ме разпитваше там от какво преписвам, аз докато говоря го глътнах...
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
В даскало сабрали сме са най-лудите на последните чинове някои ноясто тонколони за музика усилваме до дупка през час по физика!Госпожата вика да намалим макар че знае че няя да намлим
и тъй половината час сме надули музиката и по едно време влиза педалогическия съветник и вика " СТАИГА ! " аз викам "НЯМА СТИГА ЦЕЛИЯ" и целия клас избухва в смях
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Ами в час по английски в старото даскало класа много говорехме и госпожата по едно време ивика ''Които може да го обясни по-добре от мен да излезе на дъската!!!''И аз станах и го обясних,а тя говорела в преносно значение...
По билогия(в началото на 7ми клас) Г-жата. пита кое е това животно което живеее на тъмно и фотосинтезира,ама аз чух само живее на тъмно и изкрещях къртица в тишината![]()
![]()
Пак по билогия(вече някъде към края на годината в 7ми клас)Правим преговор и говорим за птици които живеят в тундрата и аз отварям учебника на тоя урок,за да ги прочета(ама не знам че стана дума за птици)и виждам пише невестулка и вдигам ръка нетърпеливо и госпожата ме вдига и аз гордо заявявам ''Невестука!''...![]()
![]()
![]()
Това е от рази година изпитват ме по немски и класната ми вика защо не си знаеш думите и аз и викам че ме е мързяло(ама мен наистина ме мързеше)![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Първоначално написано от fashion4etyy
![]()
тебе се некфи странни неща те възбуждат
![]()
аз помня наща по етика какво се беше развилнява и крещи "какво се оплаквате и викате постоянно, всички имате 5 и 6" и един се обажда в тишината, настъпила за няколко секунди "м, аз имам 4..."![]()
В час по химия нещо стана дума за математиката...
Госпожата:Кой ви е по математика?
Класа: Г-н Стоянов.
Г-жата: А той е душица.
Аз питам приятелката си какво е казала за Стоянов и тя ми казва.
Аз: А това е по смислено от това дето аз чух.
Приятелката ми: Ти какво чу?
Аз:Ами той яде дечица!![]()
![]()
![]()
![]()
-----------------------------------------------------------------------------------------
Злата г-жа по история казва:
-Хората са почитали това,което е изобразено на иконите.
Аз казвам на фр си:Е по тая логика ако има г*з на иконата ние ще почитаме гъза.![]()
![]()
![]()
![]()
I love walking in the rain,because nobody knows i'm crying.
"БОЖЕ КОЛКО СТЕ ЖАЛКИ! Ама как така ще ми спрягате съществителни??? Откъде идвате вие?
Ако бях на мястото на вашите родители нямаше да ви дам да ядете. Щях да излезна и да взема една топка кал да ви я пльокна в тигана за ядене, вместо яйца. Щом съществително име може да се спряга, значи и кал може да се яде. БОЖЕЕЕ, един свестен нямате."
По литература:
- Ама ти защо си седнала там отзад? Я ела на първия чин. Какво правиш отзад?
- Ами аз.. до парното на топло...
- Е, ето де... тука прозорецът е отворен.
(седи и ми се кара сериозно, а целият клас се залива от смях и тя като се чу какво е казала, започна и тя да се смее.
"Тия политиците са имАли шестици в училище, ама сега не могат да са справат с една тъпа газова криза, тва е щот не са са вглеждАли в индексите на елементите. Ся вашите родители ще ви кажат БЕ МАНИ ГО ТОЯ ДАСКАЛ БЕ, ама аз ша мога да ви отмъстя и ще отмъстя на цялото общество, като ви пиша ШЕСТИЦИ "
"Изкарайте си го от ухото, за да не Ви го вкарам в носа"
1. "Вие нямате час по счетоводство, а по математика!"
2. "Антон да не ми се усмихва с тези зъби като в ... хм ... реклама на паста за зъби"
3. "Аз съм единствения математик в цялата околия"
4. "И сега ... (преливаща от щастие) ... всичко ще систематизираме!"
5. "Та ученика в НГДЕК, поради нехайство или мързел, обикновено и двете ..."
6. Ядосана от поредната фриволност на ученик: "Ама аз не разбирам, имайте уважение, математиката е наука все пак!"
7. "Сега всички да си извадят малката притурка към големия сборник ... или беше обратното?"
8. "За живота не знам, но в алгебрата е така ..."
"Станали сте толко грозни и дебели ... държите се като представителки на простия целокупен български народ и сте нагли като еснаф по време на Априлското въстание".
И една поучителна история за финал![]()
"Ама, Даниеле, защо сега правиш така? Виж какво хубаво момче си, а никакво уважение нямаш към никого! Даже и към родителите си - а гледай те как добре се грижат за теб - купили са ти хубава риза, хубави панталони...", на което място Даниелът става от мястото си и казва: "И хубави гащи са ми купили, ето, вижте!" - и си смъква панаталона...
А един път по математика тоя не беше в добро настроение и ние с моята фр само кикотихме и той ме накара да седнана неговото място.Та и той е седнал на катедрата (с гръб към мен) и обеснява нещо. А аз само правя смешни физиономии и размахвам ръце наляво и надясно.Повечето се смеят,а той само се обръща и аз се правя,че съм му сърдита.
После почва да пише нещо на дъската и аз почвам да размахвам ръце и да шептя: КЛОШАР! и той на третия път само ме удря с маркера,а аз го поглеждам и викам:Ама какво направих? А той само ме гледа злобно.![]()
![]()
![]()
а и по география почнахме да си говорим с кичурите и се смеем като полудяли (не че не сме) а другите ни гледат странно и умират от скука.![]()
![]()
![]()
госпожата ми по литература е движещ се бисер... днес каза "днес започвате да изучавате романтизма, както и аз с вас..."
"защо не пишеш?!", след като започвам да пиша: "ама това вкъщи трябваше да си го написал"![]()
"както си хихикате, както си бъбрите сега, след това ще ми се мазните за по-високи оценки, ама няма да ви дам... ти работиш за 3, той работи за 5, но съм му писала 3... според теб смислено ли е?" и аз "не"(явно искаше да каже "справедливо ли е"...)
и все пак имам 5 за срока![]()