- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най-големите изцепки в час
aa mn sa![]()
Преди 1 месец с една фр гледахме филм на mp4 и госпожата ни видя зе ни го и ни каза разменете се (имаше предвид разделете се де) и ние си разменихме местата и и се ухилихме. Целия клас избухна в смях а тя се изчерви нацупи се и почна пак да пише на дъската.
В 4 клас бяхме искартили вратата на тоалетната а ватре имало някав парвокласник и неможеше да излезне![]()
а в 5 излезнахме на двора с бг знамето и един се качи на 1 стол и вика мафия мафия искахме дарвена
а в 7 един отиде до тоалетната и трабата била спукана и от 4-етаж някои пикаел и тоя от на6иа клас бе6е на 3-етаж и почнало да му капе варху главата
абе мн неща има
![]()
![]()
миналата седмица с моя клас измислихме една песничка за госпожата по трудово (тя е голяма пич*а)
"званеца би,ку*а ми се сви.госпожата влезе ку*а ми излезе"
като и го изпяхме тя мн се зарадва и каза на госпожата по музика да ни пи6е по една 6-тица![]()
Първоначално написано от kantonecApetur4
брутализъм
тфа ние ако го изпеем на която и да е даскалка ша ни заколят и ша ни изядат...
![]()
gret4ety намали си подписа![]()
по темата:
аз в час по математика реших да се правя, че разбирам и гордо гордо казах пред целия клас:
- Математиката не се учи без пипане..
![]()
![]()
![]()
![]()
имах предвид, че ако не пипаш учебника няма да научиш, ама както предполагате всички си помислиха за друго и стана гафа![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Първоначално написано от ef4etyYy
шанс в нащо даскало е рай![]()
ее искам и аз такаПървоначално написано от kantonecApetur4
при нас са некфи мн тъпи.... даскалката по математика ни дава няква задача и един съученик ебати задачата и тя [O_o] отива при него и му вика за следващия път носиш една кутия с бонбони и черпиш целия клас задето псуваш в час
![]()
мн е проста
![]()
По математика:
- Надявам се поне скобите да разкриеш... (след като не казах нищо друго по задачата)
- Оооо това го знааам! Мога, мога! 1 по 1 е 2!
![]()
[/b]
Stay up all night with the stars *
За сега нямам изцепки
Ама една даскалка заместничка днеска ни вика
Трябва 4иновета ви да са по линиите на паркета.
А след тва каза на мом4е 4е е момиче ....![]()
За сега нямам изцепки
Ама една даскалка заместничка днеска ни вика
Трябва 4иновета ви да са по линиите на паркета.
А след тва каза на мом4е 4е е момиче ....![]()
понеже стоя на първия чин и имам навик да си изпъвам крайниците (краката по-точно) и даскалката минава покрай мен и квато е завеяна и се спъна и се изръси![]()
в час по английски както обикновено е шумно и прайм някво упражнение и исках да питам нещо и викам госпожо госпожо...10 минутки чаках да се обърне и по ендо време ми писна и викам:ЕЙ курво обърни се.Много бързо ми обърна внимание![]()
в час по химия даскалката ме изпитва и аз горе долу бях учил и си викам ся най-малко 4 ша ми пише и тя кат изръси сядаи две и аз "Квооо" и имах една баничка под чина и я взех и замерих госпойата с нея уцелих я в краката.
вчера в час по математика госпожата обеснява там нещо и едно момче израси няква глупост и даскалката вика:Ичо ако още веднъж ми се изцепиш така... и целия клас![]()
![]()
леш смях госпожата не се усети за кво се смеем ама то щото тя е невинна женица пък ние дърти перверзници...
тва е за ся кат се сета за още ша пиша![]()
Мале...В час при новата дърта даскалка по музика стаа купон...един от нашия клас не я пусна да излезе от стаята и тая като се напъна да излезе...Буташе се буташе се и накрая моя съученик я заби в стената...Леле как и се разкривиха цайситеПак в час по музика---Тая индианка цъка по касетофона и не знае какво прави и като отидохме сички и почнахме да цъкаме...Стана късо съединение и ни изгърмя касетофона
И клипче имам даже
В час по математика същия ми съученик-маймуната лази по земята...Защипахме му главата със столовете с момичето с коет седя почнахме да го настъпваме уж невинно и накрая госпожата дойде и тя го ритна няколко пъти...А стария ни господин по музикаааа....Ехх временаа
горкия човечец не издържа и напусна...Как го бяхме били...
Междучасие е(Троянската война) влизаме ние в час по английски и някой нещо измърмори...И тъкмо влиза госпожата и едно момче изкрещя "КаквО?!?Кой е лъскал курвите???"
Дразнех класната и тя ми залепи дъвка в косата...В мойто даскало е цирк....Огромен
![]()
....
^по-скоро бих казала,че сте олигофрени всичките.
често на господиновците им викам госпожи и обратното..
а пък един път по трудово нали се прозявам,ама винаги е едно такова шумно и викаам и господина ме поглежда някво и вика "Да не си на пазара бе" и всички се смеят,щото то няма такова прозяване..
иначе в начален курс на госпожите съм им викала мамо.![]()
![]()
Абе то това не е точно изцепка в час, ама...
Един по английски толкова смешно му стана, че започна да се клати със стола и накрая все че се обърна назад и падна под задния чинИ тя даскалицата веднага тръгна да го вдига (а той се задави от смях
) и докато вдигаше стола му запардоса главата в чина зад него
![]()
И накрая със сетни сили като изправи отново стола се подпря на чина пред него и вика:
- Бре момче добре ли си ?
а тоя само стои и мълчи и изведнъж кат почна да се смее, пак се обърна със стола![]()
![]()
едит: сега като го чета ми се струва малко тъпо, ама в часа беше простооо...голям смях![]()
едит2: опитайте се само да си го представите![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Ония ден изпитват 1 съученик (С.) и пише му господина 3..И (С.) като вика на господина " Аз тебе ще те оправя"...В старото даскало госпожата по Английски се караше на една съученичка ( И.) и като почна "Майкати .." и се усети хах
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
По плуване ни обясняват за хигиената и т.н. и щот имаме едно момче с дълга коса и гоподина вика:а той да се остриже малко,че да не го объркат в банята...![]()
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Имахме час по география и понеже в тези часово много говорим госпожата си изцепи "Пишете повече без да пишете!"![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Малеле.. не ми се мисли ако трябваше да УЧА в такъв УЖАС!Първоначално написано от mihs13
Пък и вие.. бива ебавка ебавка..ама чак пък толкова....![]()
"Дали отзад, дали отпред ще го направя... се в бележника ще влеза.." - господина по ФВС
то тва не е точно изцепка ама ...
[vbox7]http://vbox7.com/play:3eec2806[/vbox7]
Час по музика - Велиславе какво си се замислил ?
В-Ми госпоо Толкова ми е голям кура,че се чуда той ли ми е кур на мене или аз сам му кур на него
Г-Нека Директора реши ...
ROCK HARD RIDE FREE
Заместник директора ( час по математика):
- ГЕОРРРРРРРРРРРРГИ, ДОРИ КАТО МЪЛЧИШ ПАК ТА ЧУАМ, ТЕИ ЧЕ МЛЪКНИ!!!!!
![]()
Винаги си добре дошъл/ла в 119-то СОУ Академик Михаил АрнаудовПървоначално написано от Axe_vs_Sword
Но не давам гаранция, че ше завършиш![]()