- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най-големите изцепки в час
Днес по БЕЛ госпожата изпитва един ученик и го пита: Кажи ми нещо за Паисий Хилендарски
и той: Паисий Хилендарски е роден в Карлово, учил е в...ъъъ Кърджали![]()
и целия клас![]()
![]()
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Ххахахха...Малеее аз тука трябва да изпиша цялата страница...
Еми първи клас обарах едни седмокласнички () и викаха майка ми в дирекцията
![]()
![]()
Бъзиците с даскалите няма да ги коментирам, ама там има няколко дето ми се изнервиха...
Бяхме в час по немски и чета там щот' само аз и още две момичета не говориха и тя вика ее не се научихте да четете и аз се изнервих, и точно в пълна тишина казах, Ама ти викаш ли ми?И оная, ма аз вече не се учудвам и т.н.
После по биология тая ввика : Косьо, ако продължаваш така, ще свърши зле.
аз-ама това заплаха ли беше![]()
После там ме караше да се преместя от чина до един фр, щото говорихме много, и разбира се, всички млъкнаха преди да кажа " Добре бе"
Тая същата ми писа забележка "Говори цинизми в час" щото разказвах един епизод от Адвокатите от Бостън...още има, ама като се сетя
Баси, колко примерен бях преди... Пък ся съм някво копеле в няк'ъв е*ати филма![]()
После "бързата" даскалка по английски
някой я питаше там нещо и тя вика
Еми погледни си отзад...След смях от страна на целия клас, тя добавя в учебника, и съответно аз я ташаках целия час![]()
![]()
Днес ее..сряда! И програмата ни е следната: Музика, 2хГеография, 2хФизика & 2хМатематика. Правете си изводитеТа, както и да е, по география любимото ни занимание е да пишем нецензурни ребуси с името на математичката. Накрая се получи нещо от рода на:
е
вкиснато мляко
от
Дупница
или
е
плоска
отчаяна
дуда
мъж, 100%
и
в*гинална
бактерия
![]()
![]()
![]()
После пък имахме 2 свободни по физика...Излязохме с едни приятелки на двора и, както си лафим, видяхме един охлюв и решихме да намерим биоложката и да и заявим най-гордо: Г-жо, видяхме охлюв!!! Чудно, какво щеше да ни отговори...:Ъ, тез па! Се едно не сте виждали охлюв. Както и да е, чакахме я пред учителската, отидохме в канцеларията - няма я. Утре имаме биологияА, любимо занимание ни е да измисляме прякори на математичката - примерно ***** - цицата << защото е изключително "надарена"...т.е. мегаплоска
![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Един път се правех на големия идиот. И под джамовете има езин много широк первац по който се ходи свободно и аз по него стигнах до съседната стая и влязох през джама. Всички ме гледаха изцъклено, особео даскалката им по френски. После се разходих до стаята на директорката, е не по перваза де.
Един път аз ходех и вратата на б паралелката се отвори при което ми разби носа.
Днес класната ми даде един лист и ми каза по най-бързия начин да го дам на учителката която в този момент е в 22 кабинет (12Г) и аз излетях като първия ненормалник, чистачките бяха мили пода и аз не можах да спра при което се забих във вратата, която е куха и се напука външния шперплат. Отвори едно момиче и ме гледа някакво размазан на пода и се спуква да се хили при което и аз се спуках да се смея. Дойде даскалката на която трябваше да и предам листчето, не и помня името, и ме пита какво си мисля, че правя, а аз и викам "Нося ви съобщение от г-жа Боянова", дадох и го със същата скорост се върнах в час.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]
Сетих се за още едно скорошно, преди ваканцията родителите ни събрах пари за ремонт на класната стая (пребояисване на стените, ламинат, щори, нови чинове и столове, шкафове). И чиновете и столовете дойдоха след ваканцията и трябваше да опразним стаята по най-бързия начин. И ние почнахме да ги мятаме през прозореца на двора. Вече бяхме изпразнили стаята и влиза домакинката и ни пита къде са чиновете и столовете, че щели да се преразпределят по другите стаи. Ние и викаме, чче сме ги изхвърлили през джамовете, а те от падането се бяха счупили и тя вика "Ама те са се разпаднали", а един и вика "Еми да си ги сглобят".
Супер много изцепки. При мен изцепките са ежедневие.![]()
Много ме "обичат" учителите. Лягала съм по средата на коридора, докато класната се задава от другия му край. Вчера казах на една учителка "К`во, бе?!".Днес се развиках на тая по БЕЛ насред коридора, ахахаха. Смешна гледка бях.
Правила съм хипер мръсното на класната с едни интриги, но въобще не съм имала такова намерение. Щяха да я изгонят заради мен...
Предавала съм съчинение FULL of псувни.![]()
Хахахах, веднъж седнах на стола на една даскалка и не исках да стана, но тя ме изгони по един особено груб и болезнен начин.![]()
Много такива...
Всекидневно нарочно подлудявам учителите, това ми е в кръвта.![]()
Веднъж се разхождах по коридора и една врата се отвори и ме трясна с всичка сила в окото и коляното.Смятайте как съм ходела...
В последните минути на часа преди голямото междучасие господина по анг:Свършихме,айде да ходим да лапаме.
и следователно целия клас под чиновете а господина възмутен
...: Какво се смеете и вие ще лапате и аз ще лапам![]()
![]()
![]()
Im hot you are not!
Неска калсната към мене:
-Данаиле,нямаш дисциплина!
-Откъде решихте?!
-Аз слушам треньора ти![]()
В същия момент тренера влиза да ми извини отсъствията заради мача..И аз му викам:
-Тренер,прая една шопска и нося от на дядо кайсиевата,обаче казвате на класната да ми пише 6..
-Охоо,ама ти к'во чакаш бе..![]()
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Днеска една студентка ни преподаваше по физика, и имаме един лудак от класа дето само я бъзикаше.. те и двамата с очила и тя му вика:
- Ми.. то т'ва че си с очила не ти изглежда че си много интелигентен! (искаше да каже, че не изглежда интелигентен)
И от последния чин се чува:
- ВИЕ ТОКУ ЩО ГО ДОКАЗАХТЕ! и после всички на земята![]()
![]()
![]()
И после пак същата:
- Кой е номер 33?
- Аз.
- Добрее такам.. айде кажи сега какъв цвят е бенбеният.
Обясних и какъв е и отговора беше 100% верен, защото учебника беше пред мене, след това ми зададе същия въпрос и така още 1 път. А аз само седях и я гледах ей така.![]()
![]()
епа самобръсначката с влахова си беше голема изцепка
Кур за цеца 2 за лузърпул.
Ти си риба![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
Добрееее.. Успяхте да ме разплачете от смях..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ами какво ли не съм правила миналата година хвърлих няколко саксии през прозореца в час по математика... а тая всеки час по английски нещо счупено има след мен въпреки че съм момиче![]()
..И кФо КаТ тЕбЕ е ЦеЛуВаЛ НаЛи ПрЕз ТвА вРеМе МеНе Е рЕвНуВал.И КфО кАт ТеБе Е ЕбаЛ нАлИ пАк За МеНе Е мЕчТаЛ.и Ся За КвО сЕ нАдУвАш От МеН ПоВеЧе Не СтРуВаШ.
И аз да се разпиша за изцепки малко.![]()
Значи, по химия с 1 приятел гледаме филм на телефона ми обаче е на БГ ( българско озвучение има ) И тая нещо се развика и аз и викам : " Замълчете, нищо не чувам от вас" и целия клас лешшш.![]()
![]()
![]()
Един се изпърдя по история, кокато госпожата казваше: Какво мислите за нашия град...
Първоначално написано от diksi
![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
еее...неедна съученичка прави мноого изцепки
ама сега не мога да се сетя нещоо...![]()
есетих се за моя изцепка
![]()
Имахме история и аз както си седя на 1 чин нещо си играя с химикалката.Госпожата отива пред дъската ии пружинката на химикалката фръква тоочно пред госпожата
е беше доста смешно
чу се силно щракване .. а и яко се изстреля
![]()
![]()
Още първата седмица на 8 клас когато почти не се познавахме в класа, едно момче нещо буташе 1 и оня извика "ОоОоХХххх нещо ме боднъЪъЪ"
малееей голям смях падна , ама го каза с едни такъв тънак глас а той тос е накаф висок и ...хаха
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
веднъж ръгнах един с химикалкано той не очакваше и кресна
и всички изпаднаха в необуздан смях
![]()
Един път задрямах в час по математика, а аз седя на първия чин и даскалката вика "Момче, това не е спален вагон", а аз "А добре" и продължих да си спя.
о в моят клас има най различни изцепки веднъж един от класът ми псуваше госпожата но незнаше че тя седи зад него и го чува...![]()
![]()
![]()
като малък нарекох госпожата си-бабоо!!без да искам ... след дълъг престой при баба... :P
![]()
покажи ги тия клипчета де човекПървоначално написано от kurupta
![]()
лелее....побъркахте ме от смях![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В старото ми училище беше пълна лудница![]()
2 пъти напускаше учител по трудово.А втория беше една госпожа с отвратителен дъх![]()
В един час по трудово съученичка се съблече по сутиен и когато госпожата я питаше защо прави така;отговорът беше-горещо ми е![]()
Друга пък се качи на перваза на прозореца и почна да размахва един колан и да крещи пред госпожатаВсички други крещяха и госпожата не можеше и дума да каже;пък през това време минаваше директорката и започна да ни чете конско и да ни обяснява;че трудовото е предмет като всички други
измъчи се тая жена с нас ;та и тя напусна и останахме без учител за последните няколко месеца
![]()
Редовно с най-добрия ми приятел разливахме вода в час по рисуванеоще от първи клас.Рисунки и чанти бяха подгизнали
![]()
![]()
Редовно в часовете по български и математика се целехме с хартийки;люспи от семки и се пръскахме с шишета с вода![]()
Веднъж с един се ръгахме с химикалки /редовно го правим с този до мен/ и понеже той седи до прозореца;а аз от външната страна мноого хубаво се изтърсих на земята;предпазвайки се от болезнено наръгванеи целият клас започна да се смее;а госпожата казваже-момче;добре ли си?!
![]()
В новото училище редовно бъркам господиновците с госпожи и обратнотоне съм свикнал просто
![]()
Веднъж по химия /имаме една меко казано глупава съученичка/ изпитваше я и госпожата казва-Кажи ми някоя сол.
съученичката-солната киселина
При което всички избухваме в един смях;а тя ни гледа такаи се поправя-мии сярната киселина......
![]()
![]()
![]()
Редовно ми се е случвало да се смея и да почервенея от смяхдаже първият път госпожата пита-ей.. какво ти става;добре ли си?
![]()
А това с тичането и изтърсването ми е всекидневиевинаги тичам като луд...Даже последния път когато се изтърсих беше вчера
паднах по неравните стълби на главния вход и се ударих доста злобно...Друг път пък паднах на стълбите и си ударих задните части на една от стълбите
и започнах да охкам смеейки се;а една госпожа пред мен пита-добре ли си??
![]()
Ако се сетя още ще пиша.В старото училище бяхме мноого луди за разлика от сега
Даже сега ми е малко скучно
![]()
![]()
![]()
Аааа да сетих се!!![]()
Веднъж един съученик си написа 1 шестица в дневника и извини едни неизвинени отсъствия от час по история на мен и един приятел /леле...просто ме е срам да ви кажа къде сме били по време на този часголямо приключение беше тогава.......
/.
Веднъж един съучених нарисува голо дебело момиче на бялата дъска /и казваше на една съученичка;че е тя/ но той не подозираше ;че маркерът е пернаментенопита се да изтрие ии... -опааа... не се трие
А най-лошото беше;че точно през това време дойде госпожата по БЕЛ
Държа да подчертая;че по бел ни преподаваше директорката
Няма да ви казвам как викаше и какво конско ни вдигна
После трябваше да изтрием.... Е... все пак успяхме;като драскахме върху рисунката с обикновен маркер и трихме с четки за рисуване
така се измъчихме цял час и се смяхме като луди.
![]()
ЕЕЕеее... като пиша всичко това ми е толкова смешно и тъжно от друга страна.....![]()
мноого ми липсват пакостите в миналото даскало...сегаа умиирам от скука....
![]()
А колко пъти мятахме чантата на един съученик през прозореца... няма да ви казвамдаже веднъж я поляхме с вода отгоре;друг път пък уцелих контейнер
човекът до тъмно си търсеше раницата
.........няааам думи просто...
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm just a troublemaker.![]()
![]()