.
Отговор в тема
Страница 6 от 29 ПървиПърви ... 234567891016 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 706
    Днес по БЕЛ госпожата изпитва един ученик и го пита: Кажи ми нещо за Паисий Хилендарски
    и той: Паисий Хилендарски е роден в Карлово, учил е в...ъъъ Кърджали
    и целия клас
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Град
    Варна
    Ххахахха...Малеее аз тука трябва да изпиша цялата страница...
    Еми първи клас обарах едни седмокласнички ( ) и викаха майка ми в дирекцията
    Бъзиците с даскалите няма да ги коментирам, ама там има няколко дето ми се изнервиха...
    Бяхме в час по немски и чета там щот' само аз и още две момичета не говориха и тя вика ее не се научихте да четете и аз се изнервих, и точно в пълна тишина казах, Ама ти викаш ли ми? И оная, ма аз вече не се учудвам и т.н.

После по биология тая ввика : Косьо, ако продължаваш така, ще свърши зле.
    аз-ама това заплаха ли беше
    После там ме караше да се преместя от чина до един фр, щото говорихме много, и разбира се, всички млъкнаха преди да кажа " Добре бе"

Тая същата ми писа забележка "Говори цинизми в час" щото разказвах един епизод от Адвокатите от Бостън...още има, ама като се сетя
    Баси, колко примерен бях преди... Пък ся съм някво копеле в няк'ъв е*ати филма

После "бързата" даскалка по английски
    някой я питаше там нещо и тя вика
    Еми погледни си отзад...След смях от страна на целия клас, тя добавя в учебника, и съответно аз я ташаках целия час

Днес ее..сряда! И програмата ни е следната: Музика, 2хГеография, 2хФизика & 2хМатематика. Правете си изводите Та, както и да е, по география любимото ни занимание е да пишем нецензурни ребуси с името на математичката. Накрая се получи нещо от рода на:
    е
    вкиснато мляко
    от
    Дупница

или

е
    плоска
    отчаяна
    дуда
    мъж, 100%
    и
    в*гинална
    бактерия

После пък имахме 2 свободни по физика...Излязохме с едни приятелки на двора и, както си лафим, видяхме един охлюв и решихме да намерим биоложката и да и заявим най-гордо: Г-жо, видяхме охлюв!!! Чудно, какво щеше да ни отговори...:Ъ, тез па! Се едно не сте виждали охлюв. Както и да е, чакахме я пред учителската, отидохме в канцеларията - няма я. Утре имаме биология А, любимо занимание ни е да измисляме прякори на математичката - примерно ***** - цицата << защото е изключително "надарена"...т.е. мегаплоска
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Град
    София
    Един път се правех на големия идиот. И под джамовете има езин много широк первац по който се ходи свободно и аз по него стигнах до съседната стая и влязох през джама. Всички ме гледаха изцъклено, особео даскалката им по френски. После се разходих до стаята на директорката, е не по перваза де.

Един път аз ходех и вратата на б паралелката се отвори при което ми разби носа.

Днес класната ми даде един лист и ми каза по най-бързия начин да го дам на учителката която в този момент е в 22 кабинет (12Г) и аз излетях като първия ненормалник, чистачките бяха мили пода и аз не можах да спра при което се забих във вратата, която е куха и се напука външния шперплат. Отвори едно момиче и ме гледа някакво размазан на пода и се спуква да се хили при което и аз се спуках да се смея. Дойде даскалката на която трябваше да и предам листчето, не и помня името, и ме пита какво си мисля, че правя, а аз и викам "Нося ви съобщение от г-жа Боянова", дадох и го със същата скорост се върнах в час.
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]

Град
    София
    Сетих се за още едно скорошно, преди ваканцията родителите ни събрах пари за ремонт на класната стая (пребояисване на стените, ламинат, щори, нови чинове и столове, шкафове). И чиновете и столовете дойдоха след ваканцията и трябваше да опразним стаята по най-бързия начин. И ние почнахме да ги мятаме през прозореца на двора. Вече бяхме изпразнили стаята и влиза домакинката и ни пита къде са чиновете и столовете, че щели да се преразпределят по другите стаи. Ние и викаме, чче сме ги изхвърлили през джамовете, а те от падането се бяха счупили и тя вика "Ама те са се разпаднали", а един и вика "Еми да си ги сглобят".

Супер много изцепки. При мен изцепките са ежедневие.
    Много ме "обичат" учителите. Лягала съм по средата на коридора, докато класната се задава от другия му край. Вчера казах на една учителка "К`во, бе?!". Днес се развиках на тая по БЕЛ насред коридора, ахахаха. Смешна гледка бях.
    Правила съм хипер мръсното на класната с едни интриги, но въобще не съм имала такова намерение. Щяха да я изгонят заради мен...
    Предавала съм съчинение FULL of псувни.
    Хахахах, веднъж седнах на стола на една даскалка и не исках да стана, но тя ме изгони по един особено груб и болезнен начин.
    Много такива...
    Всекидневно нарочно подлудявам учителите, това ми е в кръвта.

Веднъж се разхождах по коридора и една врата се отвори и ме трясна с всичка сила в окото и коляното. Смятайте как съм ходела...

Град
    само и единствено във въображението ти
    В последните минути на часа преди голямото междучасие господина по анг:Свършихме,айде да ходим да лапаме.
    и следователно целия клас под чиновете а господина възмутен
    ...: Какво се смеете и вие ще лапате и аз ще лапам
    Im hot you are not!

Град
    морската столица
    Неска калсната към мене:
    -Данаиле,нямаш дисциплина!
    -Откъде решихте?!
    -Аз слушам треньора ти
    В същия момент тренера влиза да ми извини отсъствията заради мача..И аз му викам:
    -Тренер,прая една шопска и нося от на дядо кайсиевата,обаче казвате на класната да ми пише 6..
    -Охоо,ама ти к'во чакаш бе..

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Днеска една студентка ни преподаваше по физика, и имаме един лудак от класа дето само я бъзикаше.. те и двамата с очила и тя му вика:
    - Ми.. то т'ва че си с очила не ти изглежда че си много интелигентен! (искаше да каже, че не изглежда интелигентен)
    И от последния чин се чува:
    - ВИЕ ТОКУ ЩО ГО ДОКАЗАХТЕ! и после всички на земята
    И после пак същата:
    - Кой е номер 33?
    - Аз.
    - Добрее такам.. айде кажи сега какъв цвят е бенбеният.
    Обясних и какъв е и отговора беше 100% верен, защото учебника беше пред мене, след това ми зададе същия въпрос и така още 1 път. А аз само седях и я гледах ей така.

Град
    София
    епа самобръсначката с влахова си беше голема изцепка
    Кур за цеца 2 за лузърпул.

Ти си риба
    Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!

Добрееее.. Успяхте да ме разплачете от смях..

ами какво ли не съм правила миналата година хвърлих няколко саксии през прозореца в час по математика... а тая всеки час по английски нещо счупено има след мен въпреки че съм момиче
    ..И кФо КаТ тЕбЕ е ЦеЛуВаЛ НаЛи ПрЕз ТвА вРеМе МеНе Е рЕвНуВал.И КфО кАт ТеБе Е ЕбаЛ нАлИ пАк За МеНе Е мЕчТаЛ.и Ся За КвО сЕ нАдУвАш От МеН ПоВеЧе Не СтРуВаШ.

И аз да се разпиша за изцепки малко.

Значи, по химия с 1 приятел гледаме филм на телефона ми обаче е на БГ ( българско озвучение има ) И тая нещо се развика и аз и викам : " Замълчете, нищо не чувам от вас" и целия клас лешшш.

Супер фен Аватара на diksi
    Един се изпърдя по история, кокато госпожата казваше: Какво мислите за нашия град...

Цитирай Първоначално написано от diksi
    Един се изпърдя по история, кокато госпожата казваше: Какво мислите за нашия град...
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Град
    в света на приключенията ..
    еее...не една съученичка прави мноого изцепки
    ама сега не мога да се сетя нещоо...

е сетих се за моя изцепка
    Имахме история и аз както си седя на 1 чин нещо си играя с химикалката. Госпожата отива пред дъската ии пружинката на химикалката фръква тоочно пред госпожата е беше доста смешно чу се силно щракване .. а и яко се изстреля

Още първата седмица на 8 клас когато почти не се познавахме в класа, едно момче нещо буташе 1 и оня извика "ОоОоХХххх нещо ме боднъЪъЪ"
    малееей голям смях падна , ама го каза с едни такъв тънак глас а той тос е накаф висок и ... хаха
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

Град
    веднъж ръгнах един с химикалка но той не очакваше и кресна и всички изпаднаха в необуздан смях

Град
    София
    Един път задрямах в час по математика, а аз седя на първия чин и даскалката вика "Момче, това не е спален вагон", а аз "А добре" и продължих да си спя.

о в моят клас има най различни изцепки веднъж един от класът ми псуваше госпожата но незнаше че тя седи зад него и го чува...

Град
    като малък нарекох госпожата си-бабоо!! без да искам ... след дълъг престой при баба... :P

Град
    Цитирай Първоначално написано от kurupta
    оо при мен изцепките и бисерите ми са част от ежедневието, за това много трудно ги помня, ама да видим кво ш се сетя ся...

в час по Английски език съм на последния чин и се преобличам... стола ми падна назад и аз станах по боксерки да го вдигам... госпожата се била оплакала на класната ми след това.

Трябваше ми една забележка за лошо поведение за да ми пуснат наказание.. аз на другия час я направих естествено.. ;x

По физика госпожата искаше да изгони един приятел, ама той не ще да излиза от стаята. Аз такъв се хиля отстрани и накрая мен изгони и ми написа забележка в дневника.. ;D

Със същия тоя приятел се бяхме наговорили 5 минути преди да почне часа да се направи, че припада като пада от стола и така да отидем до фелшерката и да не караме целия час. (имам го даже на клипче тва) ;D

От миналата година също имам клипче как в час по Английски абсолютно целия клас спим
    покажи ги тия клипчета де човек
    лелее....побъркахте ме от смях

Град
    В старото ми училище беше пълна лудница

2 пъти напускаше учител по трудово.А втория беше една госпожа с отвратителен дъх
    В един час по трудово съученичка се съблече по сутиен и когато госпожата я питаше защо прави така;отговорът беше-горещо ми е
    Друга пък се качи на перваза на прозореца и почна да размахва един колан и да крещи пред госпожата Всички други крещяха и госпожата не можеше и дума да каже;пък през това време минаваше директорката и започна да ни чете конско и да ни обяснява;че трудовото е предмет като всички други измъчи се тая жена с нас ;та и тя напусна и останахме без учител за последните няколко месеца
    Редовно с най-добрия ми приятел разливахме вода в час по рисуване още от първи клас.Рисунки и чанти бяха подгизнали
    Редовно в часовете по български и математика се целехме с хартийки;люспи от семки и се пръскахме с шишета с вода
    Веднъж с един се ръгахме с химикалки /редовно го правим с този до мен/ и понеже той седи до прозореца;а аз от външната страна мноого хубаво се изтърсих на земята;предпазвайки се от болезнено наръгване и целият клас започна да се смее;а госпожата казваже-момче;добре ли си?!
    В новото училище редовно бъркам господиновците с госпожи и обратното не съм свикнал просто
    Веднъж по химия /имаме една меко казано глупава съученичка/ изпитваше я и госпожата казва-Кажи ми някоя сол.
    съученичката-солната киселина
    При което всички избухваме в един смях;а тя ни гледа така и се поправя-мии сярната киселина......
    Редовно ми се е случвало да се смея и да почервенея от смях даже първият път госпожата пита-ей.. какво ти става;добре ли си?
    А това с тичането и изтърсването ми е всекидневие винаги тичам като луд...Даже последния път когато се изтърсих беше вчера паднах по неравните стълби на главния вход и се ударих доста злобно...Друг път пък паднах на стълбите и си ударих задните части на една от стълбите и започнах да охкам смеейки се;а една госпожа пред мен пита-добре ли си??
    Ако се сетя още ще пиша. В старото училище бяхме мноого луди за разлика от сега Даже сега ми е малко скучно

Град
    Аааа да сетих се!!
    Веднъж един съученик си написа 1 шестица в дневника и извини едни неизвинени отсъствия от час по история на мен и един приятел /леле...просто ме е срам да ви кажа къде сме били по време на този час голямо приключение беше тогава....... /.
    Веднъж един съучених нарисува голо дебело момиче на бялата дъска /и казваше на една съученичка;че е тя/ но той не подозираше ;че маркерът е пернаментен опита се да изтрие ии... -опааа... не се трие А най-лошото беше;че точно през това време дойде госпожата по БЕЛ Държа да подчертая;че по бел ни преподаваше директорката Няма да ви казвам как викаше и какво конско ни вдигна После трябваше да изтрием.... Е... все пак успяхме;като драскахме върху рисунката с обикновен маркер и трихме с четки за рисуване така се измъчихме цял час и се смяхме като луди.
    ЕЕЕеее... като пиша всичко това ми е толкова смешно и тъжно от друга страна..... мноого ми липсват пакостите в миналото даскало...сегаа умиирам от скука....
    А колко пъти мятахме чантата на един съученик през прозореца... няма да ви казвам даже веднъж я поляхме с вода отгоре;друг път пък уцелих контейнер човекът до тъмно си търсеше раницата .........няааам думи просто...
    I'm just a troublemaker.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си