.
Отговор в тема
Страница 9 от 29 ПървиПърви ... 567891011121319 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 706
    Един от моя клас както си викаше госпожата ,тя така не го чуваше и той се ядоса...в същото време целия клас млъкна и нашия се изцепи ДАСКАЛИЦЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!
    Колко смех беше...
    Моя изцепка беше като си говорех с един от моя клас как ще се съвокуплявам с майката на госпожата по биология а зад мен директорката...погледна ме,изцъка с език и си продължи...
    Тогава хич не ми беше до смях.

ПП Сетих се за още една:Играем си джитбол а момичетата играят хоро и направих страшната забивка и право в касетофона,касетофона пада на земята(продължава да свири) ама топката така хубаво се върна към мене че не се сдържах и от воле ...бам пак в касетофона и спря да свири започнах да се радвам а госпожата ми писа забележка

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Днес имахме четири часа английски. И аз, с най-голямото си нахалство, бях седнала на стола на класната в междучасието преди първия. Класната влезе, завари ме там за пореден път, аз набързо избягах до моето място, обаче тя каза: "Ааа, не, не, Бианке, няма такива работи! Ставаш и отиваш на моето място да преподаваш, аз сядам на твоето."
    Направих го, разбира се. ДВА ЧАСА съм била учителка. Класната много ме хвалеше, каза, че мога да я замествам винаги. А съучениците ми казаха, че съм най-добрата учителка, която са имали.

якооо
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Госпожата по физкултура:
    Георги, без тези трите, другите момичета са ти на пълно разположение! Ставаше въпрос за федербал.
    You can't play on broken strings.You can't feel anything that you heart don't want to feel.You can't feel something ain't real.

Град
    София
    хаха .. В час по литература (огромна скука) си слагам слушалките и г-на ме вижда и вика махни си жицата от ухото или джиджавката с една моя приятелка е така се хилиме на нещо и г-на започва да се кара на една др фр и вика нещо нещо нещо нещо с тебе няма да се разбереме и аз викам аре пак и той нещо нещоо много се лигавиш и целия клас почва да се хили отново при класния ни той се е обърнал и пише нещо и една фр вика акъл на високо не вирее и аз викам а на ниско мухлясва ама го казах силно и г-на се обърна и всички се изхилихме мноо яко .. в 7 клас едно пълничко момиче събори г-жата по руски

Седим в час по английски (Седим - щото ние друго там не правим... ) и по едно време госпожата почва да пита всички за некфи упражнения да правят.. и нали там към 5,6 момчета изпита и после ни вика: "Айде стига тия момчета бе - Я някое момиче .... (Никое момиче не вдига ръка) - Емиии нека Румен да каже!

В салона некфо "парти" и нали всички седим и блеем тъпо - понеже музиката е надута и малоумна и аз както си седя и си лафя с едни момичета - почнах да не си чувам гласа - заговорих още по-силно - направо виках - и по едно време се обръщам пак към тях, отварям си устата, музиката спира - но аз не се усещам и се провиквам: " Абе, тая нашта смотана директорка по тъпо парти не можа ли да направи"

Директорката седи отстрани до колоната и ме гледа в стил :
    - Абе тогава не ми беше до смях - ама пропуснах едно контролно чакайки директорката да свърши с нейния "съвет" - който си беше чисто конско

Като стана дума за директори, се сетих за една случка. Миналата седмица съм седнала с две приятелки на една пейка пред даскалото и някакъв помияр идва при нас и почва да си тръска бълхите. Аз викам: "ААААА, ХВЪРЧАТ БЪЛХИИИ!", ама с все сила. Директорът само мина покрай нас, чу ме и направи страшната физиономия.

В час по история:
    г0спожата : а запишете втора точка Промяна при сателитите .. .
    а между другото какво е сателит
    един от класа : еми госпожо то е космическо тяло дето лети там около космоса .. между другото гледах по National Geografig че..
    и целия клас само "хахахахаха "

( сателит е държава зависима от друга )

Супер фен Аватара на Shia
    Цари пълна тишина,правим тест по География,напълно съсредоточени и се чува мощното ОРИГВАНЕ

Цитирай Първоначално написано от heats
    Час по математика - умножаваме дроби:
    Изкарват една "меко казано проста шматка"...
    И сега тя си нарежда дробите, че да може да ги съкрати една с друга... търсеше с какво да съкрати 7 (изглежда беше сляпа та не видя другата 7-мица)... както и да е съкрати ги и и останаха 82 и 41, а тая се чуди как ще ги съкрати (през това време класа се скъса от смях) и след това тая написа 82:41, да го сметне А НИЕ ПУКНАХМЕ!
    Бе то не е смешно,ама...

Цитирай Първоначално написано от heats
    Час по математика - умножаваме дроби:
    Изкарват една "меко казано проста шматка"...
    И сега тя си нарежда дробите, че да може да ги съкрати една с друга... търсеше с какво да съкрати 7 (изглежда беше сляпа та не видя другата 7-мица)... както и да е съкрати ги и и останаха 82 и 41, а тая се чуди как ще ги съкрати (през това време класа се скъса от смях) и след това тая написа 82:41, да го сметне А НИЕ ПУКНАХМЕ!
    Няма нищо смешно в незнанието по математика, ей! И аз не знам какво трябва да се направи в този случай.
    Едит: Ааа, то си оставало 82/41.

Град
    София/Бургас
    82/41 = 2...

Английският ми е добър.

Офф при нас всеки ден има простотий , коя от коя по - голяма ,, Последното нововъведение на господина ми по право бяха новите оценки : 'слаб 4' и 'отличен 5 1/2 - ' ' 6+ ' смях да има

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    Английският ми е добър.
    за разлика от математиката...
    <N>

Цитирай Първоначално написано от Neftochimic
    Английският ми е добър.

Английският ми е добър.
    Да твърдя обратното?

Град
    В думите на хората ;)
    час по литература-
    Господина:Знаети ли защо латинския е мъртъв език???
    Един алкохолик луд на тема сръбкса чалга (като мене де): Ами щото се е появил сръбския....
    ....всеобщ смях...

Град
    Bourgas
    Английският ми е добър.
    Да твърдя обратното?
    не съм казал, че твърдиш обратното, bebz
    <N>

Английският ми е добър.
    Да твърдя обратното?
    не съм казал, че твърдиш обратното, bebz
    И аз не съм казала, че твърдиш, че твърдя обратното, мен.

Град
    Bourgas
    <N>

Час по химия. Васил чете условие на задача от учебника, а той, горкия, заеква и вместо 'цилиндър', казва 'ци-цилиндър', а ние - леш, даже и даскалицата се хилеше. А редовен номер е, когато математичката даде много домашно или нещо съобщава, момчетата да кихат ето така: "А-а-а, яшх.уй" А отговорът е: "А-а-а, яшити"
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Ами не беше в час ,а когато трябваше да чистим хех поне не учихме е класната на другия клас казва на едно момчи "Моля ти се вдигни си дънките не искам да знам марката им".Нещо подобно беше

Имахме веднъж едга тая година първия срок май беше някаква заместничка по английски, а тая тъпа на гъз. И беше дошъл още един пич от съседния клас и почнахме да чоплим семки и да плюем на земята. И имам сега някаква забележка Ученикът чопли семки в час по английски.
    Иначе какви ли не всевъзможни простотии.

Скайп - dark_elf2

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си