- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най-големите изцепки в час
Един от моя клас както си викаше госпожата ,тя така не го чуваше и той се ядоса...в същото време целия клас млъкна и нашия се изцепи ДАСКАЛИЦЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!
Колко смех беше...
Моя изцепка беше като си говорех с един от моя клас как ще се съвокуплявам с майката на госпожата по биология а зад мен директорката...погледна ме,изцъка с език и си продължи...
Тогава хич не ми беше до смях.
ПП Сетих се за още една:Играем си джитбол а момичетата играят хоро и направих страшната забивка и право в касетофона,касетофона пада на земята(продължава да свири) ама топката така хубаво се върна към мене че не се сдържах и от воле ...бам пак в касетофона и спря да свиризапочнах да се радвам а госпожата ми писа забележка
![]()
Първоначално написано от Bianca
якооо![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Госпожата по физкултура:
Георги, без тези трите, другите момичета са ти на пълно разположение!Ставаше въпрос за федербал.
You can't play on broken strings.You can't feel anything that you heart don't want to feel.You can't feel something ain't real.
хаха .. В час по литература (огромна скука) си слагам слушалките и г-на ме вижда и вика махни си жицата от ухото или джиджавката![]()
![]()
с една моя приятелка е така се хилиме на нещо и г-на започва да се кара на една др фр и вика нещо нещо нещо нещо с тебе няма да се разбереме и аз викам аре пак и той нещо нещоо много се лигавиш и целия клас почва да се хили
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
отново при класния ни той се е обърнал и пише нещо и една фр вика акъл на високо не вирее и аз викам а на ниско мухлясва ама го казах силно и г-на се обърна и всички се изхилихме мноо яко .. в 7 клас едно пълничко момиче събори г-жата по руски
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Седим в час по английски (Седим - щото ние друго там не правим... ) и по едно време госпожата почва да пита всички за некфи упражнения да правят.. и нали там към 5,6 момчета изпита и после ни вика: "Айде стига тия момчета бе - Я някое момиче .... (Никое момиче не вдига ръка) - Емиии нека Румен да каже!![]()
![]()
![]()
В салона некфо "парти" и нали всички седим и блеем тъпо - понеже музиката е надута и малоумна и аз както си седя и си лафя с едни момичета - почнах да не си чувам гласа - заговорих още по-силно - направо виках - и по едно време се обръщам пак към тях, отварям си устата, музиката спира - но аз не се усещам и се провиквам: " Абе, тая нашта смотана директорка по тъпо парти не можа ли да направи"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Директорката седи отстрани до колоната и ме гледа в стил :![]()
![]()
- Абе тогава не ми беше до смях - ама пропуснах едно контролно чакайки директорката да свърши с нейния "съвет" - който си беше чисто конско
![]()
Като стана дума за директори, се сетих за една случка.Миналата седмица съм седнала с две приятелки на една пейка пред даскалото и някакъв помияр идва при нас и почва да си тръска бълхите. Аз викам: "ААААА, ХВЪРЧАТ БЪЛХИИИ!", ама с все сила. Директорът само мина покрай нас, чу ме и направи страшната физиономия.
![]()
![]()
В час по история:
г0спожата : а запишете втора точка Промяна при сателитите .. .
а между другото какво е сателит
един от класа : еми госпожо то е космическо тяло дето лети там около космоса .. между другото гледах по National Geografig че..
и целия клас само "хахахахаха"
![]()
![]()
![]()
![]()
( сателит е държава зависима от друга)
Цари пълна тишина,правим тест по География,напълно съсредоточени и се чува мощното ОРИГВАНЕ
Първоначално написано от heats
![]()
![]()
![]()
Бе то не е смешно,ама...
![]()
![]()
![]()
![]()
Няма нищо смешно в незнанието по математика, ей!Първоначално написано от heats
И аз не знам какво трябва да се направи в този случай.
![]()
Едит: Ааа, то си оставало 82/41.![]()
82/41 = 2...
Офф при нас всеки ден има простотий , коя от коя по - голяма ,, Последното нововъведение на господина ми по право бяха новите оценки : 'слаб 4' и 'отличен 5 1/2 - ' ' 6+ ' смях да има![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
за разлика от математиката...Първоначално написано от Bianca
<N>
Първоначално написано от Neftochimic
![]()
![]()
![]()
![]()
.......
час по литература-
Господина:Знаети ли защо латинския е мъртъв език???
Един алкохолик луд на тема сръбкса чалга (като мене де): Ами щото се е появил сръбския....
....всеобщ смях...
не съм казал, че твърдиш обратното, bebzПървоначално написано от Bianca
![]()
<N>
И аз не съм казала, че твърдиш, че твърдя обратното, мен.Първоначално написано от Neftochimic
![]()
Час по химия. Васил чете условие на задача от учебника, а той, горкия, заеква и вместо 'цилиндър', казва 'ци-цилиндър', а ние - леш, даже и даскалицата се хилеше. А редовен номер е, когато математичката даде много домашно или нещо съобщава, момчетата да кихат ето така: "А-а-а, яшх.уй"А отговорът е: "А-а-а, яшити"
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Ами не беше в час ,а когато трябваше да чистим хех поне не учихме е класната на другия клас казва на едно момчи "Моля ти се вдигни си дънките не искам да знам марката им".Нещо подобно беше![]()
Имахме веднъж едга тая година първия срок май беше някаква заместничка по английски, а тая тъпа на гъз. И беше дошъл още един пич от съседния клас и почнахме да чоплим семки и да плюем на земята. И имам сега някаква забележка Ученикът чопли семки в час по английски.
Иначе какви ли не всевъзможни простотии.