.
Отговор в тема
Страница 3 от 29 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 706
    Голям фен Аватара на gret4ety
    aa mn sa
    Преди 1 месец с една фр гледахме филм на mp4 и госпожата ни видя зе ни го и ни каза разменете се (имаше предвид разделете се де) и ние си разменихме местата и и се ухилихме. Целия клас избухна в смях а тя се изчерви нацупи се и почна пак да пише на дъската.

В 4 клас бяхме искартили вратата на тоалетната а ватре имало някав парвокласник и неможеше да излезне а в 5 излезнахме на двора с бг знамето и един се качи на 1 стол и вика мафия мафия искахме дарвена а в 7 един отиде до тоалетната и трабата била спукана и от 4-етаж някои пикаел и тоя от на6иа клас бе6е на 3-етаж и почнало да му капе варху главата абе мн неща има

Повече от фен Аватара на kantonecApetur4
    миналата седмица с моя клас измислихме една песничка за госпожата по трудово (тя е голяма пич*а)
    "званеца би,ку*а ми се сви.госпожата влезе ку*а ми излезе"

като и го изпяхме тя мн се зарадва и каза на госпожата по музика да ни пи6е по една 6-тица

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от kantonecApetur4
    миналата седмица с моя клас измислихме една песничка за госпожата по трудово (тя е голяма пич*а)

като и го изпяхме тя мн се зарадва и каза на госпожата по музика да ни пи6е по една 6-тица
    брутализъм тфа ние ако го изпеем на която и да е даскалка ша ни заколят и ша ни изядат...

gret4ety намали си подписа

по темата:
    аз в час по математика реших да се правя, че разбирам и гордо гордо казах пред целия клас:
    - Математиката не се учи без пипане..

имах предвид, че ако не пипаш учебника няма да научиш, ама както предполагате всички си помислиха за друго и стана гафа
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Повече от фен Аватара на kantonecApetur4
    Цитирай Първоначално написано от ef4etyYy

брутализъм тфа ние ако го изпеем на която и да е даскалка ша ни заколят и ша ни изядат...

шанс в нащо даскало е рай

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от ef4etyYy

шанс в нащо даскало е рай
    ее искам и аз така при нас са некфи мн тъпи.... даскалката по математика ни дава няква задача и един съученик ебати задачата и тя [O_o] отива при него и му вика за следващия път носиш една кутия с бонбони и черпиш целия клас задето псуваш в час мн е проста

По математика:

- Надявам се поне скобите да разкриеш... (след като не казах нищо друго по задачата)

- Оооо това го знааам! Мога, мога! 1 по 1 е 2!

[/b]
    Stay up all night with the stars *

Град
    /-/-/-/-/-/-/
    За сега нямам изцепки
    Ама една даскалка заместничка днеска ни вика
    Трябва 4иновета ви да са по линиите на паркета.
    А след тва каза на мом4е 4е е момиче ....

Град
    /-/-/-/-/-/-/
    За сега нямам изцепки
    Ама една даскалка заместничка днеска ни вика
    Трябва 4иновета ви да са по линиите на паркета.
    А след тва каза на мом4е 4е е момиче ....

понеже стоя на първия чин и имам навик да си изпъвам крайниците (краката по-точно) и даскалката минава покрай мен и квато е завеяна и се спъна и се изръси
    в час по английски както обикновено е шумно и прайм някво упражнение и исках да питам нещо и викам госпожо госпожо...10 минутки чаках да се обърне и по ендо време ми писна и викам:ЕЙ курво обърни се.Много бързо ми обърна внимание
    в час по химия даскалката ме изпитва и аз горе долу бях учил и си викам ся най-малко 4 ша ми пише и тя кат изръси сядаи две и аз "Квооо" и имах една баничка под чина и я взех и замерих госпойата с нея уцелих я в краката.
    вчера в час по математика госпожата обеснява там нещо и едно момче израси няква глупост и даскалката вика:Ичо ако още веднъж ми се изцепиш така... и целия клас леш смях госпожата не се усети за кво се смеем ама то щото тя е невинна женица пък ние дърти перверзници...
    тва е за ся кат се сета за още ша пиша

Мале...В час при новата дърта даскалка по музика стаа купон...един от нашия клас не я пусна да излезе от стаята и тая като се напъна да излезе...Буташе се буташе се и накрая моя съученик я заби в стената...Леле как и се разкривиха цайсите Пак в час по музика---Тая индианка цъка по касетофона и не знае какво прави и като отидохме сички и почнахме да цъкаме...Стана късо съединение и ни изгърмя касетофона И клипче имам даже В час по математика същия ми съученик-маймуната лази по земята...Защипахме му главата със столовете с момичето с коет седя почнахме да го настъпваме уж невинно и накрая госпожата дойде и тя го ритна няколко пъти...А стария ни господин по музикаааа....Ехх временаа горкия човечец не издържа и напусна...Как го бяхме били... Междучасие е(Троянската война) влизаме ние в час по английски и някой нещо измърмори...И тъкмо влиза госпожата и едно момче изкрещя "КаквО?!?Кой е лъскал курвите???" Дразнех класната и тя ми залепи дъвка в косата...В мойто даскало е цирк....Огромен
    ....

^по-скоро бих казала,че сте олигофрени всичките.

често на господиновците им викам госпожи и обратното..

а пък един път по трудово нали се прозявам,ама винаги е едно такова шумно и викаам и господина ме поглежда някво и вика "Да не си на пазара бе" и всички се смеят,щото то няма такова прозяване..

иначе в начален курс на госпожите съм им викала мамо.

Абе то това не е точно изцепка в час, ама...
    Един по английски толкова смешно му стана, че започна да се клати със стола и накрая все че се обърна назад и падна под задния чин И тя даскалицата веднага тръгна да го вдига (а той се задави от смях ) и докато вдигаше стола му запардоса главата в чина зад него И накрая със сетни сили като изправи отново стола се подпря на чина пред него и вика:
    - Бре момче добре ли си ?
    а тоя само стои и мълчи и изведнъж кат почна да се смее, пак се обърна със стола

едит: сега като го чета ми се струва малко тъпо, ама в часа беше простооо...голям смях
    едит2: опитайте се само да си го представите
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Супер фен Аватара на kosder
    Ония ден изпитват 1 съученик (С.) и пише му господина 3..И (С.) като вика на господина " Аз тебе ще те оправя"...В старото даскало госпожата по Английски се караше на една съученичка ( И.) и като почна "Майкати .." и се усети хах
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Град
    Скитосвам по улиците
    По плуване ни обясняват за хигиената и т.н. и щот имаме едно момче с дълга коса и гоподина вика:а той да се остриже малко,че да не го объркат в банята...
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Имахме час по география и понеже в тези часово много говорим госпожата си изцепи "Пишете повече без да пишете!"
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от fall_out_girl
    По плуване ни обясняват за хигиената и т.н. и щот имаме едно момче с дълга коса и гоподина вика:а той да се остриже малко,че да не го объркат в банята...

Цитирай Първоначално написано от mihs13
    Мале...В час при новата дърта даскалка по музика стаа купон...един от нашия клас не я пусна да излезе от стаята и тая като се напъна да излезе...Буташе се буташе се и накрая моя съученик я заби в стената...Леле как и се разкривиха цайсите Пак в час по музика---Тая индианка цъка по касетофона и не знае какво прави и като отидохме сички и почнахме да цъкаме...Стана късо съединение и ни изгърмя касетофона И клипче имам даже В час по математика същия ми съученик-маймуната лази по земята...Защипахме му главата със столовете с момичето с коет седя почнахме да го настъпваме уж невинно и накрая госпожата дойде и тя го ритна няколко пъти...А стария ни господин по музикаааа....Ехх временаа горкия човечец не издържа и напусна...Как го бяхме били... Междучасие е(Троянската война) влизаме ние в час по английски и някой нещо измърмори...И тъкмо влиза госпожата и едно момче изкрещя "КаквО?!?Кой е лъскал к***те???" Дразнех класната и тя ми залепи дъвка в косата...В мойто даскало е цирк....Огромен
    Малеле.. не ми се мисли ако трябваше да УЧА в такъв УЖАС!
    Пък и вие.. бива ебавка ебавка..ама чак пък толкова....

"Дали отзад, дали отпред ще го направя... се в бележника ще влеза.." - господина по ФВС

Повече от фен Аватара на mimenceto666
    Град
    тук, там все едно - на кой му пука
    то тва не е точно изцепка ама ...
    [vbox7]http://vbox7.com/play:3eec2806[/vbox7]

Час по музика - Велиславе какво си се замислил ?

В-Ми госпоо Толкова ми е голям кура,че се чуда той ли ми е кур на мене или аз сам му кур на него

Г-Нека Директора реши ...
    ROCK HARD RIDE FREE

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от TheHellion
    Час по музика - Велиславе какво си се замислил ?

В-Ми госпоо Толкова ми е голям "мъжкия полов орган",че се чуда той ли ми е "мъжки полов орган" на мене или аз сам му "мъжки полов орган" на него

Г-Нека Директора реши ...

Заместник директора ( час по математика):

- ГЕОРРРРРРРРРРРРГИ, ДОРИ КАТО МЪЛЧИШ ПАК ТА ЧУАМ, ТЕИ ЧЕ МЛЪКНИ!!!!!

Цитирай Първоначално написано от Axe_vs_Sword
    Нито аз съм правил изпепки, нито съучениците Скучен училищен живот карам
    Винаги си добре дошъл/ла в 119-то СОУ Академик Михаил Арнаудов
    Но не давам гаранция, че ше завършиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си