- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най-големите изцепки в час
Първоначално написано от ivenciii
Първоначално написано от Mite94613
Първоначално написано от nefchi_bs
Първоначално написано от Tempest
По литература:
- Ама ти защо си седнала там отзад? Я ела на първия чин. Какво правиш отзад?
- Ами аз.. до парното на топло...
- Е, ето де... тука прозорецът е отворен.
(седи и ми се кара сериозно, а целият клас се залива от смях и тя като се чу какво е казала, започна и тя да се смее.- Оооо това го знааам! Мога, мога! 1 по 1 е 2!А стария ни господин по музикаааа....Ехх временаа Very Happy горкия човечец не издържа и напусна...Как го бяхме били... Very Happy Междучасие е(Троянската война)Един по английски толкова смешно му стана, че започна да се клати със стола и накрая все че се обърна назад и падна под задния чин Very Happy И тя даскалицата веднага тръгна да го вдига (а той се задави от смях Razz ) и докато вдигаше стола му запардоса главата в чина зад него Shocked Confused И накрая със сетни сили като изправи отново стола се подпря на чина пред него и вика:
- Бре момче добре ли си ?
а тоя само стои и мълчи и изведнъж кат почна да се смее, пак се обърна със стола Shocked Razzей тея ме разбираха направои щот имаме едно момче с дълга коса и гоподина вика:а той да се остриже малко,че да не го объркат в банята... Very Happy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/b]
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.