Цитирай Първоначално написано от ivenciii
При мен изцепки да искате един съученик госпожата му вика нещо и той ко веее господина по математика му вика ще извикам баща ти в училище да си поговорим и той ти гледай аз да не го извикам аз нещо си прая в час и господина ми вика престани да си чоплиш молива,престани да цвилиш във седми клас намазахме бравата отвътре с лепило и госпожата само влиза и няква с кърпичката в ръка и се чисти после на стола си пак имаше лепило и тя беше с пола и ще сяда и само докато седна и се усети и веднага какво е това ала балааааа...хахах нищо че после някой от виновните хора чистиха стола има още много ама някой др път :P
Цитирай Първоначално написано от Mite94613
Аз се ядосах и реших да се правя на интересен и казах ,че няма да си чета есето и го изядох ... не глътнах листа само го дъвках няколко минути...
Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
Ами в час по английски в старото даскало класа много говорехме и госпожата по едно време ивика ''Които може да го обясни по-добре от мен да излезе на дъската!!!''И аз станах и го обясних,а тя говорела в преносно значение ...
По билогия(в началото на 7ми клас) Г-жата. пита кое е това животно което живеее на тъмно и фотосинтезира,ама аз чух само живее на тъмно и изкрещях къртица в тишината
Цитирай Първоначално написано от Tempest
аз помня наща по етика какво се беше развилнява и крещи "какво се оплаквате и викате постоянно, всички имате 5 и 6" и един се обажда в тишината, настъпила за няколко секунди "м, аз имам 4..."
По литература:
- Ама ти защо си седнала там отзад? Я ела на първия чин. Какво правиш отзад?
- Ами аз.. до парното на топло...
- Е, ето де... тука прозорецът е отворен.
(седи и ми се кара сериозно, а целият клас се залива от смях и тя като се чу какво е казала, започна и тя да се смее.
- Оооо това го знааам! Мога, мога! 1 по 1 е 2!
А стария ни господин по музикаааа....Ехх временаа Very Happy горкия човечец не издържа и напусна...Как го бяхме били... Very Happy Междучасие е(Троянската война)
Един по английски толкова смешно му стана, че започна да се клати със стола и накрая все че се обърна назад и падна под задния чин Very Happy И тя даскалицата веднага тръгна да го вдига (а той се задави от смях Razz ) и докато вдигаше стола му запардоса главата в чина зад него Shocked Confused И накрая със сетни сили като изправи отново стола се подпря на чина пред него и вика:
- Бре момче добре ли си ?
а тоя само стои и мълчи и изведнъж кат почна да се смее, пак се обърна със стола Shocked Razz
и щот имаме едно момче с дълга коса и гоподина вика:а той да се остриже малко,че да не го объркат в банята... Very Happy
ей тея ме разбираха направо [/b]