Цитирай Първоначално написано от mmKamm
аз като чета тук...за вас изцепки означава да отговаряш на учителя и да го осмиваш тва е ежедневие при нас...ся ще ви разкажа малко

Час по история, влизам със закаснение (първа смяна сме) и си ям кроасан севън дейс със крем брюле сядам си на чина и се оказва, че ще правим контролна...
Г-жата: Камелиа махни го тоя кроасан!
Камелиа: Ей ся две хапки ми останаха и го махам!

оная крещи като "задни части"... "Айде махай го вече, в час си..пък и контролна тря да праиш"

Камелиа: Да бе...еей сега...от вчера на обяд не съм яла...ко искаш да ти умра в часа от глад ли ей ся го махам..още една хапка...
Г-жата идва и ми го дърпа от ръцете докато си отхапвам....
Камелиа: Чакай малко ма ко праиш/...80 стотинки ми дърпаш от ръцете..не те ли е срам...ей ся го махам ти казах.."

И си го изядох...напраих си контролната...дано да имам 4 и миналия час ме изпита щот съм яла брускети марети в час..и ми писа 2-ка...

Час по БЕЛ..получавам забележка, че напускам самоволно час, защото г-жата е глуха и не ме чу че и казвам, че отивам до кенефа....И тази забележка ме изпраща директно на наказание.
Г-жата: Айде сега всички си сядайте по местата и мълчете поне 20мин. да ви предам урока..
Кам: Таз пък...луда ли си ма...според теб ще мълча ли...ти гледай да ме изритат заради теб после ще си намериш колата целата потрошена .... ще ти пращам цветя сяка седмица ...
Да не те чакаме след даскало с правата лопата пред входа... (много сме брутални)

География посрещаме учителя с думите "Здравей Цицоооо !!! ААааайде млекодайната е пак тук....Ебаааси млекодайната... (той е мъж)

Като каже нещо от рода на "Това си е за ваша сметка" някой отговаря "Боли ме гъза/Янко/ "мъжкия полов орган" кво ше става... или "Айде излез да те изпитам - Яла ако искаш ми седни на "мъжкия полов орган"... и сякви такива мизериии

супер много са мизериите и ме мързи да пиша вече...

1. плюли сме на столовете на даскалите даже веднъж една от виновничките седна на него
2. Плюли сме дневника
3.Късала съм дневника
4. Крила съм дневника
5. Мазали сме всички дръжки в тоалетната с веро всички кранчета на чешмите и т.н.
6. Пръскали сме се с вода в час..пълним си устите с вода и плюем
7. Пръскали сме се с препарати за почистване по коридорите
8. Били сме се с метли и парцали, които крадем от шкафовете в тоалетните
9. пръскаме зайците с Бинго
10. Замеряме зайците с мръсни парцали от складчетата в кенефа
11. Праим си кампании от рода на "Къпете се, не сте сами!!! " и крещим на зайчунгерите са се къпят...щото има много смръдливи попълнения...
иии още доста...абе мн сме зле ние
мнооого сте брутални!