- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най-големите изцепки в час
В час по италиански сме и аз искам цигара от една фр. В момента в който тя ми я подава минава госпожата и аз от зор изпускам цигарата. Обръщаме се и двете със стокаратовите усмивки а тя ни вика:" Опаааа падна ви цигарката и сега какво ще правим?"
Връщат ни контролните по математика и една съученичка започва да крещи:" Лелеее ама как тройка бе госпожо аз преписах от С. Тя що има 4ка а аз 3ка?"
В час по химия в края на 9ти клас госпожата обяснява на една съученичка как ще й остави двойка за срока, как няма да я пусне да премине...абе традициона двучасова лекция. На момичето вече му станало скучно явно и както е загледана през прозореца казва:" Г-жо знаете ли че на последния етаж на онзи блок ще сменят лампите?"
Госпожата по математика:"М. що говориш бе?!"
М. :"Ама аз без да искам"
В час по етика обяснявам надълго и на широко на една съученичка, за предаването в което бях гледала, че бивола като роди и чакали изяждат мембраната на бебето. Накрая тя привидно възмутена ми каза:" Искаш ли да те заведа при един чичко с престилка, който ще ти сложи бяла ризка без ръкави, в която няма да можеш да се мърдаш и ще си намериш много нови приятелчета, с които да си говорите за биволи и чакали"
История:" Б. какво правиш пак?Браво, преса си извади детето. Добре че не е нещо вибриращо"
История:"Б. учила ли си?"
Б. :"ама разбира се госпожо"
г-жата:"кой урок?"
Б.:"ееее забравих му името"
В час по етика се бях разлигавила супер много и господина накрая идва, тропва ми по чина и ми казва:" 3 пъти те погледнах, ти не спря да говориш, така ли беше?"
аз:"ами не знам господине не Ви видях, бях заета, обяснявах й нещо"
Италиански:"Днес на К. няма да й пишеме забележка защото има рожден ден"
аз:"ама госпожо и аз имам рожден ден!"
Когато нямаше парно с една фр мрънкаме на директорката, че ни е много студено и тя ни казва:"Ами деца аз й се молих вчера на тази от министерството поне часовете да ви намалят, тя ми вика да съм духала на даскалото да се стопли. И аз какво цяла нощ духам, духам и сега температурата е 18 градуса"
За пореден път съм вбесила госпожата по италиански. След около 10 мин викане от моя и нейна страна тя се опитва да дръпне класа на нейна страна и казва:" Опитвам се да ви науча на нещо. Не виждате ли колко доброта влагам?", а аз троснато и казвам:"Да и агресия също"