- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най-големите изцепки в час
Лелееееее умрях си да се смея чесно![]()
![]()
![]()
Иначе ние кфи ли не простотий сме правили
![]()
1.Един път влизам в края на пръвия час щото бях на кафенце и отварям вратата на стаята и я гледам тая нещо се разкрещяла по мой адрес и не забелязва,че стоя и слушам всичко и без да ми пука отивам и си сядам на мястото и изведнъж тая вика:
Аама кажете и на тая проклетия долна с човешко тяло и име да ми влиза вече в ЧАСАА!!!!!!!![]()
![]()
Азставам кротко и уверено ама с много смях заявявам) Ама тя тая проклетия пак ли е няма уе
![]()
![]()
![]()
![]()
И целия клас напрво се размазаха![]()
![]()
![]()
2.Влизам няква супер ядосана в часа,ама много и бях насъбрала на тая по Химия и понеже супер много ми прилича на мъжкаи всички я бъзикаме супер злобно и нали влизам аз в часа и и викам "Кфо прайш ма ПАДРАСТ (пидирас
) едноклетъчен
" при,което тая стои стои гледа ме умно и вика ша ти дойде на тебе акала ама да видим кога ще е и аз: " Ще дойде ама ти няа да доживеш щот си ПАДРАСТАТ пък ние в нащо даскало падрасти мразим"
![]()
пък и то наистина мразим травеститите и пидирасите като нея
![]()
![]()
3.Влиза господина по История и вика " Ам с теб кога ще правим 3ка?"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
имаше напредвид кога ще ме изпитва за 3ка
![]()
4.На господина по Физическо му подарихме комплект с четка за зъби и паста Колгейт,щото има едни бели неща на устата и неможе се сети колко мирише като говори нещоИ му ги давам нали и му викам : " Госпожо тва са за вас с молбата да си миете забите или доброволно да напуснете!"
целия клас се смее като издивяли и през тва време минава директорката и една друга и те двете и те почнаха да се смеят като ненормални
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
5.В час по Англ. госпожата ме изпитва по нещо и понеже не бях учила и тя вика хммм...май няма да минеш тоя срок така усещам.... и през тва време една пуска песента I will Survive на тела и аз като почнах да и пея Ай уИиИл СърВааААаааАйВ аама буквално крещу като луда и за първи път чувах толкова хора да се смеят като издивели заради мен![]()
![]()
и тя женицата се попика от смях
![]()
и вика " Даааа ш та сървайвна аз теби
"
6.В Химията нещо бяхме издивели с една водка на последния чингосподина си говори с препарираната катерица пък ние пиим и са смейм като луди и по едно време един фр ме пита:
Шошо:Абе Линче тая поличка където мяса на колан няма да спираш да я носиш,чу ли?
аз: Споко бе Шоше няма,тя ми е любимата..
Шошо:Само такаи мокрите ми сънища с тебе ще имат Ту БИ КОНТИНЮ
![]()
Господина се обажда от др край на стаята:ааааааа шошооо няма само на теб да продължат![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
При котео целия клас се смяха сигурно 15 мин а аз гледах точно ей така![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
7.Госпожата по Математика,кояти си е точната дефственица до живот и само тя си мисли,че е много яко и вика: ООооо Линеее ти знаеш много добре,че съм отворена много![]()
Аз: Даааа госпожо вие сте отфорена наистинаДайте да видим
![]()
Имаше предвид отфорена като наперена,ама ние си помислихме другопри което при моите думи просто нямаше час освен смях
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
8.На Господина по ФВС пу взеха всички топки от кабинета и ние не знаехме защо и той се изръси "ОооОоОоОхХх топкитеее миии" при което беше си задал няква супер болезнена физиономия и минава директорката и вика пак ли ги изгуби накъде или някой ти ги спука![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тва беше просто нещо уникално
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()