Лелееееее умрях си да се смея чесно Иначе ние кфи ли не простотий сме правили

1.Един път влизам в края на пръвия час щото бях на кафенце и отварям вратата на стаята и я гледам тая нещо се разкрещяла по мой адрес и не забелязва,че стоя и слушам всичко и без да ми пука отивам и си сядам на мястото и изведнъж тая вика:

Аама кажете и на тая проклетия долна с човешко тяло и име да ми влиза вече в ЧАСАА!!!!!!!
Азставам кротко и уверено ама с много смях заявявам) Ама тя тая проклетия пак ли е няма уе

И целия клас напрво се размазаха

2.Влизам няква супер ядосана в часа,ама много и бях насъбрала на тая по Химия и понеже супер много ми прилича на мъжка и всички я бъзикаме супер злобно и нали влизам аз в часа и и викам "Кфо прайш ма ПАДРАСТ (пидирас ) едноклетъчен " при,което тая стои стои гледа ме умно и вика ша ти дойде на тебе акала ама да видим кога ще е и аз: " Ще дойде ама ти няа да доживеш щот си ПАДРАСТАТ пък ние в нащо даскало падрасти мразим" пък и то наистина мразим травеститите и пидирасите като нея

3.Влиза господина по История и вика " Ам с теб кога ще правим 3ка? " имаше напредвид кога ще ме изпитва за 3ка

4.На господина по Физическо му подарихме комплект с четка за зъби и паста Колгейт,щото има едни бели неща на устата и неможе се сети колко мирише като говори нещо И му ги давам нали и му викам : " Госпожо тва са за вас с молбата да си миете забите или доброволно да напуснете!" целия клас се смее като издивяли и през тва време минава директорката и една друга и те двете и те почнаха да се смеят като ненормални

5.В час по Англ. госпожата ме изпитва по нещо и понеже не бях учила и тя вика хммм...май няма да минеш тоя срок така усещам.... и през тва време една пуска песента I will Survive на тела и аз като почнах да и пея Ай уИиИл СърВааААаааАйВ аама буквално крещу като луда и за първи път чувах толкова хора да се смеят като издивели заради мен и тя женицата се попика от смях и вика " Даааа ш та сървайвна аз теби "

6.В Химията нещо бяхме издивели с една водка на последния чин господина си говори с препарираната катерица пък ние пиим и са смейм като луди и по едно време един фр ме пита:
Шошо:Абе Линче тая поличка където мяса на колан няма да спираш да я носиш,чу ли?
аз: Споко бе Шоше няма,тя ми е любимата..
Шошо:Само така и мокрите ми сънища с тебе ще имат Ту БИ КОНТИНЮ
Господина се обажда от др край на стаята:ааааааа шошооо няма само на теб да продължат
При котео целия клас се смяха сигурно 15 мин а аз гледах точно ей така

7.Госпожата по Математика,кояти си е точната дефственица до живот и само тя си мисли,че е много яко и вика: ООооо Линеее ти знаеш много добре,че съм отворена много
Аз: Даааа госпожо вие сте отфорена наистина Дайте да видим

Имаше предвид отфорена като наперена,ама ние си помислихме друго при което при моите думи просто нямаше час освен смях

8.На Господина по ФВС пу взеха всички топки от кабинета и ние не знаехме защо и той се изръси "ОооОоОоОхХх топкитеее миии" при което беше си задал няква супер болезнена физиономия и минава директорката и вика пак ли ги изгуби накъде или някой ти ги спука тва беше просто нещо уникално