- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Izrusqvane
Sry za latinicata,no kompa mi e preinstaliran i nqmam kirilica : ((
Da vi pitam koq marka boq za kosa poprincip izpolzvate,i kakvi vpechatleniq imate?Poneje si xaresvam kosata i s tova izsvetlqvane se rpitesnqvam da ne q susipq.Az dosega sum bila samo na kichuri, a mnogo iskam da se boqdisam v svetlo ruso.. Inache cveta mi e leshnikovo...I mnogo se chudq za markata na boqta glavno,a i ot efekta se pritesnqvam,zashtoto moje i da ne mi otiva..No vse pak ako ne probvam nqma kak da razbera ;]]
Ами честно да ти кажа, по добре не я боядисвай.
Иначе аз ползвам и Гарниер и Палете и съм доволна и от двете.
По добре пробвай с измиващ се балсам, който ще боядиса косата ти само за няколко дена, без да ти я уврежда, след което боята ще падне и ти ще можеш да решиш дали дадения цвят ти подхожда =]
ще съжаляваш горчиво ако се боядисаш....просто по добре недей...имах супер яката коса, здрава, жива, гъста...просто супер...боядисах си час от косата руса..и сега тази част е гадна тънка изгоряла...като метла буквално..Първоначално написано от galenata
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
абе колкото и да е маркова козметиката от тфа русото мн се изтощава косата, ако нямах балсам косата ми шеше да прилича на метла![]()
I Love
Vania
Kabakova
Mi moita kosa poprincip e po-suha,shtoto i e po-svetla...I men tva me pritesnqvashe,che naistina mnogo shte se iztoshti...No puk iskam nqkakva promqna.Първоначално написано от mmKamm
Мисля,че така си страшно готина и няма нужда да се изрусяваш :P Но все пак ако си решила мисля,че Палете ще ти свърши добра работа.
представи си щом мойта е суупер здравата коса...и и се случи тва от едно изрусяване...щом твойта е суха и т.н. ... направи си по коренно различна прическа от твоя стил и тва е промянаПървоначално написано от galenata
![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Mersii :PПървоначално написано от shell
Znachi az minalata godina se postrigvah,briton si napravih,tu go vdigam,tu na edna strana go pravq,s dulga,s kusa kosa sum bila... kudrava,prava 4uplivaa... minala sum prez vsqkakvi varianti i za tova pribegnah do smqna na cveta