- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой от 5-те е най-добрия според вас?
Така. Въпросът ми е кой от 5-те клуба според вас е най-добрия? Имам предвид, бил съм и в 5-те (нищо че за 4 от тях нямам годините), но все пак не знам как е в момента. Клубовете са
Биад
Най-Клуб
Версай
Плазза денсинг клуб
Дай Дай
Това са чалга клубове в София. Последно бях в Дай Дай, защото там ме пускат, тъй като съм на 16. Обаче слушам всякакви отзиви за другите какви били в момента. И затова питам кой от тези клубове е най-добрият в момента? И питам сериозно да не ми спамите плс. Решил съм да ходим с компания в един от тях, само кажете кой е най-добрия. Мерси!
чалгаджийска работа, където и да отидете музиката е зле, така че на кръчма отидете, поне народно може да слушате ( по приемливо )
Raise your fist!
^ бой ли искаш?
аман от античалгари, все си врете носа там, дето не ви е работа...
Тъй и тъй ще си с компанията, както и да го гледаш все е чалга, защо си мислиш, че има значение в кое от тия 5 ще бъдете ?!
Вие Планета Пайнер Клуб нямате ли си в София![]()
![]()
![]()
Питай Бетон във форума на СУ!
Той е любимият ми чалгар! Просто ми пълни душата, интелигентен е, има дар слово, въпреки чалгата.![]()
Дай Дай![]()
утре след изпита съм там да чествам
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Не слушам чалга.. ама ..
Плазза денсинг клуб :P
Как олеква като проумееш..
не за тях .. за себе си живееш.. !![]()
"дай дай" звучи... екзотично![]()
Не сериозно, не знам. Не съм стъпвала там, но един познат ходи с компанията си в Плаза.
А къде ходят големите граждани, друсат се по хаус клубовете ли?Първоначално написано от SofiaRegularCunt
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
В Варна Версай си е на ниво...,в Плаза(бившата планета) е мноо пренатъпкано всеки път...
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Щом е до чалга никой![]()
Най-Клуб на мен ми харесва най-много![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Ми аз съм ходила само в Дай дай,Версай и Най-клуб.И от изброените Версай ми хар.най-много
"Версай"
добре, бе, тия малоумни ли са да кръстят чалга дискотека с името на такъв исторически град
ебаси малоумщината!!!!
Ne sum ot sf no vyv vn sum xlodil na Plazza... mnogo qka disco... i v d4 sum xodil na Dai dai ne e losha... ;]
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!