- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Когато се преместите в нов клас...
Момчета - веднага ли някое момиче ви улавя погледа в новия клас и почвате да го харесвате? :P
Момичета - а вие?![]()
И какво правите?
Аз... еми оставям чувствата да се изпарят, защото знам, че не е за мен... и такаВие сте
![]()
Чак да почна да го харесвам не,но ако е хубав и с як характер веднага ще ми привлече вниманието..
Не ме интересува какво казва светът за теб ,
не ме интересува ,че не те харесват ,
явно не те познават ,защото ако те познаваха щяха да се влюбят в теб !
да![]()
зарибяям всичко живо.. момичета, момчета, пък който върже.![]()
преди все като идех в нов клас и много ги ебавах така![]()
поне шоу им правех..
ама никога не съм очаквала да стане нещо сериозно![]()
после се оказа, че едно момиче от моя клас имала такива по-необикновени ннаклонности, та после гледай как с моите камъни по моята глава![]()
Винаги като се преместя в нов клас, си набелязвам някояПървоначално написано от fuckUall
ужас
![]()
Първоначално написано от cherinka
Ама без да познаваш никого?
![]()
![]()
Дам, винаги си набелязвам някоя. И ми е най-готино, когато тя не се окаже такава, за каквото аз съм си я представял. Тогава я отписвам![]()
Ем т'ва според мен от една страна е доста тъпо.Щото като си я набелзваш ще я гледаш само по външен вид и без да я познаваш като характер.А после може да осъзнаеш,че в действителност не става,...Първоначално написано от Axe_vs_Sword
педи да се преместя в нов клас (след като кандидатствах след 7-ми клас) не знаех какви хора ще има дали някой ще ме бие или нещо подобно след като ги видях на първия учебен ден се оказаха някакви мършави и аз реших,че ще гледам лошо за респект.Вързаха ми се са уж бойния вид.Момичетата от класа ми не ме радваха не,че бяха грозни,но просто не бяха по мой вкус.
Йога и мъдрост
АМи ..незнам..Първоначално написано от Axe_vs_Sword
Може би това е временно .. надявам се да не продължаваш да си ги 'набелязваш' по този начин защото .. не е хубаво според мен![]()
Ми как да ти кажа... някакво влечение е. Бързо разбирам, че не е за мен и се опитвам да си изпаря чувствата. И така ставаПървоначално написано от fuckUall
![]()
когато съм в нов клас...набелязвам си 1,2-ма и после осъзнавам, че ги обожавам като приятели обачеи даже не мога да си помисля за нещо повече
![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
To hubavo,ama ako se poqvi nqkoq koqto nqma da mojesh da zabravish tolkova lesno ?Първоначално написано от Axe_vs_Sword
Заради външния вид ли? Няма как, след това трябва да се види характера, който вече ще ме накара или да я отблъсна или да хлътна повечеПървоначално написано от fuckUall
. Но няма да бързам да признавам чувствата, щото може да се окаже, че има приятел. Тогава вече е трудно
но ще се опитам да я възприема като нормална приятелка. Впрочем, в новия клас харесах една не толкова яка, но с изключителен характер. Оказа се, че има приател и ние останахме нормални приятели. Верно беше трудно да изпаря чувствата, но стана
![]()
зависи но съм обърнал внимание че от група момичета .. винаги си набелязвам едното .. и другите не ми правят впечатлениено нови хора .. нормално е да си харесаш някоя ..
![]()
ПС : АТАКАако ти харесва наистина
![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
мерси, че разбирашПървоначално написано от mickelangelo
До сега не се е налагало да атакувам
ПС: А ти да не тренираш айкидо?
когато отида в нов клас наистина си забелязвам някого,но докато не го познавам му придавам качества,които той не притежава и накрая като го опозная решавам че сме само приятелие все някога ще намеря подходящия
![]()
След 8ми клас в новото даскало имаше само 2 момичета в класа (puke)
Ама се вписваха перфе в момчешката обстановка и беха големи пичове
Баси.... колко ми е мъчно за всички френдове ;[
Никога не съм си представял, че ще казвам такова нещо, но искам да съм ученик. Тва са най- хубавите години.
Отивам до кенефа да си резна няколко вени и се връщам.
Да не си се преместил в друг градПървоначално написано от StayFly
![]()
Мне, просто вече рядко имаме време, за да излезем и да се видим.
Примерно днес успяхме да се съберем ЦЕЛИ 4ма човека, за първи път от 2 месеца насам.
Тежко е да се разделиш с хората, които 4 години са ти били като семейство.
Явно тук всички имат голям опит в местенето в нов клас. о_O За жалост, аз само след 7 клас смених класа и училището, но от тогава до сега не съм си харесала никой, не помня и някой да ми е правил супер голямо впечатление or smth.