.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63
    Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от Syringe
    Еми като се погледнеш у огледалото да си кажеш "Аууу, колко съм як!" ТЕ ТАКА !
    Aaaм. Е па аз дърпам 150 кила тяга и си викам "Баси, колко съм слаб" Докато не дръпна 200 нЕма да съм як!
    Grumpy old madman

http://195.149.248.189:8080/2009-01-...b3_386x298.jpg

Браво Syringe , много добрър Abs си направила. Това е перфектното стегнато тяло.
    И аз съм на път да го постигна =)
    • I never had to say goodbye
      You most have known i wouldn't stay
      While you where talking about our life
      You killed the beuty of today

You never see me again
      So no ones gonna cry for you

Цитирай Първоначално написано от Cameo
    http://195.149.248.189:8080/2009-01-18/30e9c7457da31b24ec2d79d40b565ab3_386x298.jpg

Браво Syringe , много добрър Abs си направила. Това е перфектното стегнато тяло.
    И аз съм на път да го постигна =)
    Благодаря, Cameo!

Аз също се гордея със скулптурата си. А ти щом си напът само мога да те посъветвам да не се отказващ В НИКАКЪВ случай, колкото и време да коствало това.Не се ли откажеш ше си номер 1.

лелеее сега като видях твоите плочки и аз искам такива така че ще се стягам и се нядавам да не ме хване мързела на втория месец ...
    искам да те питам няколко въпроса: от колко време правиш коремни преси и тези 750 на ден нали не ги правиш наведнъж защото за мен е непосилно да ги направя толкова наведнъж с малки почивки може би ще успея де ...иии още нещо когато правиш коремните преси регулираш ли дишането си ? като се изправяш си поемаш въздух или издишаш ?
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

Офф, т'ва е мисия невъзможна за мен...
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Цитирай Първоначално написано от _mimi7y_
    лелеее сега като видях твоите плочки и аз искам такива така че ще се стягам и се нядавам да не ме хване мързела на втория месец ...
    искам да те питам няколко въпроса: от колко време правиш коремни преси и тези 750 на ден нали не ги правиш наведнъж защото за мен е непосилно да ги направя толкова наведнъж с малки почивки може би ще успея де ...иии още нещо когато правиш коремните преси регулираш ли дишането си ? като се изправяш си поемаш въздух или издишаш ?
    3 пъти на ден, 5 серии по 50 през 5 мин. Не че се изморявам, но просто на серийки е по-ефикасно.Иначе мога до 250 наведнъж, но малко издишам накрая .За вдишванията и издишванията не мога да ти кажа до каква степен имат значение...Аз издишам като приключвам пресата.Иначе на теория ги правя от около март месец, но имай впредвид, че ги правих най-много месец.След това се сетих Юли месец, пак около месец и пак спрях.След морето (( което беше август )) правих отвреме на време... И нз как стана за толкова малко време, ама наистина стана Просто корема ми винаги си е бил без никакви мазнини (( защото съм слабичка )) и може би това подпомогна само за стягането на коремните мускули, а не за изгаряне на мазнини, защото ако имаш такива, определено 1-во ще трябва да ги стопиш и след това да стягаш.Пожелавам ти успех!

Пост Скриптум: Прави го на хубава, надъхваща за теб музика.И през цялото време си мисли в името на какво го правиш и какво искаш да постигнеп като резултат.

нали знаете, до какво водят многото коремни преси?
    Grumpy old madman

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    нали знаете, до какво водят многото коремни преси?
    Съчетани с колело - до сериозни проблеми с кръста.
    Собственост на Canis_Dirus

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Омг, постваш теми, за да си пускаш снимките?
    Наааайс..
    Собственост на Canis_Dirus

Цитирай Първоначално написано от Syringe
    Цитирай Първоначално написано от _mimi7y_
    3 пъти на ден, 5 серии по 50 през 5 мин. Не че се изморявам, но просто на серийки е по-ефикасно.Иначе мога до 250 наведнъж, но малко издишам накрая .За вдишванията и издишванията не мога да ти кажа до каква степен имат значение...Аз издишам като приключвам пресата.Иначе на теория ги правя от около март месец, но имай впредвид, че ги правих най-много месец.След това се сетих Юли месец, пак около месец и пак спрях.След морето (( което беше август )) правих отвреме на време... И нз как стана за толкова малко време, ама наистина стана Просто корема ми винаги си е бил без никакви мазнини (( защото съм слабичка )) и може би това подпомогна само за стягането на коремните мускули, а не за изгаряне на мазнини, защото ако имаш такива, определено 1-во ще трябва да ги стопиш и след това да стягаш.Пожелавам ти успех!

Пост Скриптум: Прави го на хубава, надъхваща за теб музика.И през цялото време си мисли в името на какво го правиш и какво искаш да постигнеп като резултат.
    не разбрах само дали с коремните преси ще стопя мазнините по коремчето защото определено при мен ги има .. а ако не става с коремни преси някакъв друг начин можеш ли да ми предложиш
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

С коремните преси тренираш мускулите, но не изгаряш мазнините. С кардио ще разкараш излишното :Р

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Какво по точно е кардиото

<------------- Плуване и малко фитнес, и ядене..... ама за момичетата е по-различно....

Цитирай Първоначално написано от ana19
    Какво по точно е кардиото
    до колкото разбрах сега кардиото е бягане и каране на колело а също така си има уреди които ги заместват това са бягащата пътека и велоергометъра

K`У`Р за кардиото!
    Grumpy old madman

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Абе кардиото си е бая полезно.Щото и аз имам мазнини в/у мускулите и съм си топче,обаче иначе мускулите ми са супер стегнати.Определено по-лесно се отслабва,отколкото се стяга тялото.

Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Абе кардиото си е бая полезно.Щото и аз имам мазнини в/у мускулите и съм си топче,обаче иначе мускулите ми са супер стегнати.Определено по-лесно се отслабва,отколкото се стяга тялото.
    Кардиото НЕ е надценено що се отнася за отслабване. Има по-ефективни неща.
    Grumpy old madman

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Опитай със зелева супа

Голям фен Аватара на 4y4u_g
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Има по-ефективни неща.
    Например?

Който може да чете:
    http://www.t-nation.com/free_online_...hy_of_fat_loss

Тежки силови тренировки с висок интензитет и голяма плътност.
    Grumpy old madman

Ей големи спортисти сте ми всичките бе DDDDDDDDDDDDDDDDD

аз свалих 8кг за 2 месеца са около година не наддавам оаче сега за бала се боря за плосук и стегнат корем още малко остава ... фат бърнери пия също помагат ...а доживотната диета... без ориз картофи бял хляб и вс тестено и никакво сладко....имам си и гастрит зарадикоето не пия газирано и алкохол .. ама като ме напре и няма как ям си...а кафето го пия с мед

http://www.jivotno.com/wild-angel

Град
    у вас ;]
    Цитирай Първоначално написано от GbSy
    Офф, т'ва е мисия невъзможна за мен...
    възможно е.. може да е много трудно но не и невъзможно..

по темата: браво, хубаво тяло имаш

някой спомена че не било хубаво момиче с плочки.. според теб авторката не изглежда ли добре.. ако е прекалено много не е приятно но както на снимката си е просто перфектно..

иначе и аз имам и си ги потдържам с тренировки всеки ден
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Цитирай Първоначално написано от me4eto
    аз свалих 8кг за 2 месеца са около година не наддавам оаче сега за бала се боря за плосук и стегнат корем още малко остава ... фат бърнери пия също помагат ...а доживотната диета... без ориз картофи бял хляб и вс тестено и никакво сладко....имам си и гастрит зарадикоето не пия газирано и алкохол .. ама като ме напре и няма как ям си...а кафето го пия с мед

http://www.jivotno.com/wild-angel
    освен с диета със коремните преси ли свали 8 кг ?

АА...хора само аз ли мисля или от коремните преси и талията се оголемява??По добре тичайте и правете упражнения не коремни защото мускулите се стягат и разширяват и става много грозно а ако правите само упр или някаква диета талията си отстава малка и имате прибрано коремче само това ме спира да не продължа с коремните преди правех по 1000 на ден обаче мн като чух това и ги спрях!А днес в училище трябваше да правим 70 коремни сички се лигавеха и неможеха да ги направят освен мен така,че си имат своята полужителна страна !Браво иначе за коремчетат страшни сте

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си