Цитирай Първоначално написано от Syringe
Цитирай Първоначално написано от _mimi7y_
лелеее сега като видях твоите плочки и аз искам такива така че ще се стягам и се нядавам да не ме хване мързела на втория месец ...
искам да те питам няколко въпроса: от колко време правиш коремни преси и тези 750 на ден нали не ги правиш наведнъж защото за мен е непосилно да ги направя толкова наведнъж с малки почивки може би ще успея де ...иии още нещо когато правиш коремните преси регулираш ли дишането си ? като се изправяш си поемаш въздух или издишаш ?
3 пъти на ден, 5 серии по 50 през 5 мин. Не че се изморявам, но просто на серийки е по-ефикасно.Иначе мога до 250 наведнъж, но малко издишам накрая .За вдишванията и издишванията не мога да ти кажа до каква степен имат значение...Аз издишам като приключвам пресата.Иначе на теория ги правя от около март месец, но имай впредвид, че ги правих най-много месец.След това се сетих Юли месец, пак около месец и пак спрях.След морето (( което беше август )) правих отвреме на време... И нз как стана за толкова малко време, ама наистина стана Просто корема ми винаги си е бил без никакви мазнини (( защото съм слабичка )) и може би това подпомогна само за стягането на коремните мускули, а не за изгаряне на мазнини, защото ако имаш такива, определено 1-во ще трябва да ги стопиш и след това да стягаш.Пожелавам ти успех!

Пост Скриптум: Прави го на хубава, надъхваща за теб музика.И през цялото време си мисли в името на какво го правиш и какво искаш да постигнеп като резултат.
не разбрах само дали с коремните преси ще стопя мазнините по коремчето защото определено при мен ги има .. а ако не става с коремни преси някакъв друг начин можеш ли да ми предложиш