.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63
    Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от macegirl
    АА...хора само аз ли мисля или от коремните преси и талията се оголемява??По добре тичайте и правете упражнения не коремни защото мускулите се стягат и разширяват и става много грозно а ако правите само упр или някаква диета талията си отстава малка и имате прибрано коремче само това ме спира да не продължа с коремните преди правех по 1000 на ден обаче мн като чух това и ги спрях!А днес в училище трябваше да правим 70 коремни сички се лигавеха и неможеха да ги направят освен мен така,че си имат своята полужителна страна !Браво иначе за коремчетат страшни сте
    Ти в училище се съсредоточи върху часовете по български език, че като ти гледам правописа, зле ми става. Но явно дават отражение не само на мускулите, а и на акъла. Или липсата на такъв, ако трябва да бъда по-точна.

Коремните преси са елементарни, а 70 - никакво усилие.
    И преебават кръста.
    Точка.
    Собственост на Canis_Dirus

Голям фен Аватара на girl4eety
    a az prava koremni presi po 30 na den za stqgane na korema na men nali nqma da mi se obrazyvat takjiva plo4ki
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby_originale
    Хехе...спермата избелва зъбите. Поне гаджето ми ми каза така.

Цитирай Първоначално написано от _mimi7y_
    Цитирай Първоначално написано от me4eto
    аз свалих 8кг за 2 месеца са около година не наддавам оаче сега за бала се боря за плосук и стегнат корем още малко остава ... фат бърнери пия също помагат ...а доживотната диета... без ориз картофи бял хляб и вс тестено и никакво сладко....имам си и гастрит зарадикоето не пия газирано и алкохол .. ама като ме напре и няма как ям си...а кафето го пия с мед

http://www.jivotno.com/wild-angel
    освен с диета със коремните преси ли свали 8 кг ?
    не ходех на фитнес 3 пъти в седмицата, програмата ми бе6е следната:
    -колело 30мин
    -упрайнения за корем по избор 3 видя 4 серии х 50
    -колело 30мин
    -дневна тренировка ( разли4ни всеки път - бицепс-трицепс;груб-гърди;крака) и така всяка седмица се въртят
    -разтоварващи 15мин степер или 30мин пътека
    - 20мин колело

общо взето прекарвах по 3 часа във фитнеса, но...имаше резултат

в началото и вечер правех едно упражнение за крака едно за руце и едно за корем 4х20 ма ме домурза и след известно време спрях

сега ми предстоят матури и много учене и не мога да ходя редовно а и за коледа бях в испания и не съм празила нито диета нито съм спортувала но не съм качила нищо, но сега до 2 седмици да се затопли по хубаво мисля да почна плуване за да се стегнамн хубаво за бала

http://www.jivotno.com/wild-angel

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

FelisDirus благодаря за съвета,но мисля,че ти нали си така да се изразя "по умна" наблегни на знанието като искаш да правиш плочки! хах..баси тъпанарката!

Мега фен Аватара на Infinity
    Първо към авторката-обичаш да си просиш комплименти понякога... и не се фукай толкова..тялото не е най-важното,но и да е аз имам супер тяло мн си го харесвам.
    To infinity and beyond.

Цитирай Първоначално написано от cool_doll
    Първо към авторката-обичаш да си просиш комплименти понякога... и не се фукай толкова..тялото не е най-важното,но и да е аз имам супер тяло мн си го харесвам.
    Shtom kazvash

Нямам плочки на корема хах..имам си коремче нормално не сум слаба и стегната...работя по въпроса за корема но искам да го сваля съвсем малко

Супер фен Аватара на FelisDirus
    FelisDirus благодаря за съвета,но мисля,че ти нали си така да се изразя "по умна" наблегни на знанието като искаш да правиш плочки! хах..баси тъпанарката!
    Тъпанарка точно не съм, ама щом си рекла...
    Собственост на Canis_Dirus

Syringe ти ме мотивира
    Twilight FANPIRE

Фен Аватара на Giaaa
    Град
    улица сезамм..;д
    Цитирай Първоначално написано от ChOcOlaTEsTar
    Syringe ти ме мотивира
    me 2

АА...хора само аз ли мисля или от коремните преси и талията се оголемява??По добре тичайте и правете упражнения не коремни защото мускулите се стягат и разширяват и става много грозно а ако правите само упр или някаква диета талията си отстава малка и имате прибрано коремче само това ме спира да не продължа с коремните преди правех по 1000 на ден обаче мн като чух това и ги спрях!А днес в училище трябваше да правим 70 коремни сички се лигавеха и неможеха да ги направят освен мен така,че си имат своята полужителна страна !Браво иначе за коремчетат страшни сте

Nie trqq6e da napravim 96 .. Az napravih 150 i mi pisna .. Nqma6e smis1l da prod1ljavam. Skoro 6te ka4a snimka na korema mi v momenta nqmam.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си