- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Коремни фаянси.
Ти в училище се съсредоточи върху часовете по български език, че като ти гледам правописа, зле ми става. Но явно дават отражение не само на мускулите, а и на акъла. Или липсата на такъв, ако трябва да бъда по-точна.Първоначално написано от macegirl
Коремните преси са елементарни, а 70 - никакво усилие.
И преебават кръста.
Точка.
Собственост на Canis_Dirus
a az prava koremni presi po 30 na den za stqgane na korema na men nali nqma da mi se obrazyvat takjiva plo4ki![]()
Първоначално написано от sexy_baby_originale
не ходех на фитнес 3 пъти в седмицата, програмата ми бе6е следната:Първоначално написано от _mimi7y_
-колело 30мин
-упрайнения за корем по избор 3 видя 4 серии х 50
-колело 30мин
-дневна тренировка ( разли4ни всеки път - бицепс-трицепс;груб-гърди;крака) и така всяка седмица се въртят
-разтоварващи 15мин степер или 30мин пътека
- 20мин колело
общо взето прекарвах по 3 часа във фитнеса, но...имаше резултат
в началото и вечер правех едно упражнение за крака едно за руце и едно за корем 4х20 ма ме домурза и след известно време спрях
сега ми предстоят матури и много учене и не мога да ходя редовно а и за коледа бях в испания и не съм празила нито диета нито съм спортувала но не съм качила нищо, но сега до 2 седмици да се затопли по хубаво мисля да почна плуване за да се стегнамн хубаво за бала
http://www.jivotno.com/wild-angel
http://www.prikachi.com/images.php?files/555401J.jpg
Tova e moeto korem4e![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
FelisDirus благодаря за съвета,но мисля,че ти нали си така да се изразя "по умна" наблегни на знанието като искаш да правиш плочки!хах..баси тъпанарката!
Първо към авторката-обичаш да си просиш комплименти понякога...и не се фукай толкова..тялото не е най-важното,но и да е аз имам супер тяло мн си го харесвам.
![]()
To infinity and beyond.
Нямам плочки на корема хах..имам си коремче нормално не сум слаба и стегната...работя по въпроса за корема но искам да го сваля съвсем малко![]()
Тъпанарка точно не съм, ама щом си рекла...Първоначално написано от macegirl
![]()
Собственост на Canis_Dirus
me 2Първоначално написано от ChOcOlaTEsTar
![]()
Първоначално написано от macegirl
Nie trqq6e da napravim 96 .. Az napravih 150 i mi pisna .. Nqma6e smis1l da prod1ljavam. Skoro 6te ka4a snimka na korema mi v momenta nqmam.