Не се отказвай, аз имах същия проблем, но май се оправи. Сега ще ти дам няколко изпитани съвета, не само от мен и се надявам да ти се оправят. Пробии си ушите, когато е топло, най-добре да е лятото, защото тогава заздравяват по-бързо без да ранясват. Не си мий косата горе-долу седмица след пробиването. Като си измиеш косата, веднага след това си промии обеците със спирт. Всяка вечер и сутрин ги раздвижвай напред-назад (ще боли, но за да има ефект), или като се сетиш мърдай обеците, тя болката намалява. След седмица - 2 започни да ги промиваш по-често. Сега това последното не знам дали ще ти хареса като идея, но тези които са го изпробвали са доволни. Да мажеш обеците си вечер с урина ... не знам ти както си решиш. И не забравяй, че колкото по-нагоре е самата обеца, вероятността да гнояса се овеличава. Ако искаш и сигурен ефект можеш да си пръскаш обеците със специални спрейове за това, в аптеките си има. И ги пази от замърсяване. Носи медицинските обеци поне 1 месец и иди някъде, където медицинските обеци не са турски, защото турските почерняват и въобще няма да ти оправят ушите.

Айде, не се отказвай! Стискам палци да се оправят ушите ти и да си сложиш обеци. Преди и аз имах тоизи проблем, но направих всичко това (без спрея) и сега имам 5 обеци, ей успехчета