.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    Град
    Wonderland
    Това е неразумна постъпка.Вие сте деца,особено момичето и за мен това е повече от недопустимо.Не смятам,че съм старомодна,но дори в миналото,когато са се женили рано,възрастовата граница е била към 15....разбирам,че се развивате рано и ви се искат разни неща,но можете ли да поемете последствията след това?

За да правиш секс,трябва да осъзнаеш какво е това и да го направиш не защото те сърби някъде,ами за да си проумял какво всъщност е това?!

Гаджето ти знае ли от къде идват бебетата...........

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Нямам думи.Е точно за такива лапета пиша статия сега и ми е много смешно.

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Шегуваш се нали...?! Няма как просто да не ти кажа че си много зле... ти си пишлеме... тя е пикла... и сте тръгнали да правите секс?!?!?! Абе какво ви става беее...отчайвам се вече... Какво значи секс за тебе... гъзария какво...?!?!?! Това е отговорност бе... това е опит...узряване... телата ви още не са се развили изобщо...какъв е смисъла?!?! Оффф... писна ми от малки деца мислещи се за нещо повече след като правят нещо подобно на секс.... Както и да е... от сега ти казвам не го прави и второ...нека другите ти дадат съвет аз няма да го направя!!!

+123456789 май по скоро ви се пика ???
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Баси още малко в детската градина децата ше почнат да се крият от лелките и да се ебат бе!

Скайп - dark_elf2

Пич, не ги слушай, те само тва знаят-да ти викат колко си малък и дрън, дрън...!Скъсай и дупарката от ебане и изобщо не се замисляй!
    DoWnHiLl 4 l1f3

ха наистина пораснете... сигорно още мензис няма ти секс искаш да правиш.... плаша се от такива деца къто вас
    LIVERPOOL FOREVER !!!

още сте мн малки за секс.
    Секс се прави,когато и двамата партниора са сексуално информирани и са на по-зряла възраст,за да могат да взимат отговорни решения и да носят последици от действията си.Ти вземи си поиграй с някоя количка,а на приятелката ти кажи да вземе да облича някоя кукла вместо да мисли толкова ненормално.Абе всъщност как може да си толкова кух а?а приятелката ти пък хич не те надминава.Тя е ебахти курвичката щом ти се дава така лесно още на 12 годинки.
    А ти си поредния хлапак,който иска да я мине ,а още незнаеш къде да и го вкараш.Боже господи!
    Аз като бях на 12 не съм мислила и за въздушни целувки.
    КУРВЕНСКА РАБОТА!

Секс се прави,когато и двамата партниора са сексуално информирани и са на по-зряла възраст,за да могат да взимат отговорни решения и да носят последици от действията си.Ти вземи си поиграй с някоя количка,а на приятелката ти кажи да вземе да облича някоя кукла вместо да мисли толкова ненормално.Абе всъщност как може да си толкова кух а?а приятелката ти пък хич не те надминава.Тя е ебахти курвичката щом ти се дава така лесно още на 12 годинки.
    А ти си поредния хлапак,който иска да я мине ,а още незнаеш къде да и го вкараш.Боже господи!
    КУРВЕНСКА РАБОТА!

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от mili4ko
    КУРВЕНСКА РАБОТА!
    + съгласна съм на 100%,
    ТОВА Е САМАТА ИСТИНА!
    Руса кукличка

Цитирай Първоначално написано от mili4ko
    КУРВЕНСКА РАБОТА!

Чак курвенска не, никъде не е споменато за друго момче. ИЗВИНЯВАЙ, МОМЧЕНЦЕ, СИГУРЕН ЛИ СИ ЧЕ В АКТА ТИ ЗА РАЖДАНЕ НЕ СА НАПИСАЛИ 1998 година??? ПОГЛЕДНИ! Момчетата на твоята възраст вече са г/д запознати с тези неща и с рискове и т.н., просто трошиш рекорди! Ми я си представи, че стане гаф? Кво прайм тогава? И ти ни знаеш. Ти си 7-8 клас, бе, осъзнай се! Как да е, ама тя е пети! Аз в пети клас даже приятелски целувки не съм практикувала ...
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Малее тя на 12 той на 14 и щели да го направят.... и да говорим няма смисъл... по младото поколение никога няма да се променят.. бахти УЖАСА
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Супер фен

Re: Sex

Цитирай Първоначално написано от poison1effect
    Xora znam 4e ne trqbva no az sam mom4e na 14 godini i priqtelkata mi e na 12 no e sigyrno i sega znam 4e sledva6tiq pat kogato se vidim 6te go napravim no i 2mata sme devstveni..na men sa mi go lapali no tq e devstvena i kajete kak da q otvora i kak da q predrazpoloja nai-dobre?kakvo to4no se razbira pod sex igri4ki? znam 4e e tapo i e zadavano mnogo pati no 6te mi se sly4i skoro i iskam da znam..molq pomognete za da ne se izdana

Ама ти не знаеш ли,че като правиш секс на 14 години ше ти падне патчицаата... горкичкия...

Цитирай Първоначално написано от A_Loving_Girl
    Пораснете още малко и тогава се ебете.....но не е лошо да се информираш===>>> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=118430
    Имаш още 2-3 г. на разположение да се научиш и чак тогава да го правиш. Тогава няма да питаш амище действаш - и каката не е ли малко мъничка.

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Ей, изрод!!! На такива като теб трябва да им се отстраняват възпроизводителните органи!!!
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Град
    Bs - Immortal city
    vaaaaaaaaaa potresena saam
    любовта е игра в която винаги лажат..

оле оле..обречени сте както оня негър..от 300та

На 12 години не ми е минавало дори през ума да правя секс..Не мога да повярвам днешното поколение колко посредствено мисли..та те незнаят истинското значение на думата секс,а тръгнали да се е**т !!!
    Different style, different move,
    Damn I like the way you move ..

Град
    sofiq
    awe da mu eba maikata........ kvi sa tea 14-12 godi6ni se ebat we ebasi sme6nite DECAAAA az na 12 nesam mislil za takiva ne6ta we ebasi kolko ste sme6ni q porasnete malko pove4e i togava mislete kak da se ebete basi sme6kite 6klas mi se praat kade otivate moje bi
    Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop

Ще има още една тема / от приятелката му/ бременна съм.

Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Не ги слушай тия псевдо моралисти бе приятел
    Няма нищо лошо да се ебете всеки ден като зайчета само да ползвате презервативи.Първо и направи една шпакла да се възбуди добре (действа и като упойка) и след това леко я отвори с пръстче и това е.Лесна работа.След това даже може и да я шибаш без кондом
    Пък и ако забременее - голяма работа.Ще си гледате едно детенце,ше го пращате да проси, поне някакъва полза да имате от него
    "Моралисти" хайде насочете си гнева към мене де.Аз съм правил тройка с две момиченца,едното на 12г. другото на 13

НеНоРмАлЕн!!!
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Не ги слушай тия псевдо моралисти бе приятел
    Няма нищо лошо да се ебете всеки ден като зайчета само да ползвате презервативи.Първо и направи една шпакла да се възбуди добре (действа и като упойка) и след това леко я отвори с пръстче и това е.Лесна работа.След това даже може и да я шибаш без кондом
    Пък и ако забременее - голяма работа.Ще си гледате едно детенце,ше го пращате да проси, поне някакъва полза да имате от него
    "Моралисти" хайде насочете си гнева към мене де.Аз съм правил тройка с две момиченца,едното на 12г. другото на 13
    АХАХАХАХАХАХ
    баси ташака
    Тва с просенето - ти от филиповци ли идваш или от факултето

Скайп - dark_elf2

Xora znam 4e ne trqbva no az sam mom4e na 14 godini i priqtelkata mi e na 12 no e sigyrno i sega znam 4e sledva6tiq pat kogato se vidim 6te go napravim no i 2mata sme devstveni..na men sa mi go lapali no tq e devstvena i kajete kak da q otvora i kak da q predrazpoloja nai-dobre?kakvo to4no se razbira pod sex igri4ki? znam 4e e tapo i e zadavano mnogo pati no 6te mi se sly4i skoro i iskam da znam..molq pomognete za da ne se izdana
    образовай се парво
    Обичам Андриан

Голям фен
    Секс игра означава- ти се обръщаш на другата страна, а тя се отваря сама с подръчни материали. Само че малко сте закъснели със секса. На 12 скоро може да и дойде цикъла и ще има вероятност да забременее. Хубавото е, че като ходите в зоопарка с детето, ще плащате билети на половин цена.
    Don't worry, be happy!

AleLee sled malko 6te se Awee ei i az ne sum mn dale4e ot tiq 14 godini ama tq e na 12 ti lud li si ?!? i kakto ste i dvamata neopitni 6e napraite nekoq belq i posle.... " Awee moje li da sum bil tolko zle wee?!? " Po-dobre si ostavi momi4eto da si jivee jivoteca spokoino i podhodq6to za neinite godini pa kat tolko ti se pravi sex izlez nqkoq ve4er na nekoq glavna uli4ka s 20 lv v djoba i naebi nekoq kurva
    LuDaaAaAaaAa KuChKaAaAaaa

еййййййййй ТА ВИЕ СТЕ ОЩЕ ДЕЦА ! ! !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си