- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да се получи първия път
Това е неразумна постъпка.Вие сте деца,особено момичето и за мен това е повече от недопустимо.Не смятам,че съм старомодна,но дори в миналото,когато са се женили рано,възрастовата граница е била към 15....разбирам,че се развивате рано и ви се искат разни неща,но можете ли да поемете последствията след това?
За да правиш секс,трябва да осъзнаеш какво е това и да го направиш не защото те сърби някъде,ами за да си проумял какво всъщност е това?!
Гаджето ти знае ли от къде идват бебетата...........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нямам думи.Е точно за такива лапета пиша статия сега и ми е много смешно.
Пич, не ги слушай, те само тва знаят-да ти викат колко си малък и дрън, дрън...!Скъсай и дупарката от ебане и изобщо не се замисляй!
DoWnHiLl 4 l1f3
ха наистина пораснете... сигорно още мензис няма ти секс искаш да правиш.... плаша се от такива деца къто вас![]()
![]()
![]()
LIVERPOOL FOREVER !!!
още сте мн малки за секс.
Секс се прави,когато и двамата партниора са сексуално информирани и са на по-зряла възраст,за да могат да взимат отговорни решения и да носят последици от действията си.Ти вземи си поиграй с някоя количка,а на приятелката ти кажи да вземе да облича някоя кукла вместо да мисли толкова ненормално.Абе всъщност как може да си толкова кух а?а приятелката ти пък хич не те надминава.Тя е ебахти курвичката щом ти се дава така лесно още на 12 годинки.
А ти си поредния хлапак,който иска да я мине ,а още незнаеш къде да и го вкараш.Боже господи!
Аз като бях на 12 не съм мислила и за въздушни целувки.
КУРВЕНСКА РАБОТА!
още сте мн малки за секс.
Секс се прави,когато и двамата партниора са сексуално информирани и са на по-зряла възраст,за да могат да взимат отговорни решения и да носят последици от действията си.Ти вземи си поиграй с някоя количка,а на приятелката ти кажи да вземе да облича някоя кукла вместо да мисли толкова ненормално.Абе всъщност как може да си толкова кух а?а приятелката ти пък хич не те надминава.Тя е ебахти курвичката щом ти се дава така лесно още на 12 годинки.
А ти си поредния хлапак,който иска да я мине ,а още незнаеш къде да и го вкараш.Боже господи!
Аз като бях на 12 не съм мислила и за въздушни целувки.
КУРВЕНСКА РАБОТА!
![]()
+ съгласна съм на 100%,Първоначално написано от mili4ko
ТОВА Е САМАТА ИСТИНА!
Руса кукличка
Първоначално написано от mili4ko
Чак курвенска не, никъде не е споменато за друго момче. ИЗВИНЯВАЙ, МОМЧЕНЦЕ, СИГУРЕН ЛИ СИ ЧЕ В АКТА ТИ ЗА РАЖДАНЕ НЕ СА НАПИСАЛИ 1998 година??? ПОГЛЕДНИ! Момчетата на твоята възраст вече са г/д запознати с тези неща и с рискове и т.н., просто трошиш рекорди! Ми я си представи, че стане гаф? Кво прайм тогава? И ти ни знаеш. Ти си 7-8 клас, бе, осъзнай се! Как да е, ама тя е пети! Аз в пети клас даже приятелски целувки не съм практикувала ...
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Малее тя на 12 той на 14 и щели да го направят.... и да говорим няма смисъл... по младото поколение никога няма да се променят.. бахти УЖАСА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Първоначално написано от poison1effect
Ама ти не знаеш ли,че като правиш секс на 14 години ше ти падне патчицаата...горкичкия...
Имаш още 2-3 г. на разположение да се научиш и чак тогава да го правиш. Тогава няма да питаш амище действаш - и каката не е ли малко мъничка.Първоначално написано от A_Loving_Girl
Ей, изрод!!! На такива като теб трябва да им се отстраняват възпроизводителните органи!!!![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
vaaaaaaaaaa potresena saam![]()
любовта е игра в която винаги лажат..
оле оле..обречени сте както оня негър..от 300та![]()
На 12 години не ми е минавало дори през ума да правя секс..Не мога да повярвам днешното поколение колко посредствено мисли..та те незнаят истинското значение на думата секс,а тръгнали да се е**т !!!![]()
![]()
![]()
Different style, different move,
Damn I like the way you move ..
awe da mu eba maikata........ kvi sa tea 14-12 godi6ni se ebat we ebasi sme6nite DECAAAA az na 12 nesam mislil za takiva ne6ta we ebasi kolko ste sme6ni q porasnete malko pove4e i togava mislete kak da se ebete basi sme6kite 6klas mi se praat![]()
![]()
![]()
kade otivate moje bi
![]()
Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop
Ще има още една тема / от приятелката му/ бременна съм.![]()
Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
НеНоРмАлЕн!!!![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
образовай се парвоПървоначално написано от poison1effect
Обичам Андриан
Секс игра означава- ти се обръщаш на другата страна, а тя се отваря сама с подръчни материали. Само че малко сте закъснели със секса. На 12 скоро може да и дойде цикъла и ще има вероятност да забременее. Хубавото е, че като ходите в зоопарка с детето, ще плащате билети на половин цена.![]()
Don't worry, be happy!
AleLee sled malko 6te se![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Awee ei i az ne sum mn dale4e ot tiq 14 godini ama tq e na 12 ti lud li si ?!? i kakto ste i dvamata neopitni 6e napraite nekoq belq i posle....
" Awee moje li da sum bil tolko zle wee?!? " Po-dobre si ostavi momi4eto da si jivee jivoteca spokoino i podhodq6to za neinite godini pa kat tolko ti se pravi sex izlez nqkoq ve4er na nekoq glavna uli4ka s 20 lv v djoba i naebi nekoq kurva
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LuDaaAaAaaAa KuChKaAaAaaa
Първоначално написано от poison1effect
еййййййййй ТА ВИЕ СТЕ ОЩЕ ДЕЦА ! ! !