.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Град
    nqkude tam

незнам какво да правя

Той се занимава с наркотици. Как да му помогна?
    Повярвай обич има, но трябва първо да я създадеш, защото чуждото сърце ще вземеш, когато своето дадеш!
    Усмихвай се, дори да ти се плаче!
    Усмихвай се, дори да те боли!
    Нека другите си мислят,
    че щастието с теб върви!

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Ако толкова много го обичаш, и търсиш сериозна връзка, опитай да го откажеш от наркотиците, помагай му и т.н... ако не успееш по добре го остави... (лично мое мнение)

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Ако толкова много го обичаш, и търсиш сериозна връзка, опитай да го откажеш от наркотиците, помагай му и т.н... ако не успееш по добре го остави... (лично мое мнение)
    Как го прочете не те разбирам, аз на първите 10 реда изгубих смисъла и се отказах.
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

Град
    nqkude tam
    знам,че е много объркано като разказ за ,което се извинявам,но немога да го обясня по ясно, защото няма как да споменавам имена.
    дали има някакъв начин да го откажа от наркотиците?
    Повярвай обич има, но трябва първо да я създадеш, защото чуждото сърце ще вземеш, когато своето дадеш!
    Нека другите си мислят,
    че щастието с теб върви!

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    Цитирай Първоначално написано от sexi_06
    знам,че е много объркано като разказ за ,което се извинявам,но немога да го обясня по ясно, защото няма как да споменавам имена.
    Да ти кажа от моя гледна точка. Представи си, ако аз бях наркомана (давам пример) и ти си ми гадже, обичам те толкова много че да няма накаде, бих ти казал щях да откажа наркотиците защото те обичам (все още сме в примера). Това е въпрос на воля и чувства. Та да ти кажа аз цигарите бях спрял заради едно момиче (и ги почнах заради друга) хаха стига толкова за мен, извади си сама някакъв извод, че ако му пука поне малко за тебе ще ги спре но той си вика "каква е тая дето ша ми казва какво да правя" такава си че го обичаш и ти пука за него, но той не го разбира. След като не го разбира 'що не го оставяш да се оправя сам с този кирлив живот на наркоман?!
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

Според мен , не може да се получи добра връзка , като сте далеч един от друг , не сте се виждали 2 месеца много време .. а за наркотиците , щом не е на кафево не е чак такъф проблем , по мое мнение.

Град
    nqkude tam
    Цитирай Първоначално написано от SoAfraid
    Да ти кажа от моя гледна точка. Представи си, ако аз бях наркомана (давам пример) и ти си ми гадже, обичам те толкова много че да няма накаде, бих ти казал щях да откажа наркотиците защото те обичам (все още сме в примера). Това е въпрос на воля и чувства. Та да ти кажа аз цигарите бях спрял заради едно момиче (и ги почнах заради друга) хаха стига толкова за мен, извади си сама някакъв извод, че ако му пука поне малко за тебе ще ги спре но той си вика "каква е тая дето ша ми казва какво да правя" такава си че го обичаш и ти пука за него, но той не го разбира. След като не го разбира 'що не го оставяш да се оправя сам с този кирлив живот на наркоман?!
    Преди още да разбера,че се занимава с наркотици сме си говорили какво би направил заради мен. Каза ми,че единствено заради мен може да откаже цигарите,но незнам дали още държи на това мнение.Но как да му покажа,че ме интересува и не ми е безразличен?
    Нека другите си мислят,
    че щастието с теб върви!

Град
    *Някъде ..В..Бургас *

Re: незнам какво да правя

Той се занимава с наркотици. Как да му помогна?
    Той сам трябва да има желание да спре.Ти сама без неговото желание нищо няма да можеш да направиш!
    Не ме интересува какво казва светът за теб ,
    не ме интересува ,че не те харесват ,
    явно не те познават ,защото ако те познаваха щяха да се влюбят в теб !

Повече от фен
    Град
    София
    Според мен трябва да намерите начин да се видите. И когато това стане поговори с него. Кажи му колко много го обичаш и че би направила всичко за него. Не почвай веднага с въпроси свързани с наркотиците. Попитай го дали има нещо, което го тревожи, дали можеш да му помогнеш, с каквото и да е. И по някое време вметни, че си долучала, че взима дрога, но не го вярваш и все пак имаш нужда и той да ти го каже...и тогава по реакцията му (каквото и да ти каже, реакцията гледай) ще разбереш. Айде успех, мацка

Със сигурност ли знаеш за наркотиците или от тук от там?

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Мила, ще ти кажа само едно - на човек, който сам не пожелае промяната и Господ не може да му помогне. Така че ако той сам не осъзнае, че трябва да спре с наркотиците повярвай ми, каквото и да правиш ще си безсилна. Поговорете и се опитай да разбереш дали те обича и какво е готов да направи за теб и чак тогава подхващай темата за наркотиците ...
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    ти НЕ можеш да мъ помогнеш
    той трябва сам да си помогне а ти можеш само стимул да ми дадеш

Град
    nqkude tam
    Цитирай Първоначално написано от NightFairy
    Според мен трябва да намерите начин да се видите. И когато това стане поговори с него. Кажи му колко много го обичаш и че би направила всичко за него. Не почвай веднага с въпроси свързани с наркотиците. Попитай го дали има нещо, което го тревожи, дали можеш да му помогнеш, с каквото и да е. И по някое време вметни, че си долучала, че взима дрога, но не го вярваш и все пак имаш нужда и той да ти го каже...и тогава по реакцията му (каквото и да ти каже, реакцията гледай) ще разбереш. Айде успех, мацка

Със сигурност ли знаеш за наркотиците или от тук от там?
    И двамата сме си обещали,че ще си поговорим сериозно когато се видим.Аз му задавах доста въпроси свързани с живота му и работата и той каза,че неможе да ми го каже по скайпа или телефона,но може да го направи лично.Реших първо да го изслушам,защото ако наистина ми казва всичко ако е вярно може сам да ми каже. Не съм много сигурна ,че е истина.Каза ми го неговият най-добър приятел поне преди беше такъв,но от няколко месеца са скарани.Първата ми реакция като го чух беше,че не е истина и той го прави нарочно за да ни скара.След като помислих малко прочетох доста подробна информация за наркотиците открих в него промяна ,която можеби се дължи точно на тях.
    Нека другите си мислят,
    че щастието с теб върви!

Той сам трябжва да пожелае да ги спре, според мен няма как да му помогнеш и да го откажеш от наркотиците, подкрепяй го само това можеш да направиш......

Град
    то не е град,а джунгла...
    престанете да се опитвате да промените човека до вас!!
    или си с него каквото и да прави, или не си!

Град
    nqkude tam
    Цитирай Първоначално написано от chelsea
    престанете да се опитвате да промените човека до вас!!
    или си с него каквото и да прави, или не си!
    той по Този начин проваля живота си.аз го обичам и изкам да му помогна,защото немога да го гледам как го прави.не ми е безразличен за да му позволя да провали живота си.Влюбих се в него когато вече беше зависим тоест го обичам такъв какъвто е,но искам да му помогна!!
    Нека другите си мислят,
    че щастието с теб върви!

Повече от фен
    Град
    София

И двамата сме си обещали,че ще си поговорим сериозно когато се видим.Аз му задавах доста въпроси свързани с живота му и работата и той каза,че неможе да ми го каже по скайпа или телефона,но може да го направи лично.Реших първо да го изслушам,защото ако наистина ми казва всичко ако е вярно може сам да ми каже. Не съм много сигурна ,че е истина.Каза ми го неговият най-добър приятел поне преди беше такъв,но от няколко месеца са скарани.Първата ми реакция като го чух беше,че не е истина и той го прави нарочно за да ни скара.След като помислих малко прочетох доста подробна информация за наркотиците открих в него промяна ,която можеби се дължи точно на тях.
    Не прибързвай, промяна може да има и по много други причини. Може да има някакви проблеми. Поговорете и тогава си мисли, каквото и да е.
    А ако взима наркотици, не го карай да избира примерно между теб и тях, не му натяквай постоянно колко са вредни, защото може да има обратен ефект...да намрази теб.

Мега фен Аватара на Hilary_
    За каквото и пристрастяване да си говорим няма как да му помогнеш.. можеш само да му помагаш до колкото можеш... Успех ти желая и дано ги откаже!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си