- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Св.Валентин
И така св.Валентин не е мн близко,но пък не ни пречи да си по пишем за празника на любовта.Как смятате да празнувате?Само двамата или няколко двоики?А ако сте сами-вкъщи ли ще си останете или ще излезнете с др самотни ? А колкото до мен-аз съм сама,но възнамеряваме да се съберем компанията и да се веселим както си знаем :P . А вие какво ще правите на празника?![]()
Трифон НАРЯЗАНПървоначално написано от PreciousDiamond
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Ще го приема за нормален ден, с изключение на едно: ще съм с наведена глава на откритите местаПървоначално написано от gravefault
ахахПървоначално написано от Kostadin_682
![]()
![]()
Да е, Трифон Зарязан... Във всеки случай няма да празнивам Св. Валентин - нямам с кого, а Трифон Зарезан също няма да отбележа, защото не пия. Така де, няма да е специален ден. =`) Може да пратя една анонимна валентинка, но това ще се реши по-късно...![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Напротив, вие не разбирате Трифон ЗарЯзан се празнува. А аз, както традицията повелява от много години насам отново ще съм ЗарЯзанка на празника. Планирам събиране вкъщи с най - отбраните хора за адското напиване. В краен случай може и нищо да не празнувам.
Само Трифон Зарезан е, свети Валентин е за депресантите, тогава стават най-големите караници. А на Зарезан ядеш, пиеш и се веселиш.
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Можеш да ме прибавиш към отбраните хора, много пияПървоначално написано от babity
![]()
Аз пък ще си празнувам Свети Валентин ПиянПървоначално написано от Kostadin_682
![]()
По темата:Ако беше погледнала мааааааааааааааалко по-надолу щеше да видиш,че има още 1 такава тема!!!Да не говорим,че за последните 5 дена това е четвъртата такава тема в този раздел (а ако тръгнем да броим и няколкото повтарящи се теми в козметиката и секса ....)
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ааа ше вляза в преразход. Събирам се за моя сметка само с такива, които, като мен, са готови от две големи.Първоначално написано от SoAfraid
![]()
![]()
![]()
Сингъл съм но силно се надявам да не съм в нас на празника...
Е краен случай си отивам сама някъде. Няма да ми е за първи път![]()
Ти знаиш ли че аз и ти ако обединим средства какво ще стане, майкооо алкохол и чудо, напраоооо ша се омажемеПървоначално написано от babity
![]()
![]()
Можем дори да си купим цяяааааала литрова бутилка и да ни стигне за три поредни дни безтегловност.Първоначално написано от SoAfraid
![]()
![]()
![]()
Абсент да ама уиски не хахаха... Уиски мацка и текилаПървоначално написано от babity
![]()
Дори когато съм била влюбена не съм празнувала Свети Валентин, май ще съм на Зарезан с компаниятаи с авторката ще си пийваме
![]()
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
Ще продължа традицията. Сам, както на Коледа, така и на св.Валентин.
Няма с кой да излеза. Няма с коя..
Don't tell me what I can or can't do !
И да паднем и да бием, пак ще се напиемПървоначално написано от Boyd
![]()
Не празнуваме този празник,понеже е католически,а честно казано за мен всеки ден е Ден на влюбените и не ми трябва специален ден за да го отбележа.Празнуваме Трифон Зарезан,с прилично количество алкохол и забавления.
hei iskam da popitam ako nqkoi e hodil skoro n 4iflika do troqn koito e ,da mi kaje nqkakvi aktualni ceni,za6toto priqtelqt mi mn obi4a da hodi na baseini i iskam za 14 fev da idem do tam za edna ve4er,ako nqkoi zn nqkakvi ceni za edna no6tuvka ...6te sum vi mn blagodarna![]()
![]()
When you say you love me do you know how i love you!!!
Ами аз най-вероятно няма да празнувам Свети Валентин, защото едва ли ще бъда на този ден с човека, когото обичам.. така, че ще бъде един смотан ден за мен..![]()
За Чифлика имат специален празничен пакет за Свети Валентин,има ги в уеб сайта.Ама от рода 79 лв за две нощувки на човек,мисля че е нормално.
Azz se nadqvam ako ispeq da q nakaram da me haresa da izlezem samo dvamata na nekoe kafe ili na kino :] !!!![]()
И дветеМи сиг с приятелката ще си излезем само двамата или и с други хора много вариянти има
а после сиг ще излеза с приятели за Трифон :Д
Ами за сега смятаме да празнуваме само двамата,но дотогава може да решим нещо друго,както каза има много време .Първоначално написано от gravefault
![]()
Не ме интересува какво казва светът за теб ,
не ме интересува ,че не те харесват ,
явно не те познават ,защото ако те познаваха щяха да се влюбят в теб !