- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Св.Валентин
+123456789 ...Първоначално написано от Axe_vs_Sword
Как олеква като проумееш..
не за тях .. за себе си живееш.. !![]()
Св.Валентин е специален ден за мен, само защото леля ми има имен ден тогава ;d
Stay up all night with the stars *
точноПървоначално написано от PreciousDiamond
![]()
то май май ще повторим миналогодишнияПървоначално написано от gree_girl
![]()
Оо ми аз ще празнувам и двете ... няма как.Ще си бъдем двамата и после ще се съберем с компанийка да пийнем сигурно...ддз де нещо такова ще е,ама има време още
![]()
![]()
"Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."
На мене свако миПървоначално написано от LittlePrincess
![]()
Get what you can and never get back
Да и ако върви в същия дух догодина ще го затретимПървоначално написано от gravefault
![]()
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
Трифон президент! Валентин доло от властта!
Измислени празници...Също като 8ми март...Ден в който жената (в този случай половинката) да се почувствала специална, бла-бла...е па празник ли трябва за да накараш любимите си хора да се почувстват специални xD
Ah if we welcome how many mornings
Ah will the nights probably stop
Ah scatteres in the sky
Ah white flower surround us and die
Здравейте
тъи като наближава 14-ти Февруари и аз както всяка година се чудя какво да купя на любимия ми човек,преди ми е било доста по лесно в избора защото избирах подарък за момиче с което съм от скоро и не ми е правело впечатление какво ще взема,защото връзките ми не са били толкова сериозни,но сега съм с едно момиче,което мн мн обичам и сме заедно вече почти година и се чудя какво да избера!Може би се чудите защо задавам този въпрос тук,след като трябва аз да знам какво да и взема след като сме толкова време заедно,но искам нещо различно,нещо което наистина да я зарадва,нещо готино!
Надявам се да ми помогнете!
Благодаря ви предварително и съжалявам ако съм задал въпроса си некоректно!
Писал съм това и в други тем във форма,за което ви моля да ме извините!
Къф Свети Валентин..Ква любов..?Кво празнуване..?Кви пет лева..?
Where is my reason to live?
За влюбените св.Валентин , а за самотниците и пропадняците ТРИФОН ЗАРЕЗАНАз лично МАЙ ще празнувам Трифон Зарезан.... Ирония...
ACϟDC
За истински влюбените всеки ден е Св.Валентин![]()
А за истински свободните всеки ден е Трифон Зарезан.Първоначално написано от YourEverything
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Трифон Зарезан и аз![]()
![]()
![]()
Am I invisible because you ignore me?
ебати...вие нямате ли чуство за романтика бесамо за алкохол ли мислите,обурнете внимание на половинката си
всеки ден може да ти е трифон зарезан но не всеки ден е свети валентин
Както казах в една подобна тема аз съм българка и ще си празнувам Трифон Зарезан,въпреки че си имам приятел. Само на 14 ли ще си доказва любовта?Всеки ден трябва да я доказва.
![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Като нямам такава ще е Трифон докато я намеряПървоначално написано от x3eme
![]()
за това съм съгласен ама виж кво пишат хората със връзки...Първоначално написано от SoAfraid
Че хората със връзки може съшо да си направят Св. Валентин всеки ден какъв е проблема ?! Въпрос на вкус и на разбирания . ; ) И пак ще повторя - св.Валентин е шибан, измислен празник !!!Първоначално написано от x3eme
Къв ден се пада?
А, събота...
Еми питаш кво ще правя... кво да правя - ш спа цял ден...
Планове нямам, некви други въпроси?
nicolepcd
Кого уважаваш повече гадже (ако имаш такова) или бутилка алкохолПървоначално написано от elsy
![]()
Тъй като нямаме възможност да сме заедно с него в момента най-вероятно ще си го прекарам празника в къщи, гушкайки меченцето, което той ми подари.![]()
За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
P.S. Момиче съм
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED