.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    Напълно съм съгласен...с гаджето ми го практикуваме и и доставя голямо удоволствие!
    Цитирай Първоначално написано от TenderGirl
    Аналния секс не е нищо особено но ако се прави както трябва и да се внимава малко повечко ... можете да стигнете дори и до оргазъм ... който го е правил ще ме разбере за какво става въпрос ...

Оффффф правила съм анален секс,но не е много приятно.Първо пенисат на гаджето ми трудно се промъква в гъза ми и второ се етно сереш.Не може са свършиш така никога!

Глупости ... не можело да свършиш ... как така едни могат други не ? Аз съм ЗА++++ аналния секс ...

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    Аз зор за отзад нямам.Ако гаджето иска тогава.А кво му се кефи си е нейна работа.

Град
    Елхово
    защо толкова ви възбужда тоя заден двор

Re: Анален секс!

Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    К'во толкова му се кефите на аналния секс!
    Ами оргазмът получен при анален секс и умопомрачителен!!!

Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Ох с тоя анален просто се насрахте вече Честно казано аз не съм привърженик на аналния. Когато започне да си проправя път навътре, се чувстваш, сякаш ти се ходи до тоалетна. После следва моментът „О, Боже!“ и тук става дума за болка, не си мислете друго... Малко след това разбираш дали това преживяване е за теб, или точно обратното. Болката не е остра или поне не трябва да бъде. Всъщност, ако издържиш на първоначалния шок, след това мускулите се отпускат и тя изчезва. Прилича на приятно и странно масажиране на чувствителните ти зони... доста навътре в теб . Не знам ... пробвала съм , не ми хареса особенно и .. не мисля скоро да пробвам пак...
    MNOGO DOBYR POST. MISLQ CHE SI PRAVA S IZKLUCHENIE NA NACHALOTO.
    NE SI POPADAL NA MOMCHE KOETO DA PODHODI PRAVILNO I S TYRPENIE A NE PROSTO DA TI GO NATEGNE V DUPETO.
    POMNQ CHE KOGATO BQH NA 17-18 IMASHE NQKAKYV SAIT ZA SEX V INTERNET KYDETO BEESHE OPISANO KAKVO SE PRAVI TOCHNO PRI ANALNIA SEX ZA DA NE E BOLEZNENO NITO ZA MOMICHETO NITO ZA MOMCHETO (POVQRVAITE MI I ZA MOMCHETO NE E MNOGO BEZBOLEZNENO V NACHALOTO )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си