- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Бяло течение (флуор) - симптоми, причини, лечение
ЗДРАВЕЙТЕ!
Имам един въпрос
тази сутрин станах и видях,че около влагалището ми има розова,кремава течност,а снощи имах полово сношение и това ме притесни.
преди една седмица ходих на гинеколог и той ми каза,че всичко ми е наред и ми преписа Тросикан за болките по време на цикъл ,та от какво мислите,че се е появила тази розова течност ?
о и да добавя,че преди 3,4 дни пих ескапеле !
а как да реагирам при първия цикал
знам че не отдавнна след първото течение идва цикълат аз съм на 12 и ме е страх
ПОМОЩ!!!!!!!1
От какво те е страх о.О
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Нова съм във форума, но тази тема наистина е важна! Важно е и при кой гинеколог ще се отиде на преглед!Бихме могли да обвържем тези две теми!
Поне 3 дни. Искай и контролно микробиологично изследване, щом си се лекувала с полижинакс.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
А някоя от вас момичета да е имала бяло течение заради продължителна употреба на противозачатъчни ?
ГЛУ-ПО-СТИ!Бялото течение е нещо съвсем нормално!Случва се поради хормонални промени!Чела съм по книги и лекари са ми казвали че това е нещо нормално.Говорила съм с няколко приятелки по темата....и какво като имамеме бяло течение значи че всичките сме болни???Е не съм съгласна..Много момичета се оплакват че имат бяло течение в списание БРАВО на доктор Околийски, а той не спира да повтаря че това е нещо съвсем нормално ОСВЕН АКО ТЕЧЕНИЕТО ИМА КРЪВ, или Е ЖЪЛТО-ЗЕЛЕНО ИЛИ ИМА ОСТЪР АРОМАТ!АКО ТЕЧЕНИЕТО СИ Е БЯЛО И НЯМА АРОМАТ ТО ТОВА СИ Е НОРМАЛНО!НЕ СЛУЧАЙНО СЪЩЕСТВУВАТ ЕЖЕДНЕВНИТЕ ДАМСКИ ПРЕВРЪЗКИ!!!!!!!
Imam ogromen problem s bqloto techenie,neznam veche kakvo da napravq probvah sus smradlika,spazvam otlichna higiena i nosq ejednevni prevruzki no ne spira da teche ima nepriqtna mirizma,a mnogo me e strah da ida na ginekolog.. Molq vi kajete mi boli li da ti vzemat sekret,zashtoto tova trqbva da se napravi za da se razbere ot kakvo tochno e prichineno i suotvetno lechenieto.. Mnogo me e strah tova kak go vzimat sus kakvo az sum devstvena razbirase i mnogo se plasha ot takiva neshta,blagodarq predvaritelno...
на 13 съм и от около година вече ми тече това "бяло течение", но нямам менструация. И на мен ми казаха, че след няколко месеца ще ми доиде, но на мен вече година не ми идва а тази гадост продължава! Със сигурност не е заради хигиената. Мия се с интимен гел всеки ден, но нищо....посъветвайте ме нещо;(
ако течение то е чисто бяло (без др цвят и мирис) ,не се тревожи,а си пази кръста ,защото от необличане идва всичко! Чай от бял равнец помагало много по една чаша на ден !
Здравейте ,на 17 година съм ,правиха ми директна микроскопия,но не мога да разбера какво означават ,ако някой е имал такива ,ако може да пише: епителни клетки : плоски, Lactobacillus acidophilius -умерено Левкоцити : масово, Bacteria масово (коки и е не мога да го прочета от грозното писане) candida spp - Умерено, T vag- няма ,gardnerella-няма , много се тревожа,че може да бъде опасно , ако някой знае моля да ми помогне!
Благодаря!
Преди да ми дойде около 6 месеца имах бяло течение. Нормално ли е след първия ми път отново да имам?
Здравейте !От 1 година и нещо имам бяло течение .. доста обилно , с неприятна миризма...Преди около 3-4 месеца отидох на гинеколог и ми взеха секрет .. нямаше нищо притеснително. Изписа ми за всеки случай едно специално нещо , с което да се мия 1 месец .. първата седмица течението ми се намали , миризмата изчезна и се зарадвах много , ноо .. след първата седмица течението стана ужасноо .. толкова е силно вече ,че скоро помислих ,че ми е дошло а то било течение .. Ако можете Помагайтее ... моля ви
Благодаря ви предварително
![]()
Явно първият гинеколог не ти е помогнал. Върви на нов преглед при друг. Ако не знаеш, къде, мога да те насоча или питай майка си, по-сигурен приятел от нея-нямаш!
Аз имах някакъв вид бактерия, след като се изчистих от бактерията продължавам да имам бяло течение, въпреки, че се мия сутрин и вечер. Гинеколога ми каза, че при някои жени и момичета по-често просто вагината е по-влажна ала-бала..
Но на мен това ми е супер неприятно, най-вече миризмата.. пък аз съм най-голямата чистница на света сигурно и това ме кара да полудявам. Мисля да започна промивки със смрадлика, как мислите? Има ли ефект, някой пробвал ли е? Също така ежедневните превръзки - препоръчвам ги на хората със същия проблем, миризмата се притъпява и нямате постоянното усещане за нечистоплътност.
Лятото проблемът се задълбочава още повече. Лекарката ми препоръча повече вода и ми каза, че най-вероятно това е хроничен цистит. Най-много пречи на сексуалния ми живот и ме смущава..
Така че.. ако имате препоръки за лечение с алтернативна медицина давайте.![]()
Имам бяло течение повече от 1 година ... Има мирис, който не е особено приятен .. Мия се редовно, но никакъв ефектТечението си е бяло, понякога и прозрачно .. Напоследък се появява доста често.. Притеснявам се, слагам дамски превръзки (малките), нямам цикъл .. МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ КАКВО ДА ПРАВЯ !
(((
Здравейте.
На 16 г. съм, от доста време имам бяло течение, но от 3,4 дни започна да ме сърби и боли в областта на влагалището и течението стана гъсто с кисела миризма, която не е много силна.Прочетох доста информация и може би са гъбички, но не знам какво да правя. Със сигурност ще трябва да посетя гинеколог обаче много се притеснявам, защото досега не съм ходила.
Моля ви за съвет![]()
Здравей, аз лично направих така: супер много протеснения , оказаха се гъбички , защото правехме без презерватив, което е глупаво , защото и аз бях на твоята възраст. Не можех да кажа на майка ми , затова се обадих в линика Торакс, която е частна записах си час, много са добри там , струваше ми 60 лв , лекарствата 30 ... Абе общо взето по-добре отиди при личната си и искай направление за гинеколог и кажи , че мислиш, че имаш цистит или че си решила да се прегледаш и няча нужда майка ти да Знае , съветвам те така тъй като ако са гъбички да знаееш, че на всеки се случва да не казвам , че повечето се самолекуват тъй като има известни лекарства за тях.
Аз вече и казах, работата е там, че аз все още съм девствена и няма как от това да се появят .. всичко е възможно причината за появата им не е само една .. утре ще ходя за направление при личната иии да видим какво ще стане .. сега се опитвам да свикна с мисълта, че трябва да се съблека и да легна на онова магаре или както му беше името и някакъв непознат да ме преглежда![]()
супер странно ми е
![]()