.
Отговор в тема
Страница 11 от 12 ПървиПърви ... 789101112 ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 296

Hybrid View

ЗДРАВЕЙТЕ!
    Имам един въпрос
    тази сутрин станах и видях,че около влагалището ми има розова,кремава течност,а снощи имах полово сношение и това ме притесни.
    преди една седмица ходих на гинеколог и той ми каза,че всичко ми е наред и ми преписа Тросикан за болките по време на цикъл ,та от какво мислите,че се е появила тази розова течност ?
    о и да добавя,че преди 3,4 дни пих ескапеле !

megitopetrova
    Guest

Exclamation цикъл

а как да реагирам при първия цикал
    знам че не отдавнна след първото течение идва цикълат аз съм на 12 и ме е страх

ПОМОЩ!!!!!!!1

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    От какво те е страх о.О

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Нова съм във форума, но тази тема наистина е важна! Важно е и при кой гинеколог ще се отиде на преглед!Бихме могли да обвържем тези две теми!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Поне 3 дни. Искай и контролно микробиологично изследване, щом си се лекувала с полижинакс.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

А някоя от вас момичета да е имала бяло течение заради продължителна употреба на противозачатъчни ?

Angel49885
    Guest
    ГЛУ-ПО-СТИ!Бялото течение е нещо съвсем нормално!Случва се поради хормонални промени!Чела съм по книги и лекари са ми казвали че това е нещо нормално.Говорила съм с няколко приятелки по темата....и какво като имамеме бяло течение значи че всичките сме болни???Е не съм съгласна..Много момичета се оплакват че имат бяло течение в списание БРАВО на доктор Околийски, а той не спира да повтаря че това е нещо съвсем нормално ОСВЕН АКО ТЕЧЕНИЕТО ИМА КРЪВ, или Е ЖЪЛТО-ЗЕЛЕНО ИЛИ ИМА ОСТЪР АРОМАТ!АКО ТЕЧЕНИЕТО СИ Е БЯЛО И НЯМА АРОМАТ ТО ТОВА СИ Е НОРМАЛНО!НЕ СЛУЧАЙНО СЪЩЕСТВУВАТ ЕЖЕДНЕВНИТЕ ДАМСКИ ПРЕВРЪЗКИ!!!!!!!

vanqqqq
    Guest
    Imam ogromen problem s bqloto techenie,neznam veche kakvo da napravq probvah sus smradlika,spazvam otlichna higiena i nosq ejednevni prevruzki no ne spira da teche ima nepriqtna mirizma,a mnogo me e strah da ida na ginekolog.. Molq vi kajete mi boli li da ti vzemat sekret,zashtoto tova trqbva da se napravi za da se razbere ot kakvo tochno e prichineno i suotvetno lechenieto.. Mnogo me e strah tova kak go vzimat sus kakvo az sum devstvena razbirase i mnogo se plasha ot takiva neshta,blagodarq predvaritelno ...

squishy19
    Guest

Exclamation ПОМОГНЕТЕ МИ!!

на 13 съм и от около година вече ми тече това "бяло течение", но нямам менструация. И на мен ми казаха, че след няколко месеца ще ми доиде, но на мен вече година не ми идва а тази гадост продължава! Със сигурност не е заради хигиената. Мия се с интимен гел всеки ден, но нищо....посъветвайте ме нещо ;(

ако течение то е чисто бяло (без др цвят и мирис) ,не се тревожи,а си пази кръста ,защото от необличане идва всичко! Чай от бял равнец помагало много по една чаша на ден !

Здравейте ,на 17 година съм ,правиха ми директна микроскопия,но не мога да разбера какво означават ,ако някой е имал такива ,ако може да пише: епителни клетки : плоски, Lactobacillus acidophilius -умерено Левкоцити : масово, Bacteria масово (коки и е не мога да го прочета от грозното писане) candida spp - Умерено, T vag- няма ,gardnerella-няма , много се тревожа,че може да бъде опасно , ако някой знае моля да ми помогне!

Цитирай Първоначално написано от Нели Виж мнението
    Здравейте ,на 17 година съм ,правиха ми директна микроскопия,но не мога да разбера какво означават ,ако някой е имал такива ,ако може да пише: епителни клетки : плоски, Lactobacillus acidophilius -умерено Левкоцити : масово, Bacteria масово (коки и е не мога да го прочета от грозното писане) candida spp - Умерено, T vag- няма ,gardnerella-няма , много се тревожа,че може да бъде опасно , ако някой знае моля да ми помогне!
    Левкоцити : масово - е индикация за инфекциозен процес
    Bacteria масово (коки и е не мога да го прочета от грозното писане)- та са причинителят. Ще те лекуват за убиването им. Не е притеснително, лечимо е.
    Бързо възстановяване!

Благодаря!

Yana1997
    Guest
    Преди да ми дойде около 6 месеца имах бяло течение. Нормално ли е след първия ми път отново да имам?

SssUnshineeeee
    Guest
    Здравейте ! От 1 година и нещо имам бяло течение .. доста обилно , с неприятна миризма...Преди около 3-4 месеца отидох на гинеколог и ми взеха секрет .. нямаше нищо притеснително. Изписа ми за всеки случай едно специално нещо , с което да се мия 1 месец .. първата седмица течението ми се намали , миризмата изчезна и се зарадвах много , ноо .. след първата седмица течението стана ужасноо .. толкова е силно вече ,че скоро помислих ,че ми е дошло а то било течение .. Ако можете Помагайтее ... моля ви Благодаря ви предварително

Явно първият гинеколог не ти е помогнал. Върви на нов преглед при друг. Ако не знаеш, къде, мога да те насоча или питай майка си, по-сигурен приятел от нея-нямаш!

Аз имах някакъв вид бактерия, след като се изчистих от бактерията продължавам да имам бяло течение, въпреки, че се мия сутрин и вечер. Гинеколога ми каза, че при някои жени и момичета по-често просто вагината е по-влажна ала-бала..
    Но на мен това ми е супер неприятно, най-вече миризмата.. пък аз съм най-голямата чистница на света сигурно и това ме кара да полудявам. Мисля да започна промивки със смрадлика, как мислите? Има ли ефект, някой пробвал ли е? Също така ежедневните превръзки - препоръчвам ги на хората със същия проблем, миризмата се притъпява и нямате постоянното усещане за нечистоплътност.
    Лятото проблемът се задълбочава още повече. Лекарката ми препоръча повече вода и ми каза, че най-вероятно това е хроничен цистит. Най-много пречи на сексуалния ми живот и ме смущава..
    Така че.. ако имате препоръки за лечение с алтернативна медицина давайте.

Имам спешен въпрос към някоя от вас, която разбира повече :///

Имам бяло течение повече от 1 година ... Има мирис, който не е особено приятен .. Мия се редовно, но никакъв ефект Течението си е бяло, понякога и прозрачно .. Напоследък се появява доста често.. Притеснявам се, слагам дамски превръзки (малките), нямам цикъл .. МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ КАКВО ДА ПРАВЯ ! (((

Здравейте.
    На 16 г. съм, от доста време имам бяло течение, но от 3,4 дни започна да ме сърби и боли в областта на влагалището и течението стана гъсто с кисела миризма, която не е много силна.Прочетох доста информация и може би са гъбички, но не знам какво да правя. Със сигурност ще трябва да посетя гинеколог обаче много се притеснявам, защото досега не съм ходила.
    Моля ви за съвет

Цитирай Първоначално написано от zzzsmile Виж мнението
    Здравейте.
    На 16 г. съм, от доста време имам бяло течение, но от 3,4 дни започна да ме сърби и боли в областта на влагалището и течението стана гъсто с кисела миризма, която не е много силна.Прочетох доста информация и може би са гъбички, но не знам какво да правя. Със сигурност ще трябва да посетя гинеколог обаче много се притеснявам, защото досега не съм ходила.
    Моля ви за съвет
    Здравей, аз лично направих така: супер много протеснения , оказаха се гъбички , защото правехме без презерватив, което е глупаво , защото и аз бях на твоята възраст. Не можех да кажа на майка ми , затова се обадих в линика Торакс, която е частна записах си час, много са добри там , струваше ми 60 лв , лекарствата 30 ... Абе общо взето по-добре отиди при личната си и искай направление за гинеколог и кажи , че мислиш, че имаш цистит или че си решила да се прегледаш и няча нужда майка ти да Знае , съветвам те така тъй като ако са гъбички да знаееш, че на всеки се случва да не казвам , че повечето се самолекуват тъй като има известни лекарства за тях.

Аз вече и казах, работата е там, че аз все още съм девствена и няма как от това да се появят .. всичко е възможно причината за появата им не е само една .. утре ще ходя за направление при личната иии да видим какво ще стане .. сега се опитвам да свикна с мисълта, че трябва да се съблека и да легна на онова магаре или както му беше името и някакъв непознат да ме преглежда супер странно ми е

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Няма за какво да се притесняваш, това им е работата, не боли-споко, но отиди, защото може да е от гъбички или нещо такова и да получиш усложнения .
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    Няма за какво да се притесняваш, това им е работата, не боли-споко, но отиди, защото може да е от гъбички или нещо такова и да получиш усложнения .
    Не знам как ще събера смелост да кажа на майка ми .. :/ Супер притеснено ми е ....Знам че трябва да го направя, защото болката е изключително неприятна, простоо

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Чак пък смелост..
    казваш и, че имаш течение и те боли-жена е, няма нищо странно или лошо
    а и това ти е ''най-милото'' хахаххаа
    грижи се за нея
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове