- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Бяло течение (флуор) - симптоми, причини, лечение
И аз имам същия проблем, бях ходила на гинеколог и ми откриха инфекция ( стрептококус от група Ц ) лекувах се и всичко беше добре,но тогава бях девствена .. Сега вече не съм и отново имам същия проблем, не знам какво да направя, страх ме е да отида на гинеколог заради нашите, да не разберат, че не съм девствена, защото съм на 16г! .. Сърбежи, обилно бяло течение, нередовен цикъл, отвратителна миризма .. ужас, не знам какво да правя? А уж всяка вечер се къпя и се подмивам с Лактацид ..
Хора, при мен няма сърбеж,паране,не е обилно,няма миризма ,но от преди известно време имах нещо като гнойна пъпка (малка де ,но все пак)това повод за притеснение ли е ?? и ако отговорът е "да" как да кажа на майка мии ?
Не отлагайте посещението при гинеколог, защото това може да предизвика поява на усложнения и тогава неминуемо родителите ви ще узнаят това, което се опитвате да скриете. Няма нужда да се подлагате на такива мъчения и да търпите това ужасно състояние, след като можете да се отървете от гъбичките с помощта на лекарства. Промивките с Лактацид помагат, но трябва да бъдат в комбинация с предписано лечение. Освен това не бива да се прекалява и с тях, защото се нарушава естествената среда на влагалището.