.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Може ли комар да ни зарази със СПИН/Hiv?

Аз четох в едно списание, че може и че са опасни комарите... Преди известно време обаче слушах една "специалистка" да обяснява по телевизията, как това били заблуди и изобщо не било вярно....
    Не знам кое е истина сега и кое, не е

На теория - да.
    На практика не съм чула някой да е заразен със СПИН от комар.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

категорично НЕ
    LIVERPOOL FOREVER !!!

Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    ХИВ/СПИН е най-внимателно проучената болест в историята на медицината.
    Впечатляващ брой доказателства показват, че човек НЕ може да се зарази по никой от следните начини:

Чрез ръкуване, прегръдка или целувка
    Чрез кашлица и хрема
    При използване на обществен телефон
    При посещение в болница
    От обща храна, прибори за хранене и чаши
    При използване на обществени чешми
    При използване на бани и тоалетни
    При използване на обществени плувни басейни
    При ухапване от комар или други насекоми
    При работа, социални контакти или съжителство с ХИВ-позитивни хора

Както казах - не може!
    Възможно е от целувка, ако и единия и другия има някаква раничка в устата, а относно болниците - много хора се се заразили при посещението им....
    За мен е логично да можеш да се заразиш от комар...

Цитирай Първоначално написано от MalkoMe4e
    Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    ХИВ/СПИН е най-внимателно проучената болест в историята на медицината.
    Впечатляващ брой доказателства показват, че човек НЕ може да се зарази по никой от следните начини:

Чрез ръкуване, прегръдка или целувка
    Чрез кашлица и хрема
    При използване на обществен телефон
    При посещение в болница
    От обща храна, прибори за хранене и чаши
    При използване на обществени чешми
    При използване на бани и тоалетни
    При използване на обществени плувни басейни
    При ухапване от комар или други насекоми
    При работа, социални контакти или съжителство с ХИВ-позитивни хора

Както казах - не може!
    Възможно е от целувка, ако и единия и другия има някаква раничка в устата, а относно болниците - много хора се се заразили при посещението им....
    За мен е логично да можеш да се заразиш от комар...
    И как по точно са се заразили да не би да са се влачили по пода без превръзка на раната тези болни глупости.А относно раничката наистина възможно е но случайте са много редки.От комар не може да се зарази човек поради слюнката на комара в нея има бактерии който изяждат чуждите клетки по хобота на комара.
    Йога и мъдрост

Нитро, превръзка на раната в устата?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Повече от фен
    Чрез ръкуване, прегръдка или целувка - Ако и двамата имате рани на ръцете или в устата и ви тече кръв?
    Чрез кашлица и хрема - Понякога хората, ако са много болни като кашлят кашлят и кръв...
    От обща храна, прибори за хранене и чаши - Ако той си разкърви венеца или езика без да забележи и после и ти си го разкървиш без да забележиш..?
    При използване на обществени плувни басейни - Ако на него му текне кръв от рана някаква, а ти току що си си направил раничка???

Цитирай Първоначално написано от BqlaLiniq
    Чрез ръкуване, прегръдка или целувка - Ако и двамата имате рани на ръцете или в устата и ви тече кръв?
    Ние няма да се търкаме в раните. Пък и поне един от нас ще забележи, ако почне да му тече кръв..

Ima vazmojnost razbira se no tova moje da stane ot specialniq vid komari ''Tigrovi'' komari koito vuobshte ne sa vav bg te sa po afrika po tazi uojna evropa i kazvaha lqtoto che idvali na sam i da si biem vaksini nqkakvi no taka i ne doidoha zatova sega e zima nqma ot kakvo da se pritesnqvash shte vidim lqtoto

Град
    София
    Хванете малко литература и прочетете за самия ХИВ. Ухапване от комар НЕ може да те зарази с ХИВ.
    Don't tell me what I can or can't do !

Супер фен Аватара на raduna
    Град
    ТУК
    Не може от български комар, става ясно

Град
    Между краката на майка ти
    Цитирай Първоначално написано от BqlaLiniq
    Чрез кашлица и хрема - Понякога хората, ако са много болни като кашлят кашлят и кръв...
    От обща храна, прибори за хранене и чаши - Ако той си разкърви венеца или езика без да забележи и после и ти си го разкървиш без да забележиш..?
    При използване на обществени плувни басейни - Ако на него му текне кръв от рана някаква, а ти току що си си направил раничка???
    Много филми гледаш...
    За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!

Истината е една-комарът е студенокръвно животно и точно поради това не може да ни зарази със спин гфоворила съм за това с специалист

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си