.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Цитирай Първоначално написано от linkinpark6666
    това малко ми прилича на сапунките дет ги гледа баба ми А сега сериозно по темата - според мен все пак трябва да обичаш истински един от двамата,а към другия да изпитваш привличане ,но не мисля че е възможно да си влюбена в двама души едновременно,по - скоро не искаш да нараниш този дето е заминал следвай сърцето си и пиши какво става
    +1
    Наii-dоbriiя наchiiн dа sэ оttьрrwэsh оtt iizкуshэнiiэtty э dа мyy sэ оttdаdэsh [[sunn*]]

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    И аз си мислех това...Ами ако нямам гадже? Другата приятелска двойка, с която излизаме са преди всичко НЕГОВИ приятели, с колегите от ВУЗ-а се отчуждихме(е, не се виждаме с месеци), с колежките на работа се разбирам много слабо а и са доста възрастни...Направо да се чуди човек какво ще правя, ако не е той....

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Поредния филмов шедьовър! =D> =D> =D>
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ostani si s priqtelq i go ostavi drygiq,spored men toi prosto te privli4a,ama sama si re6i
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Мисля,че най-добре за теб ще е да ги оставиш и двамата и да си събереш малко мислите

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Остави ги и двамата!

1.Приятелят ти който е в чужбина...според мен се самозалъгваш че го обичаш..а и едва ли той тебе щом само със 2 смс-а се опитва да замаже положението
    2.Другият който си си харесала..остави го и него! Градил е човека 4 години нещо и не мисля че е коректно да разваляш малкия свят който е изградил със жената до себе си.
    3.Като останеш сама ще се изправиш пред страха от самотата! Човек трябва да се изправя пред трудностите в живота и да се справя с тях..справи се със страха си !

Успех!

Не можеш да обичаш и двамата!Невъзможно е.Обичаш единия,а си с другия по навик.Реши кой е истинския и се бори за него.Бори се за нещото което усмисля живота ти ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си