- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз и той...ти и тя... любовен квадрат!
+1Първоначално написано от linkinpark6666
![]()
Наii-dоbriiя наchiiн dа sэ оttьрrwэsh оtt iizкуshэнiiэtty э dа мyy sэ оttdаdэsh [[sunn*]]
И аз си мислех това...Ами ако нямам гадже? Другата приятелска двойка, с която излизаме са преди всичко НЕГОВИ приятели, с колегите от ВУЗ-а се отчуждихме(е, не се виждаме с месеци), с колежките на работа се разбирам много слабо а и са доста възрастни...Направо да се чуди човек какво ще правя, ако не е той....
Поредния филмов шедьовър! =D> =D> =D>
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
ostani si s priqtelq i go ostavi drygiq,spored men toi prosto te privli4a,ama sama si re6i
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Мисля,че най-добре за теб ще е да ги оставиш и двамата и да си събереш малко мислите
Остави ги и двамата!
1.Приятелят ти който е в чужбина...според мен се самозалъгваш че го обичаш..а и едва ли той тебе щом само със 2 смс-а се опитва да замаже положението
2.Другият който си си харесала..остави го и него! Градил е човека 4 години нещо и не мисля че е коректно да разваляш малкия свят който е изградил със жената до себе си.
3.Като останеш сама ще се изправиш пред страха от самотата! Човек трябва да се изправя пред трудностите в живота и да се справя с тях..справи се със страха си !
Успех!
Не можеш да обичаш и двамата!Невъзможно е.Обичаш единия,а си с другия по навик.Реши кой е истинския и се бори за него.Бори се за нещото което усмисля живота ти ..