Цитирай Първоначално написано от krem4et0
what3ver, разбирам те. 1 момиче от знаменитото ни трио има връзка от около половин година с момче от друг град. Студент е тук, но уикенда са при него. Я се видим на 1 месец по 1 път, я-не. А и излизанията ни са по 1 час, половината в който или го засичаме някъде, или си говорят по телефона. Хем и аз съм със сериозна връзка, а и другата в тройката ни също, но като съм си отделила тази вечер за приятелки-значи ще съм с тях......Много ми е мъчно и болно. Още повече ми стана болно след последната ни среща преди седмица, когато тя каза че налято се мести от града.....
Именно. Айде ти примерно си имаш приятел, който ти е не просто 'гадже', 'любовник' и т.н, но и приятел в истинския смисъл на думата и е до теб. И дори и приятелките ти да се отдалечат, да заминат, да се виждате по-рядко, ти си имаш него. Но когато и приятелките ти са далеч, и гаджето също да речем, или пък изобщо нямаш такова - какво правим? ТъпичкУ. Или си намираш няк'ви нови приятелки, (ама те да не никнат по дърветата, че да ги намираш?), или се впускаш в несериозни отношения с някого, колкото да има там нещо.
Страха от самотата е сериозна работа. Кара те да мислиш и да вършиш глупости.
Добре, че не съм още на такава фаза.