.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Скандали

Скандали

С приятеля ми се караме много често.Заедно сме от 8 месеца,но не спираме да се караме и то за глупости.Не знам вече какво да правя.Много бързо ни минава,но все пак караниците са през 2-3 дена.Кажете какво да правя,моля ви...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    ми спри да се заяждаш за най-малкото с него.
    друго важно е да се научиш да не се палиш от дреболии...
    баланс му е майката..

Е,то не може да е идеална връзка ,без скандали ...щом лесно ви минава,няма чак толкова голям проблем...

Правете компромиси... В противен случай нищо няма да излезе от връзката ви. Вярно е, че няма връзка без караници, но това не трябва да се превръща в ежедневие...

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Маке лове нот вар!
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Преди 3 месеца бях в абсолютно същото положение. Начините се да му обясниш какво те дразни в него, и да решите какво ще правите, или директно да късате.
    Аз моя така и не го разбрах ... така бяхме 2 месеца и накрая скъсахме, нямаше как. Ако искате връзката ви да продължи ... говорете!
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Компромиси...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Компромиси...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Много кофти ситуация... седнете поговорете... един пъ ... втори път... и не само да си говорите... опитайте се да правите отстъпки...компромиси... да се изслушвате а не веднага да се палите за най-малкото... по малко заяждане... иска ти се или не ще трябва дори и малко да се промениш за човека до теб... Ако и след няколко пъти не стане... или можеш да продължиш да се опитваш или по добре да се прекрати всичко... Успех ти желая!!!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    И при нас е така...попринцип не е нормално в една връзка да има много скандали,но ние никаго не сме били нормални.Моят съвет е като на всички останали потребители компромис.Това е единственното решение уверявам те.Когато усещаш,че ще се скарате просто премълчи съгласи се за момента с него.Една връзка е основана на компромисите.Успех
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от immortal_kiss
    Правете компромиси... В противен случай нищо няма да излезе от връзката ви. Вярно е, че няма връзка без караници, но това не трябва да се превръща в ежедневие...

Благодаря ви много за всички съвети.Ще се опитам да съм по-спокойна и да не се паля,защото искам връзката ни да продължи

и аз съм в такава ситуация.....не се пали толкова и спри да ревнуваш.......

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    я една връзка е напълно нормално да има караници че дори по често от 2,3 дни
    когато преминат им се смейте
    не е кой знае какво
    когато обичаме някого винаги се стига до скандали и караници
    просто явно държите много един на друг

Град
    kadeto iskam
    ем къща без комин няма

Компромиси, компромиси и пак компромиси!

Мм наистина няма връзка без караници, но ако продалжът прекалено дълго ще ви писне и ще се разделите .. в началото и ние бяхме така, карахме се постоянно(аз бях виновна в повечето случаи де ) и слд време почнахме да се отдалечаваме.Накрая реших да се взема в ръце, не исках да го загубя и започнах с компромисите... няма как .И сега вече сме супер, е не е без малки скандалчета ама те не са сериозни айде успех!!!
    "Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си