.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 58
    Мега фен
    Град
    SF

Кой е водещ във връзката ви?

Този, който по-4есто избира какво ще правите и къде ще ходите? Този, който е по-отговорен и взима пове4ето решения? Този, който прави пове4е за другия и който дърпа нещата напред, както се казва? Изобщо кой полага пове4е усилия, за да се запази връзката ви и да сте щастливи?
    И съответно как се 4увствате във вашата позиция?

Робинята на Quench

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

Re: Кой е водещ във връзката ви?

Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Този, който по-4есто избира какво ще правите и къде ще ходите? Този, който е по-отговорен и взима пове4ето решения? Този, който прави пове4е за другия и който дърпа нещата напред, както се казва? Изобщо кой полага пове4е усилия, за да се запази връзката ви и да сте щастливи?
    Аз претенций нямам, където каже там

Супер фен
    Костадине не позволявай на чехъла да те погълне !

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Костадине не позволявай на чехъла да те погълне !
    Хах що бе?

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена

Re: Кой е водещ във връзката ви?

Цитирай Първоначално написано от SINDEL

Ami i dvamata davame predlojeniq i idei kude da hodim, koeto mnogo mi haresva. Po princip az obi4am mnogo da organiziram i planiram ne6tata, no kogato ne go pravq samo az e super. Za re6eniqta - ami vinagi se suvetvame edin s drug predi da vzemem kakvo i da e re6enie, no v pove4eto slu4ai moite re6eniq sa emocionalni, negovite racionalni i se opitvame da namerim konsensus
    V na4aloto toi be6e po-vlubeniq, toi prave6e pove4e ne6ta za men, iznenadi, ala bala, posle zapo4nah i az i sega moga da kaja, 4e az polagam pove4e griji za tova toi da e 6tastliv, da go iznenadvam, da se grija za nego. Toi su6to e adski vnimatelen. No kato vode6t vuv vruzkata ni use6tam nego, moje bi za6toto az sum mnogo emocionalna,a toi ne 4ak tolkova, no tova e ne6toto, koeto ni krepi 3 godini ve4e. Ne6tata napred durpame dvamata, reduvame se i taka... Po nqkoi put use6tam, 4e toi dominira i ne mi haresva tova, drug put dori me pravi 6tastliva...Stranna rabota e lubovta!
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Momchetata porpincip.

Откровено казано до сега винаги аз съм 'давала тон' във връзките си. Е, сега си намерих майстора и се чувствам доста странно понякога. Но ми е хубаво де, че той поема нещатата в свои ръце. Така се чувствам обгрижвана и обичана. Иначе досега винаги аз съм движела нещата в почти всяко едно отношение, но не ми е много хубаво, когато вечно се съгласяват с мен. Искам Той да казва нещо, аз да казвам нещо да се конфронтираме и още повече да се обичаме. Да е мъж с мнение. Какво е това аз да водя за носа някого? Е, понякога ми се иска и да се съобразява с мен естествено, но като цяло той да е Мъжът в 'семейството'.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    В миналата ми връзка аз дърпах нещата и аз бях доминираща...
    Сега с тва момче дето си го свалях и с него така..
    Супер се дразня и не ми харесва да е така.

аз съм по-решителна,той е по -отговорен.Мисля,че и двамат полагаме усилия тази връзка да има бъдеще

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    а не трябва да има такова нещо.....не трябва единия да дърпа конците а другия да е кукла
    трябва да се решават тези неща заедно не по еденично

Мега фен
    Град
    SF
    Не казвам единият да е кукла, а другият да дърпа конците. Но по4ти винаги един от двамата е по-доминиращ.

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на Hilary_
    Нарича се връзка защото е от двама души а не обратното... А и когато и двамата участват в нея има по голямо разбирателство...
    Иначе аз мисля че по принцип трябва да има развноправие... Не мисля че трябва да има водеща фигура... Поне аз така мисля... За да не се чувства другия пренебрегнат малко или много...!!!

Град
    SINDEL това се опитах да каже
    че заедно трябва да се взимат решенията

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Да беее ... Няма начин той да ми каже къде ще ходим
    Аз казвам къде искам,той казва къде иска ... Обсъждаме вариантите и стигаме до консенсус
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Аз казвам къде искам,той казва къде иска ... Обсъждаме вариантите и стигаме до консенсус
    еми точно де да го обсъдите и да стигнете до консенсус

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    еми точно де да го обсъдите и да стигнете до консенсус
    Е,че нали и аз това казах

Въпреки,че при мен се е случвало да дърпам конците,но не е било нарочно Просто да кажем не му се ходи на моите местенца (и на мен на неговите) и нали е кавалер ми отстъпва възможноста да реша на къде да отпрашим
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Не, че нещо, но темата доколкото разбирам няма нищо общо с консенсуса, а въпросът е кой е по-доминиращ във връзката. Кой дава предложенията, кой взима решенията и кой се съгласява с това. Никой не говори за липса на консенсус. Дори и да е по равно, винаги единият е по-доминиращ от другия. Винаги по-често става на нечия страна. То е ясно, че щом имате връзка има разбиране помежду ви. Кой повече се съобразява с другия.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    По скоро аз. Той определено е по-инертен и по не му пречи еднообразието. Е, къде ще ходим на кафе решава той, ама до там. В общи линии гледам да се съгласявам с неговите желания, но по такъв начин, че в крайна сметка да става моето. Колкото кой движи връзката ни-аз. Ако беше обратното още нямаше да сме се целунали и да сме правили секс. да не говорим за другите ни отношения. но честно казано ми писна. сега аз работя, аз съм по-инертна и е хубаво някой да се суети около мен. И в крайна сметка пак става така, че нещата са на моето. Просто ми е такъв добряк и не иска да ме разстройва. А знае колко малко ми трябва, за да ревна

Град
    то не е град,а джунгла...
    за някои неща той е по-доминиращ, за други - аз. не мога да преценя в чии ръце е 'властта' съобразяваме се един с друг.

Супер фен
    И двамата полагаме усилия и всеки път е различно ... един път аз казвам какво искам и става така,друг път той .... еднаква позиция сме и двамата
    Обичам те <3 !!!

Да не дава Господ, аз да доминирам!
    Винаги търся силен мъж, който да командва..Иначе -късам!

В предишната ми връзка и двамата взимахме решенията и бяхме отговорни, изслушвахме се и решавахме какво да правим Мисля, че така е най-добре

ами май се очертава аз . Когато излизаме той намеква къде иска да отидем по последната дума е моя ,аз го карам да прави това или онова като да отиде на тренировка , или да отиде на лекар незнайно защо сам не се сеща .

Приятелят ми е основата на наща вразка,защото аз все още сам малко безотговорна в някои ситуации.Трябва и двамата да ни устройва за да отиден някаде или да направин нещо,няма водещ винаги единият се саобразява с другият

Град
    Пловдив
    Винаги решаваме заедно ... или се редуваме петък той казва къде ще ходим и какво ще правим... събота аз Когато на единия не му е до тези неща просто се съобразяваме един с друг.. и всичко е мир

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си