.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58
    pove4eto slu4ai az no e imalo i momenti kadeto toi
    какво е любовта да обичаш някого който не заслужава.

Принципно за местата,където ще ходим и какво ще правим аз решавам,защото той предлага да излезем,но ми казва да избера място,където ми се ходи...Накрая отиваме там,където и двамата можем да правим нещо,а не единия да скучае. И отксоро сме заедно,така че не мога да кажа кой е доминиращият в сучая и кой дърпа нещата напред,защото и двамата полагаме достатъчно усилия.Принципно се съобразяваме един с друг и така.

hottie
    Guest
    Ами и двамата, но не едновременно. Понякога съм аз...в един момент се спирам (защото нямам идеи или съм свръхизморена поради някакви обстоятелства) и започва той. Това е за идеи за излизане, разнообразия в секса и т.н.
    Откъм грижи обаче и двамата, разпределяме си всичко, според кой кога има работа. Например тази седмица той много се грижи за мен, защото работя по цял ден и нощ едва ли не...но преди 2 седмици аз се грижих за него. Разпределяме си и домакинската работа
    Откъм ласки пак еднакво. Като цяло се допълваме и в това отношение нямаме никакви проблеми, за щастие

Град
    Destanation unknown ((:
    АЗ ! Бой по главата всеки ден с точилката и тФа е

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    АЗ ! Бой по главата всеки ден с точилката и тФа е
    ааа нещо... прочетох го веднъж.... брей викам си толкова ли много ми се спи... прочетох втори път... брей толкова ли не мога да чета...
    ама на третия път го прочетох... ... що така бе? с точилката? .. хора помагайте на Дяда поп че баба попадия иска да го бие всеки ден ...

Град
    kadeto iskam
    Който има по големи чувства е подчинения!

Мисля че и двамата полагаме усилия по различни начини,има баланс така да се каже ;]

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от sentient_
    Не мисля. Определено смятам, че в цялата ни връзка аз съм обичала мнооооого повече от него. не че любовта се мери на килограм, но мога все пак да преценя. И въпреки това аз съм водещата фигура. Мина ми страха, че може да ме остави, ако не е на неговото и че трябва да му угаждам, за да е с мен. Просто съм си силна личност и не търпя някой да налага мнението си....е, освен ако тоя някой не съм аз

Мисля, че аз съм водещата. Той просто много често се оставя на течението, а аз трябва да бутам ли, бутам...
    Но пък не мога да отрека, че вчера ме обгрижваше с цялото си внимание, докато лежах болна вкъщи. Изпълни всички мои приумици...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Пловдив
    моя е "мъж под кубинка" ахахах майтапя се и двамата се слушаме ;]

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    nikoi ne polaga ysiliq,vinagi trqa az da vzimam re6eniqta,a toi prai na puk i sq 6e strada,da sedi sam
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Велико Търново
    и двамата,но най-вече аз.
    Руса кукличка

Супер фен
    Не знаеш какви хора има че да говориш така наизуст

Град
    В сърцата на хората.
    Мъжете са за това да водят дамата...Но ако мъжът оважава дамата и даржи на нея ... гледа тя да е доволна...Кои какви идеи има..слагат се на теглилка и коя идея по хубава тая се практикува

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от bogzfaggot
    Мисля че и двамата полагаме усилия по различни начини,има баланс така да се каже ;]

напълно съм съгласна

Град
    Монтана
    Мм тя хих
    Може да съм тъп, но поне съм грозен. (сън)
    TeenID

Град
    Your mom's bed.
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    а не трябва да има такова нещо.....не трябва единия да дърпа конците а другия да е кукла
    трябва да се решават тези неща заедно не по еденично
    +1
    Let me be the love that comes form the sun
    Let me be your rainbow rising on
    Every single rase out of space
    Will Shine on, shine on!

Рони <3

Той е по-решителен,но аз съм малкооо по отговорна

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от got2b
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    а не трябва да има такова нещо.....не трябва единия да дърпа конците а другия да е кукла
    трябва да се решават тези неща заедно не по еденично
    +1
    +2

mislq 4e i 2mata sme ravni .. po princip kato shte izlizame nqkude vseki predlaga i posle 2mata reshavame kude ... koi pravi pove4e kompromisi? i 2mata po ravno .. i az se otkazvam ot nqkoi neshta i toi se otkazva.. nito edin ot 2ma ni ne e "po vluben" pravi pove4e kompromisi ot drugiq ...

Тя е жена, тя слуша.

Мнението й ми е интересно и в подходящи ситуации се съобразявам с него, но иначе решенията се взимат от мен.

То оставаше и иначе да е - да ми циври "там ще ходим", "това ще правим" и т.н. и т.н. Дай на момиче да си вихри фантазията и какви тъпи идеи ще й роди главата, нямам думи.

Това с равното разпределяне на задълженията също е глупаво. Не ми трябва някой да се грижи за мен и да тича с кърпичка, когато кихна. Обикновено всеки проблем го решавам дори без нейно знание. Ако все пак научи, участието й в решаването му е сведено до минимум.

Тя трябва да бъде емоционална, нежна, да се държи като дама и да прави чувствен секс. Оттам нататък е моя територия.
    Another version of the truth..

Град
    Свищов
    Момчета, то това не е връзка, а робство. Двойката е двойка, за да мисли, действа и решава заедно.....
    Въпреки, че както казах аз водя танца, на моменти се усещам, че без него съм загубена...Той си остава моята опора и той ми вдъхва сили за живот. Но трябва ли да го знае? А и аз не си поплювам хич. Какво ще правите, ако се влюбите в момиче като мен?

Напротив, мъжът МИСЛИ, жената ЧУВСТВА. Не знам защо смятате това за обидно. Колкото и да се пънете, никога няма да достигнете нашата логика, възможност за аналитично мислене и т.н., както и ние никога няма да достигнем вашата емоцианолност, психологическа устойчивост и прочие.

Никой не я държи в робство. Ако не й харесва, е свободна да си върви.

И "момичета като теб" си позволяват точно толкова, колкото мъжът до тях им позволи. Попаднала си на добряк човек, както сама казваш, изградила си такова отношение към мъжете. И аз съм случвал на интелигентни мадами, влизащи във всяка връзка със самочувствието, че им се полага да командорят. С правилния подход, дори не можеш да си представиш колко бързо свиват перките..
    Another version of the truth..

Град
    Свищов
    И преди него съм си била такава.....
    Може и на добряк да съм попаднала, а може просто да съм го търсила преднамерено
    Даже майка ми се кара, че съм много строга с него и малко трябва да го поотпусна, че ще ме намрази. Не, че е мекушав и няма мнение. Просто знае, че е безсмислено да спори с радиото. Не се мъча да се инатя, а да аргументирам мнението и решените си. Разбира се признавам и той когато е прав. В инатенето той е първенец, аз съм склонна да отстъпя повече...
    да, може решенията ми да се емоционални, но ми писна да съм разумна. Разумна съм в къщи, разумна съм на работа.....Връзката е за това да ми носи емоционална наслада, а не да си мерим интелекта и силите. Що се отнася до логическо мислене, тук ще кажа: след 8 години обучение в математически и компютърни науки, смятам че съм си развила повече логическото мислене от него...

И кой е той, че да ми определя границата? Алоооо, ако някой се опита, няма да съм с него. за мен моето мнение е важно и държа на него. Няма да съм ограничавана и тъпкана от който и да е, даже и от мъж!

Не искам да командоря...Не искам и да съм тъпкана. А и с нежна дума и мила усмивка колко можеш да постигнеш с мъжете.......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си