.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    Абе не ми ги обяснявай тия. Жена компютърджийка няма. Или не прилича на жена.

Има ги разни надути кифли, дето размахват дипломи и сертификати, но като ги пуснеш да направят елементарна конфигурация на блейд-сървър и им увисва ченето.

Иначе - ок. Ти си имаш мнение, аз също. Толкоз.
    Another version of the truth..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    http://www.teenproblem.net/teenid/krem4et0

Ей ме на!

А иначе в момента работя като учителка по Информатика и ИТ в търговска гимназия...

И 1 пояснение-в нашия ВУЗ не ни учат как да вързваме каквото и да е, а да правим икономически софтуер...Не конфигурирането, а програмирането изискват логическо мислене. Айде със здраве!

Град
    Свищов
    Raybeez, не не е такъв. Аз самата не бих търпяла такъв мъж до себе си. не искам инертен мъж. Искам до себе си личност, която да възприема и мен като личност. Бих казала, че му пречи само това, че е прекалено добър с мен, а и по принцип. за мен е плюс, но до един момент. Когато му се насъбере всичко премълчавано и избухне.....не е много забавно. Самата аз осъзнавам, че прекалено съм зла с него на моменти, а той не заслужава. той по-скоро е балансьорът. А и след 4 години и половина истерии, викане и крясъци от моя страна......май не му пука особено, защото знае, че ще се навикам, ще си излея болката, ще ми мине и вс ще е ок.......

Не знам-за мен той е идеалният мъж, защото осъзнавам, че като него са рядкост. Наистина е така. някои за такова поведение да са ме смляли вече от бой. Истината е обаче, че в крайна сметка се вслушвам и в неговите думи. не говори току-така и много си мери приказките, но всички жилят като рояк оси, когато трябва. Искам до себе си мъж и го имам. Твърд и силен когато трябва, винаги до мен, когато имам нужда, винаги аргументиран в мислите и действията си. Но от друга страна знае, че ярка личност като мен трябва да гори, защото ще умре и не потушава пламъкът ми.
    Просто ме приема и обича каквато съм. Аз осъзнавам, че не го заслужавам и понякога нишката, която ни свързва жестоко изтънява, защото просто не се страхувам, че ще го загубя и го овиквам като за световно. Страхувам се, че ако не бъда себе си, ако съм добра и послушна, връзката буквално ще ме обезличи. Повече ме е страх да не загубя себе си и същността си. за това му казах, че искам да съм добра жена и да съм послушна, но не искам да губя себе си в желанието си да нямаме проблеми.

П.С. Спирам да пиша за сега по темата, защото с последните си изречения се сетих за 1 много неприятен и тежък момент и се разстроих......

krem4et0 , радвам се, че се занимаваш с нашите деца. И все пак, изказването ти (за "връзването" и "конфигурирането") ми говори достатъчно колко си се занимавала с реално IT.

Когато попаднеш в компания, където информационната инфраструктура е разпростряна в десетки страни по света, а сложността на мрежовата архитектура дори само в българския клон е умопомрачаваща, тогава ще говорим за логика и за аналитично мислене. Неслучайно сисадмините са може би най-добре платените специалисти в бранша.

И между другото, никой от тримата не споменава "безволев", "апатичен" човек. Аз също се отвращавам от такива и не бих дори говорил с тях, какво остава да имам интимна връзка.

Ставаше въпрос, че мъжът е мъж и в него трябва да бъде заложено лидерството.
    Another version of the truth..

Мега фен
    Град
    SF
    Хехе, съгласна съм с Неон аз
    Аз ли4но за лидер не ставам, поне що се отнася до връзки. Прекалено съм добри4ка и съгласна на всякакви компромиси. Не знам как така, но отвътре ми идва да го слушам, може би защото наистина той е много по-разумен от мен. Аз съм страшно емоционална и ако взимах решенията, щеше да е някакъв малък ад, понеже си сменям настроенията и желанията през 5 минути Не казвам, 4е да си емоционален е лошо - напротив, това също е важно за връзката, но относно сериозните решения ти трябва трезва преценка, което при мен се полу4ава бая трудно, понеже винаги съм в състояние на някакъв афект. И после, когато ми мине, съм безкрайно доволна, 4е не съм направила това, което ми се е искало

Робинята на Quench

Град
    Свищов
    Уф, в мен се борят разум и емоция и не знам кое надделява....А и честно казано не ми се мисли за това. Просто защото съм доволна от връзката си такава каквато е. Градили сме я с години и сме се напаснали 1 с друг. Важното е да се разбираме и да градим хубави отношения. И все пак не бих искала да съм подчинена. Просто не мога. Дай ми да ръководя, да вземам решения.....Откакто обаче започнах тази работа, хич не ми се спори и н ми се ще да си налагам мнение. Често казано съм така уморена, че нямам сили да обяснявам едно и също докато му уври главата, че съм права

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    И преди него съм си била такава.....
    Може и на добряк да съм попаднала, а може просто да съм го търсила преднамерено
    Даже майка ми се кара, че съм много строга с него и малко трябва да го поотпусна, че ще ме намрази. Не, че е мекушав и няма мнение. Просто знае, че е безсмислено да спори с радиото. E, dobre, a kakvo stava, kogato i toi stane radio? I toi si durji na svoeto i go za6titava, tolkova inatlivo, kolkoto i ti?! Не се мъча да се инатя, а да аргументирам мнението и решените си. Разбира се признавам и той когато е прав. В инатенето той е първенец, аз съм склонна да отстъпя повече...
    да, може решенията ми да се емоционални, но ми писна да съм разумна. Разумна съм в къщи, разумна съм на работа.....Връзката е за това да ми носи емоционална наслада, а не да си мерим интелекта и силите. Що се отнася до логическо мислене, тук ще кажа: след 8 години обучение в математически и компютърни науки, смятам че съм си развила повече логическото мислене от него...

И кой е той, че да ми определя границата? Po tozi logika koq si ti, za da opredelq6 negovite granici i kakvo toi da iska i ne iska za vas dvamata? Алоооо, ако някой се опита, няма да съм с него. E, dobre, ama ne use6ta6 li, 4e ti se qdosva6 i ne bi pozvolila, ako nqkoi ne se suobrazqva s teb, a ti v su6toto vreme si vuvela nqkakuv rejim, v koito pravi6 vsi4ko, koeto ne bi ti haresala,a ko nqkoi nad teb prilaga... за мен моето мнение е важно и държа на него. Няма да съм ограничавана и тъпкана от който и да е, даже и от мъж! A toi trqbva li da bude tupkan? Nikoi, nad kogoto se vlastva po nqkakuv na4in, ne e 6tastliv. Osobeno muj. Druj si na mnenieto, za6titavai go, no ne misli, 4e kato ne stane tvoeto, zna4i si pod4inena na nqkogo.

Не искам да командоря...Не искам и да съм тъпкана. А и с нежна дума и мила усмивка колко можеш да постигнеш с мъжете....... Taka e!
    krem4e, ne celq da se zaqjdam s teb, prosto mi be6e interesno da porazsujdavam vurhu napisanoto ot teb.

Ina4e sum suglasna s NeonBlack, mujut trqbva da si e muj i da e sposoben da si vzema re6eniqta i sam, po-skoro jenata e tazi, koqto ima nujda ot podkrepa i zakrila pri vzemato na re6eniqta. Kogato priqtelqt mi ima problem, toi go spodelq s men, no vinagi mi kazva - "Kazvam ti kakvo ima, no nqma nujda da mi dava6 suveti, dostatu4no mi e da me izsluja6." . E, az ne moga da ne si kaja v pove4eto puti mnenieto, no nakraq vinagi mu kazvam "Ako moga da ti pomogna po nqkakuv na4in prosto kaji " i tolkova. Imalo e slu4ai, kogato da kajem sled tova na sledva6tiq den kazva kak da mu pomogna, drug put kazva, 4e sam 6te si re6i vuprosa i taka. Ta tova e po otno6enie na negovi si ne6ta i problemi. A za podkrepa - okazvam mu q, kogato ima nujda ot neq, no ne go obgrijvam prekaleno. Naprimer, toi iska6e adski mnogo kola i zaedno tursihme mnogo varianti kak da stane tova i nakraq kogato sled 2 godini si kupi kola mi kaza, 4e az sum bila edinstvenata, koqto go e podkrepqla za tazi kola i e vqrvala, 4e 6et si ima sobstvena nqkoi den. Tezi dumi zna4eha mnogo za men.
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Град
    Свищов
    E, dobre, a kakvo stava, kogato i toi stane radio? I toi si durji na svoeto i go za6titava, tolkova inatlivo, kolkoto i ti?!
    Следващото ми изречение го казва-той се инати повече, а аз съм по-склонна да отстъпва. Просто ежедневните ми драми не го впечатляват толкова, колкото едно време. Приел е, че съм емоционална.

Po tozi logika koq si ti, za da opredelq6 negovite granici i kakvo toi da iska i ne iska za vas dvamata?
    Ама аз излязох цербер. не му определям граници, както и той на мен. Любовта ни налага невидими окови, които носим с удоволствие. Процесът е двустранен-аз съм казала, че не мога да съм послушна и не искам да ме води за носа. Той пък е заявил, че не иска жена без мнение, но иска да се изслушваме. Е, изслушвам го. Когато има проблем го призовавам да говори. Когато е трудов, правен, осигурителен или икономически му предлагам и решение( просто съм по-компететнта, а и имам от къде да се консултирам). Не, че ми иска мнението, ама аз да кажа. Още повече, че знам че с друг няма да сподели.
    E, dobre, ama ne use6ta6 li, 4e ti se qdosva6 i ne bi pozvolila, ako nqkoi ne se suobrazqva s teb, a ti v su6toto vreme si vuvela nqkakuv rejim, v koito pravi6 vsi4ko, koeto ne bi ti haresala,a ko nqkoi nad teb prilaga...
    не съм въвела режим. да не сме в казармата. Просто искам мнението ми да бъде чуто и заедно да решим какво ще правим. Какво да направя като в 80% от случаите мнението ни или съвпада, или аз излизам права. Ето, искам да живеем заедно и му опявам от 1 година и отгоре. Мъка ми е, тежи ми, мисля си какво ли не, защото той не прави нищо в тази насока. Аз работя, пестя пари, търся по обяви, правя баланси, а той.......рано ни било, не сме си стъпили на карката. Прав е, така е, но импулсът ми да сме заедно и по-силен в случая. И все пак отложихме от есента на тази пролет, от пролетта.............докато завърши........ Съобразявам се, че не е готов да създадем семейство.
    Nikoi, nad kogoto se vlastva po nqkakuv na4in, ne e 6tastliv. Osobeno muj. Druj si na mnenieto, za6titavai go, no ne misli, 4e kato ne stane tvoeto, zna4i si pod4inena na nqkogo.
    Напоследък се стремя към обратното-да съм малко по-мека и малко по-послушна. Резултат-1 месец без кавги, в мир и спокойствие.........това е чудо направо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си