Цитирай Първоначално написано от silver_moon
Цитирай Първоначално написано от BoCupycake
Цитирай Първоначално написано от silver_moon
ем аз така правя: къпя се и после суша с голяма кръгла четка и сешуар - сушенето става така: първо разделяш косата на пластове. после почваш от най-долния и хващаш кичур коса, "омазваш го" хубаво с пяна и после с четката и сешуара...така през цялата коса...нз дали ме разбра, малко зле го обясних
при мен се получава и държи до следващото миене
На всеки отделен кичур ли слагаш пяна?
Аз слагам на цялата коса и след това суша...по твоя начин по ли се задържа?В смисъл то след като на всеки отделен кичур,т'ва си е доста пяна,предполагам,че държи доста,ама не ти ли се омазнява по бързо косата?
ем дам на всеки отделен ...доста е играчка (е аз вече се осъвършенствах и отнема около 30мин, ма преди беше доста повечко), ма ако сложа направо на цялата коса и после изсуша нищо няма да се получи , че косата ми е една, дет секи косъм си има свое мнение
ми чесно казано, преди за сапочна да слагам пяната косата ми се омазняваше доста по-бързо...сега даже е по-суха...държи ми от миене до миене, аз си мия главата през ден, много рядко през два, ма много рядко...
Иххх ся сложих доста пяна на отделни кичури и ефекта наистина е страхотен.Въх к'ва съм бухнала много си се кефя. Благодаря,много за съвета!