- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 1ва целувка във връзката
Ох,спомням си и аз първата ми истинска целувка,която беше съвсем скоро..Много сладко и непринудено се получи.Бяхме с него в едно кафене,на едно отдалечено от погледите сепаренце ии тъкмо си признахме чувствата един към друг..и точно когато той ми каза,че много държи на мен и че би искал да опитаме да имаме връзка,аз не се сдържах и го целунах.Той това и чакаше майПрегърна ме силно и продължихме да се целуваме..Беше страхотно!
![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
Благородно ти завиждам! Много романтично е било.Първоначално написано от ifkataAa
![]()
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
ахх и моята първа целувка в сегашната ми връзка беше незабравима...бяхме на кафе, след това отидохме на едно място от което се вижда целия град, беше тъмно и гледката беше незабравима. След това той ме изпрати и аз за "благодарност" го(излизахме няколко дена и видях, че е срамежливко и са видя, че аз тряя да направя първара крачка)
Той ме целуна,...аз нямах смелост тогава. ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Никога не съм разбирала кога кой целува първи. хах Не ги разбирам тия неща. Нали като се целунете все трябва и двамата да сте го направили. Освен ако единият просто не е налетял.
Предпочитам да е взаимно. Нали се сещате, когато и двамата го почувствате и всичко. Всъщност все тая е. Нали е целувка.
Вие на хероин ли сте бе?
Винаги предпочитам първата крачка (в случая първата целувка) да я направи момчето.. после вече съм аз на ход.. но първия път той![]()
![]()
Аз, по- често..
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Предпочитам момчето да ме целуне![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Запознахме се миналата година Август на плажа.. понеже той е от мн далече се видяхме чак Декември за празника на студентите беше дошъл при мен .. ест през всичкото това време играеше скайп-а
.. както и да е седнахме в 1 кафе .. ии говорихме си .. тфа онова .. ии накрая той изръси "ще ми дадеш ли сега една целувка
" .. Стана ми едно так0ва много приятн0 усмиханх му се .. и се приближих към него ии ..
хоп така че от една страна т0й си я п0йска от друга страна аз се приближих към него0
![]()
![]()
За раzlиka 0т вsiчкi dруgi,аз imам akъл v gлаваta,и сreщу dvе в0дki nе си 0tvаряm kраkaта...[!]
аз , но тя смята че първо тя е посегнала по пътя на логита сме дейстали по едно и също време![]()
![]()
Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!
Първоначално написано от miminia
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Ами много хубаво беше, качи ме на мотора си и отидохме на една полянка, облегнахме се на мотора и той ме погледна в очите и ми каза: "Искам да те целуна, може ли?" аз малко стоях като парализирана първите 2 секунди, ама после се усмихнах и той ме млясна![]()
![]()
После около половин час се мляскахме на мотора
Иначе предпочитам момчето да ме целуне, ама ако се наложи и аз съм първа...
Ами и двамата заедно го направихме...много срамежливи сме и двамата...но един път като се получи и айдеотидоха работите... :P Снощи като спа в дома 200+ пъти се целунахме
![]()
Ама все още ме е срам...
![]()
Ми при нас не помня как точно станаха нещата (дали заради повечкото бира,дали защото всичко стана доста бързо) ... Първо си говорихме (бяхме игнорирали всички около нас
),после той се доближи към мен и ми хвана ръката ... А после дойде и целувката
Хммм като се замисля май той пръв пое инициативата (пффф,че гадна дума
) и започна бавно да се доближава към мен и на края взехме,че се целунахме
После най-добрата ми приятелка ми се сърдеше,защото близо час не съм й обръщала внимание
,а аз мислех,че целувките са продължили не повече от 10-тина минути
![]()
... Хах готино купонче беше
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!