.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66

Hybrid View

Ох,спомням си и аз първата ми истинска целувка,която беше съвсем скоро..Много сладко и непринудено се получи.Бяхме с него в едно кафене,на едно отдалечено от погледите сепаренце ии тъкмо си признахме чувствата един към друг..и точно когато той ми каза,че много държи на мен и че би искал да опитаме да имаме връзка,аз не се сдържах и го целунах.Той това и чакаше май Прегърна ме силно и продължихме да се целуваме..Беше страхотно!
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Повече от фен Аватара на TheLittleAngel
    Цитирай Първоначално написано от ifkataAa
    В сегашната ми връзка приятеля ми пое инициативата и ме целуна първи.Познаваме се от много време,а го харесвам от 1 година и няколко месеца.Преди да тръгнем излизахме заедно няколко пъти,но той не ме беше целунал.на 26 декември 2008г. след като бяхме на кафе той ме изпрати,прегърна ме и ми каза тихо "много те обичам и искам да бъдем заедно.Ти искаш ли го?" Аз се усмихнах и казах да.След което той ме целуна.Отначало бях малко стресирана,защото не мислих,че още първия път ще ме целуне,но след това се отпуснах.Сега връзката ни се развива много добре и никога не съм била по щастлива.
    Благородно ти завиждам! Много романтично е било.
    Като бебче да ме гушнеш,
    с ръце силни да ме обгърнеш,
    с погледа си нежен да ме стоплиш
    и след това, бавно да си тръгнеш...

Град
    Gabr0v0
    ахх и моята първа целувка в сегашната ми връзка беше незабравима...бяхме на кафе, след това отидохме на едно място от което се вижда целия град, беше тъмно и гледката беше незабравима. След това той ме изпрати и аз за "благодарност" го (излизахме няколко дена и видях, че е срамежливко и са видя, че аз тряя да направя първара крачка)

Мега фен
    Град
    <3
    Той ме целуна,...аз нямах смелост тогава. ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен Аватара на one
    Няма значение.Все щеше да стане.

Град
    София
    Никога не съм разбирала кога кой целува първи. хах Не ги разбирам тия неща. Нали като се целунете все трябва и двамата да сте го направили. Освен ако единият просто не е налетял.

Предпочитам да е взаимно. Нали се сещате, когато и двамата го почувствате и всичко. Всъщност все тая е. Нали е целувка.
    Вие на хероин ли сте бе?

Град
    Благоевград
    Винаги предпочитам първата крачка (в случая първата целувка) да я направи момчето.. после вече съм аз на ход.. но първия път той

Супер фен Аватара на l0lz
    Аз, по- често..
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Голям фен Аватара на Dollystar
    Предпочитам момчето да ме целуне
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Запознахме се миналата година Август на плажа .. понеже той е от мн далече се видяхме чак Декември за празника на студентите беше дошъл при мен .. ест през всичкото това време играеше скайп-а .. както и да е седнахме в 1 кафе .. ии говорихме си .. тфа онова .. ии накрая той изръси "ще ми дадеш ли сега една целувка " .. Стана ми едно так0ва много приятн0 усмиханх му се .. и се приближих към него ии .. хоп така че от една страна т0й си я п0йска от друга страна аз се приближих към него0
    За раzlиka 0т вsiчкi dруgi,аз imам akъл v gлаваta,и сreщу dvе в0дki nе си 0tvаряm kраkaта...[!]

Град
    Чаfдар Етрополе
    аз , но тя смята че първо тя е посегнала по пътя на логита сме дейстали по едно и също време
    Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Цитирай Първоначално написано от miminia
    Ем ... повечето пъти оставам момчето .. ,но когато
    не се сеща ... аз го целувам изненадващо и го
    поглеждам с един такъв поглед ... и от там той почва
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Град
    Враца
    Я си немам връзка сега
    еlsy

Град
    **<S><T><Z>**
    Ами много хубаво беше, качи ме на мотора си и отидохме на една полянка, облегнахме се на мотора и той ме погледна в очите и ми каза: "Искам да те целуна, може ли?" аз малко стоях като парализирана първите 2 секунди, ама после се усмихнах и той ме млясна После около половин час се мляскахме на мотора Иначе предпочитам момчето да ме целуне, ама ако се наложи и аз съм първа...

Ами и двамата заедно го направихме...много срамежливи сме и двамата...но един път като се получи и айде отидоха работите... :P Снощи като спа в дома 200+ пъти се целунахме Ама все още ме е срам...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ми при нас не помня как точно станаха нещата (дали заради повечкото бира,дали защото всичко стана доста бързо ) ... Първо си говорихме (бяхме игнорирали всички около нас ),после той се доближи към мен и ми хвана ръката ... А после дойде и целувката Хммм като се замисля май той пръв пое инициативата (пффф,че гадна дума ) и започна бавно да се доближава към мен и на края взехме,че се целунахме После най-добрата ми приятелка ми се сърдеше,защото близо час не съм й обръщала внимание ,а аз мислех,че целувките са продължили не повече от 10-тина минути ... Хах готино купонче беше
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си