.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Анорексия - въпрос към момичетата

Здравейте пускам темата защото съм страшно загрижен за един човек който обичам!
    Случвало ли се е на някой от вас ( към момичетата) от любовна мъка за 1 месец да свалите 8 кг. Да спрете да се храните и когато го правите в редките случеи да Ви се повръща, или пък да ви боли корема?
    Човекът за когото пиша е момиче на 17г. Имаше дълга връзка от 2 години, по различни причите двамата се разделиха и сега момичето от това, че не и се яде (когато човек е в депресия не му се яде ) е свалила 8кг. Не може да се храни, постоянно е в депресия и тн.
    Случвало ли ви се е на вас момичета и как се съвзехте от този проблем ?
    Започвам да се плаша защото мисля, че момичето започва да се разболява от въпросната Анорекрия.

Не съм момиче, но може би мога да ти помогна..Въпросната анорексия не се хваща така бързо за 1 месец.И аз съм свалял за 1 месец килограми дори 10кг поради подобни причини, нормално е и стомаха като не си получава храната или я получава не редовно да боли.Поговори с нея. Вдъхни и малко надежда поне за това да почне да се храни.Здравето не се продава и ако не се стегне поне за това за в бъдеще ще съжалява. Ето ти и една темичка която може би ще отговори по-точно на въпроса ти
    >>> http://www.teenproblem.net/f/viewtop...8150bf5f33ef6c

Моята любовна мъка се превръща в яраст,след време пак в мъка и после пак в яраст и така,не мога да ти помогна,но аз като не ям за 2 седмици и свалям 3 кг,нищо чудно за месец да се свалят по 7

И до ден днешен си ви боли за въпросните половинки нали така ?
    Въпросът е най вече към "Re5peC7"

Цитирай Първоначално написано от SHEMKOV
    И до ден днешен си ви боли за въпросните половинки нали така ?
    Въпросът е най вече към "Re5peC7"
    Моля?

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Еми можеби това не е толкова "фатална" болест, нямам достатъчна информация, но в момента в класа ни имаме една нова ученичка, която страда точно от тази болест. И от нейните разкази, понеже преди се не е ядяла много, понеже не искала да качва килограми и заради това заболяла от тази болест и сега си стои на 40 и няколко килограма.
    Затова дори аз когато харесвах предишното момиче, понеже тя въобще не ядеше, ама въобще и се и повтарях да яде и т.н. че е здравословно, че закуската е най-важното ядене през деня и какво ли не за да я накарам да яде..
    Затова трябва да се яде, за да не се стига до такива болести...

Ми в смисъл такъв.
    Нали каза, че и ти си бил така заради момиче!
    А моя въпрос е дали все още не можеш да го забравиш това момиче !
    Карай ако не ме разбра нп

Ми в смисъл такъв.
    Нали каза, че и ти си бил така заради момиче!
    А моя въпрос е дали все още не можеш да го забравиш това момиче !
    Карай ако не ме разбра нп
    То там беше сложна история..за една седмица ми се струпаха толкова разтърсващи неща, че заедно с яденето ми липсваше и съня...а момичето.. може би ще те разочаровам, но си е останала точно там при другите спомени..макар и още да изтръпвам след като я видя..не от любов, а от това което ми причини...ама бях още млад..навлизах в нещата все още и така...а ти отивай при твоята приятелка и я вкарвай в правия път, защото след това и да не иска цял живот ще я боли стомаха

Aз така бях свалила 7кг.
    Намерих някой, който започна да ме цени повече и да ми вдъхне вяра в себе си и така се завърнах отново на сстарт линията.
    Трябва ти просто подкрепа, разбиране и щастливи обстоятелства. Всичко отминава. По едно време ти писва да ревеш, да страдаш и да се замоизмъчваш. Като се съвземе, ще стане много по-силна. Просто и трябва време и надъхващи приятели. При мен мина трая доста време, но все пак... резултатът е налице.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Еми можеби това не е толкова "фатална" болест, нямам достатъчна информация, но в момента в класа ни имаме една нова ученичка, която страда точно от тази болест. И от нейните разкази, понеже преди се не е ядяла много, понеже не искала да качва килограми и заради това заболяла от тази болест и сега си стои на 40 и няколко килограма.
    Затова дори аз когато харесвах предишното момиче, понеже тя въобще не ядеше, ама въобще и се и повтарях да яде и т.н. че е здравословно, че закуската е най-важното ядене през деня и какво ли не за да я накарам да яде..
    Затова трябва да се яде, за да не се стига до такива болести...
    tq NE E anoreksi4ka...anoreksi4kite tejat po 20-25 kila i nai-vajnoto,koeto vi ubqgva na vsi4ki va-anoreksiqta e predi vsi4ko PSIHI4NO zabolqvane-ne t muka ili ne6to,a da se pogledne6 v ogledaloto i da vijda6 tam svinq,a ne normalno tqlo!

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    анорексията е сериозна болест която почти няма лек,тежиш около 30 кг че даже и по малко и трябва да се предприемат спешни лечения защото болеста от ден на ден ства все по страшна
    имало е случаи когато жени умират от анорексия.....така че не казвайте че болеста не е страшна а е много сериозна!!!

na men mi se beshe sluchilo po-minaloto lqto.i ne za edin mesec bqh svalila 8 kg a za edna sedmica kolkoto i tranno da vi zvuchi i da kazvate che si izmilsqm bqh svalila 6kg i kogato otidoh na lekar mi predpisaha vitamini koito podtikvat kam qdene..da otide i tvoqta priqtelka na lekar da q vidqt kakvo i e

Цитирай Първоначално написано от sladkotykate
    na men mi se beshe sluchilo po-minaloto lqto.i ne za edin mesec bqh svalila 8 kg a za edna sedmica kolkoto i tranno da vi zvuchi i da kazvate che si izmilsqm bqh svalila 6kg i kogato otidoh na lekar mi predpisaha vitamini koito podtikvat kam qdene..da otide i tvoqta priqtelka na lekar da q vidqt kakvo i e
    При какъв лекар си била?

Супер фен
    Ми аз нз за колкото време точно,ама мисля,че беше пак около месец и свалих 10кг .. че да не е и повече ... бях адски слаба и повръщаш всичко,което ядях ... но не съм била болна от анорексия.С времето почнах пак да си ям и да се съвземам .... сега всичко е ок.Не се разболява толкова лесно от анорексия
    Обичам те <3 !!!

Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Ми аз нз за колкото време точно,ама мисля,че беше пак около месец и свалих 10кг .. че да не е и повече ... бях адски слаба и повръщаш всичко,което ядях ... но не съм била болна от анорексия.С времето почнах пак да си ям и да се съвземам .... сега всичко е ок.Не се разболява толкова лесно от анорексия
    Наплашил съм се доста

Град
    Дълбините на канала :D
    Тя не е анорексичка наистина!просто е в депресия,което винаги минава...и аз съм така в момента,ям мн малко и съм отслабнала много,но ме е страх да се премеря...всичко е в мозъка!

Охх, който не е патил той не знае...Според мене трябва веднага да се отиде при лекари, защото може да е много сериозно и ако 1 месец не е яла могат да станат 2,3 и т.н....Аз също съм си патила от това и просто ако сега попадне в тоя ад трудно ще излезе...Много трудно.Веднага да отиде на лекар!Не е нормално и точно от такива депресии се изпада в анорексия, ако сега се храни рядко с времето може да откаже всякаква храна или да започне да повръща.Не искам да те плаша, но трябва да се вземат мерки!

Не мога да кажа, че точно от любов ми се е случвло това, но ми се е случвало като 2год подред ме оперираха за киста.. и спрях да ям както бях 75кг изведнъж паднах на 59кг... но и да се опитвах насила да ям пак неможех защото нямах апетит.... но сега вече се оправих... пак ям много рядко... мога и цял ден да не ям... и чак на другия ден да хапна 1 път... и пак не чуствам глад или нещо такова... но сегам съм 65/6кг
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    За момента определено не може да я наречем аорексичка. анорексиятае много опасна болест и овладее ли се навреме може да се предотварти.Нормално е да и се повръща поради факта,че корема и е свит поради липсата на ядене толкова време,но най-добре поговори с нея и нека хапва по малко,дори и да не и се яде.По малко но често.Не се ли храни има вероятност да заболее от анорексия,а тогава вече ще е късно.Помогни и с каквото можеш.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Цитирай Първоначално написано от kobrichka
    За момента определено не може да я наречем аорексичка. анорексиятае много опасна болест и овладее ли се навреме може да се предотварти.Нормално е да и се повръща поради факта,че корема и е свит поради липсата на ядене толкова време,но най-добре поговори с нея и нека хапва по малко,дори и да не и се яде.По малко но често.Не се ли храни има вероятност да заболее от анорексия,а тогава вече ще е късно.Помогни и с каквото можеш.
    Правя каквото мога. Постоянно и взимам храна тази вечер ще и занеса мед и плодове та дано и дойде акъла

Цитирай Първоначално написано от Re5peC7
    Не съм момиче, но може би мога да ти помогна..Въпросната анорексия не се хваща така бързо за 1 месец.И аз съм свалял за 1 месец килограми дори 10кг поради подобни причини, нормално е и стомаха като не си получава храната или я получава не редовно да боли.Поговори с нея. Вдъхни и малко надежда поне за това да почне да се храни.Здравето не се продава и ако не се стегне поне за това за в бъдеще ще съжалява. Ето ти и една темичка която може би ще отговори по-точно на въпроса ти
    >>> http://www.teenproblem.net/f/viewtop...8150bf5f33ef6c
    Отново напълно съгласна с Росен!!!!

Изведи я на ресторант или някъде ей така..да хапнете. Не я оставяй да гладува, защото може да има сериозни последици след това...
    Аз преди години за седмица свалих близо 7/8 килограма и ме приеха в болница. Тогава не знам какво беше станало с мен.. но в болницата не ми беше много приятно.. За това помогни на това момиче... Успех
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

Re: Анорексия - въпрос към момичетата

Здравейте пускам темата защото съм страшно загрижен за един човек който обичам!
    Случвало ли се е на някой от вас ( към момичетата) от любовна мъка за 1 месец да свалите 8 кг. Да спрете да се храните и когато го правите в редките случеи да Ви се повръща, или пък да ви боли корема?
    Човекът за когото пиша е момиче на 17г. Имаше дълга връзка от 2 години, по различни причите двамата се разделиха и сега момичето от това, че не и се яде (когато човек е в депресия не му се яде ) е свалила 8кг. Не може да се храни, постоянно е в депресия и тн.
    Случвало ли ви се е на вас момичета и как се съвзехте от този проблем ?
    Започвам да се плаша защото мисля, че момичето започва да се разболява от въпросната Анорекрия.
    Ами не съм момиче, но ми се е случвало за 1 месец да сваля и повече от 8 килограма... нормално е... все пак 2 години не са никак малко...
    Ако искаш да и помогнеш, не я оставяй сама в къщи... хващаш я и отивате някъде на кафе ли на разходка ли... яжте пици и т.н... щото ако няма какво да прави... ще се сдуха тотално...

hottie
    Guest
    Не може да се говори за анорексия, може би по-скоро лека депресия, но не и анорексия.
    Когато си преживее любовната мъка ще се оправи. НОрмално е да ти се повдига и да те боли корема, след като не ядеш много. Ето аз последните 10 дена почти нищо не съм яла и свалих директно 5кг и сега като ям ми става лошо. Но ще се нормализирам като се успокят нещата в работата. Случва се.

анорексия не се лекува!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си