Цитирай Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
Че има ли нещо по-лесно от това да поканиш някого някъде? Все едно да го питаш "Искаш ли дъвка?". Отговора може да е само "Да" или "Не".
Помисли си теб, когато са те канили някъде как си приемала или отказвала. Нищо сложно, няма. Ако не схвана примера за дъвката ти давам този:
"Кво ще правиш съботата, аз ще съм на шопинг с приятелки, ако искаш след това може на кафенце да отидем?"
или пък ако ти е неудобно да да действаш толкова пряко и да намериш заобиколен предтекст кажи например, че имаш да свършиш някаква работа (примерно да отидеш до еди къде си, но искаш някой да те придружи... абе такива ми ти филми) и молиш да дойде с теб. А, когато свършите съответната работа му казваш "хайде да пийнем по кафенце" или нещо от сорта.
Успех на първата среща! А ако умееш да влагаш чар и чувство за хумор за каквото и да става дума, успеха ще ти е гарантиран!
Благодаря ти
Важният ден наближава.Ще ви кажа какво е станало.А ако още някой иска да каже нещо с удоволствие ще го прочета
Аэ съм си решила,че ще го направя,эащото искам да раэбера ще се получи ли или не.Интересен ми стана и искам да видя наистина ли е такъв эа какъвто аэ го помислих или не...абе,любопитно ми е.Няма начин да раэбера дали ще си паснем или не,ако не го поканя.Това съм го решила.Сега само трябва да се понахъсамм и да го раэкарам това притеснение и тея съмнения то главичката си. =]