.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: Колко $ ... ?

Колко $ ... ?

Nqkoi ima li realna i tochna predstava kolko stryva Aborta?

Всички, които не писаха по темата и се обиждаха, да се считат за предупредени!

what3ver
    Schranz music is my world !

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    в нелегалните клиники към 40 лева но не ти ги препоръчвам

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    в нелегалните клиники към 40 лева но не ти ги препоръчвам
    В нелегалните е около 100лв.,а не 40

А иначе е около 200-300лв. ... Цените в различните клиники се разминават
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    за разлика от теб явно знам повече за тия неща...смешика си ти не ми се прави на много умен а се погледни теб кви неща пишеш и тогава ми говори
    3oPuTy може и така да е но в моя град зимат по 40 лева не по 100
    явно навсякаде е различно

are sprete s toq offtopic !
    Koito znae da pishe ! I ne me interesyvat nelegalnite kliniki
    Schranz music is my world !

Зависи най-вече от аборта , защото има няколко вида.

Цитирай Първоначално написано от tqnko
    До 350лв. 100%

е не е сигурно , наскоро една моя приятелка ( преди 5 месеца някъде беше ) даде 500 лв ( тва в клиника в софия ама не знам къде точно )

между 80 и 200лв

Ей, човека нема да може си намери отговорите по въпроса от вас, ай спрете да "къкате", както вика баба ми, темата

Мен, ако питаш, най-добре питай в някоя клиника в твоя град, за да ти е актуална и точна информацията. И потърси клиника, която легално се занимава с такива неща и го направи по легалния начин. Не е шега тва нещо аборта, тъй че ако се налага за нещо, давай кат си требе

Ah if we welcome how many mornings
    Ah will the nights probably stop
    Ah scatteres in the sky
    Ah white flower surround us and die

От 150 до 250лв достига аборта много зависи в коя клиника и кой доктор го прави
    IskaM v IbizZza

Град
    2 крачки пред ТЕБ !!!, България
    Зависи от вида на аборта. Клиниката (частна ,държавна , на черно)
    100-500 лв.
    Съвет: давай в частните поне знаят кво правят....малко ще те заболи джоба, но е по добре.

чувала съм около 300лв

http://www.jivotno.com/wild-angel

300- 400 лв. средно

В София, в нормална болница не пада под 200лв (вкл. и анестезията(упойката)), за другите градове нямам идея. В частна клиника със сигурност е поне двойна цената. Имай на предвид, че ако няма 18г. момичето не може да направи аборт без родителско съгласие, а със сигурност са и малко вече тия дето ще се сложат главата под ножа, а и парите ще са в пъти повече.

едно момиче беше пуснало тема, че е правила аборт и и е излязло около 100 лв. до колкото видях, но в различните клиники е различно. мисля, че може да стигне до 300 лв.

Вие сте големи мухльовци бе ,човека се нуждае от помощта ви ,а вие го обръщате на спор ,безцелен спор и двамата сте тъпи ,трбваше да падна на нивото ви за да ви го кажа ,но сте шибани келеши ,неграмотни ,водещи безцелен живот ,живеещи в илюзия ... абортът ЛЕГАЛНИЯ ,щом ще ги делим на законни и незаконни ,започва от 400 лв ,не съм наясно дали здравна осигуровка би покрила част ,цялата или изобщо нещо от сумата.

аз лично незнам колко струва,ама така като ги гледам тия лапетий тука няма и ти да разбереш.Питай някои лекар познат(е може и непознат кво )
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Град
    В Небитието
    Ами мисля ,че е в ценовия диапазаон 100-300лв,но по-добре отиди в готина клиника и да не е на черно,защото не знаеш какво може да се лепнеш.А x3eme като гледам ти спамиш яко ,а мене обиждаш и заплашваш на лични.Виж се ти и какво всички нападнахте човека като гледам само любимицте на x3eme барабар с него го правят.Фешънчето не им обръщай внимание на всезнайковците!

Цитирай Първоначално написано от shokoto91
    едно момиче беше пуснало тема, че е правила аборт и и е излязло около 100 лв. до колкото видях, но в различните клиники е различно. мисля, че може да стигне до 300 лв.
    аз имам смътен спомен че беше писала 147 лв и ставаше дума за болницата в Ихтиман май....
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    na men mi be6e 120lv+20lv za antibiotik= 140lv

явно всеки град си има идиоти които са готови да осакатят всеки за 40 лв. Както и да е, нелегални клиники няма, има само нелегални аботи - такива, които не се вписват в документацията и не се уведомяват родителите. А те се извършват в нормални клиники от нормални лекари - престъпници.

Но легалния аборт си минаваш по пътека и си плащаш само някой лекарства, нелегалния може да достигне 300 лв. но изобщо не искам да го коментирам. Това е престъпление и не си струва да го правите само за да не ви хванат родителите, че сте забременели. А те ще ви хванат защото аборта не е проста процедура и ще си проличи че нещо не ви е наред, а ако има усложнения ще стане ясно какво се е случило и ще имате още по-големи проблеми.

^ Клинична патека има само за аборт по медицински причини, в никой друг случай аборта не е пожелание, все още в България. За това си плащаш като поп, измислят ти диагноза "кървене и неспособност да износи плода" и хоп готова си. Навсякъде се цака, ама поне ги дай там дето няма да ти неспокойно и няма да получиш усложнения.
    Да пазиш тайна е изкуство, което изисква много лъжи изречени по великолепен начин.

Град
    Wonderland
    Моя позната го направи за 400 лв,абе мислете за да не се стига до аборт,че после има яки последствия,не при всички де ,ама все пак.

В Правителствена болница (Болница Лозенец) в София цената е 450 лв като допълнително се заплаща упойката, и 1 ден престой. Във ВМА е около 350 лв цялото това така наречено "удоволствие" .
    Може и с направление от личен лекар и в кварталната клиника ама не се знае онзи ми така наречен гинеколог колко е читав.
    Ама според мен в това отношение не трябва да се пестят пари все пак става дума за здравето на девойката.

Цитирай Първоначално написано от Mona_90
    Ами мисля ,че е в ценовия диапазаон 100-300лв,но по-добре отиди в готина клиника и да не е на черно,защото не знаеш какво може да се лепнеш.А x3eme като гледам ти спамиш яко ,а мене обиждаш и заплашваш на лични.Виж се ти и какво всички нападнахте човека като гледам само любимицте на x3eme барабар с него го правят.Фешънчето не им обръщай внимание на всезнайковците!
    не си само ти..и мен заплашва на лс
    за къв се мисли да спори в всеки и да пуска съобщения

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си