- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чудя се...
Знам как се чувстваш,повярвай...Щом обичаш даден човек,ако ще и да те унижава и презира,просто няма значение..Обичаш и това е!
When You Live Forever,What Do You Live For??
Еми като го търпиш тей ще е ; )Първоначално написано от beb4yy
Все по-често стигам до извода,че жените сме истински мазохистки.... Просто по друг начин не мога да си го обясняАз съм същата... с тази разлика,че обиди не търпя! Но иначе.. лъжи, малоумно поведение и т.н и т.н. преглътвам... Готовността да загърбиш гордостта си в името на *вас* определено говори за любов...
Но пък.. извода,който съм си направила е следния : хубаво е,човек да прощава... хубаво е да дава шанс на човека, който се е издънил да се реваншира... НО има граница, която не трябва да се прескача! Уважението е много важен компонент във връзката... Без него всичко градено до момента се разпада... Така че, миличка... се абстрахирай от спомените си с него и продължи напредТолкова още спомени предстои да създадеш тепърва
Съсредоточи се над настоящето главно... От миналото човек може само да си извади поука за в бъдеще
![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
а може би си от тея курви дето като са с лоши момчета се имат за нещо?Първоначално написано от beb4yy
точно така.Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
аз ако бях тръгнала да го напиша, щеше да е по по-груб начин![]()
Тъпото е, че колкото и хора да ти говорят и повтарят едно и също, ти ще продължиш да си си наивна и да си вкарваш филма, че НЕ можеш да 'злобееш' и да забравиш някого току-така.
Като цяло избии си от главата надеждата, че някога, някак си някой ще се промени и ще осъзнае аджеба колко добър човек си и т.н.
Просто след време ще дойде миг, в който ще се осъзнаеш, че вече всичко си си заличила от съзнанието и дори няма да помниш всички ония моменти на слабост и дрън дрън дано ме разбра![]()
ми да понякога се получава да не мисля изобщо !ОМГ ПОТРЕБИТЕЛЯ НЕ ГОВОРИ ЧЕ СЪМ КУРВА ЩОТО АКО БЕХ КУРВА СА НЕМАШЕ ДА МИ ПУКА !!! И НЕМАШЕ ДА Я ПИША ТАЯ ТЕМА! ШИБАН ПЕДАЛ
никой не може да ти помогне... ти трябва сама да се справиш с този проблем
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
аз те разбирам ...но мога да ти кажа едно- За хора, които някога съм обичала мога да направя всичко ..освен да ги обикна отново !
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!