.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Тема: Чудя се...

Знам как се чувстваш,повярвай... Щом обичаш даден човек,ако ще и да те унижава и презира,просто няма значение..Обичаш и това е!
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Град
    Destanation unknown ((:
    Цитирай Първоначално написано от beb4yy
    обиди ме изплюе ми се в лицето и се едно нищо не е станало на другия ден така праа много тъпо
    Еми като го търпиш тей ще е ; )

Все по-често стигам до извода,че жените сме истински мазохистки.... Просто по друг начин не мога да си го обясня Аз съм същата... с тази разлика,че обиди не търпя! Но иначе.. лъжи, малоумно поведение и т.н и т.н. преглътвам... Готовността да загърбиш гордостта си в името на *вас* определено говори за любов...
    Но пък.. извода,който съм си направила е следния : хубаво е,човек да прощава... хубаво е да дава шанс на човека, който се е издънил да се реваншира... НО има граница, която не трябва да се прескача! Уважението е много важен компонент във връзката... Без него всичко градено до момента се разпада... Така че, миличка... се абстрахирай от спомените си с него и продължи напред Толкова още спомени предстои да създадеш тепърва Съсредоточи се над настоящето главно... От миналото човек може само да си извади поука за в бъдеще
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

Град
    Е там...

Re: Чудя се...

Цитирай Първоначално написано от beb4yy
    Как изобщо може да ми пука за човек, който ме е обидил и наранил не веднъж и колкото и да се опитва немога не забравям хората, който са били в живота ми ! А опитам ли се да ги върна в живота ми получавам грубо отношение много хора на мое място не биха ги потърсили, но аз просто немога аз ли съм такава или си влушавам и просто неискам да забравя човекът който съм обичала и ми се е иплюл в лицето ! П.п : Не очаквам някой да ме разбере но се пак нека чуя мнения.
    а може би си от тея курви дето като са с лоши момчета се имат за нещо?

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
    Трябва да си доста наивна, за да тръгнеш с някой, който би те нарекъл по такъв начин и при това още да го обичаш. Просто се занимаваш с простаци, които не те заслужават, пък и на всичкото отгоре страдаш заради тях. Колко жалко за теб...
    точно така.
    аз ако бях тръгнала да го напиша, щеше да е по по-груб начин

Тъпото е, че колкото и хора да ти говорят и повтарят едно и също, ти ще продължиш да си си наивна и да си вкарваш филма, че НЕ можеш да 'злобееш' и да забравиш някого току-така.
    Като цяло избии си от главата надеждата, че някога, някак си някой ще се промени и ще осъзнае аджеба колко добър човек си и т.н.

Просто след време ще дойде миг, в който ще се осъзнаеш, че вече всичко си си заличила от съзнанието и дори няма да помниш всички ония моменти на слабост и дрън дрън дано ме разбра

Голям фен Аватара на beb4yy
    ми да понякога се получава да не мисля изобщо !ОМГ ПОТРЕБИТЕЛЯ НЕ ГОВОРИ ЧЕ СЪМ КУРВА ЩОТО АКО БЕХ КУРВА СА НЕМАШЕ ДА МИ ПУКА !!! И НЕМАШЕ ДА Я ПИША ТАЯ ТЕМА! ШИБАН ПЕДАЛ

никой не може да ти помогне... ти трябва сама да се справиш с този проблем
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Мега фен Аватара на mynichka
    аз те разбирам ...но мога да ти кажа едно- За хора, които някога съм обичала мога да направя всичко ..освен да ги обикна отново !
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си