- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Виж де! Забравихте!
Първоначално написано от 48700200
значи всички казахте целуни я нищо не губиш ,но никой не гледа старата тема вече,пък бях задал няколко въпроса... Кога да я целуна в даскалото ? Или да я поканя на РД и да я целуна там... ?!
П.С. Днес и напомних че ще я целуна че съм и обещал да си открадна целувка.. И тя каза ще видим..Не каза " не може" , повтаряше ще видим ще видим.. Какво ще значи ,как да си го преведа...Или да не бера празни надежди!?
Първоначално написано от taffy
Извода ми е да кажеммм че е объркана и може би след целувката ще разбере дали иска да е с мене?!? И Иска да я целуна?!
Докато не я целунеш, няма да разбереш какво ще се случи...нали? А и не знам защо ми се струва, че тя ще отвърне на целувката ти...Да те светна само, че представителките на нежния пол са малко непостоянни в това отношение. Казват ти едно, пък си мислят друго...Покани момичето, изчакай го да пийне 1-2 питиета (НЕ ЗА ДА СЕ НАПИЕ И ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАШ, а за да се отпусне и да не го приеме чак толкова на вътре, ако сгрешиш), избери подходящ момент и действай. Абе с няколко думи...ти прави каквото трябва, пък то да става каквото ще...
Брей че си проницателен...Първоначално написано от 48700200
![]()
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици
Просто го направи! Без значение кога и къде! Действай!
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Да ,каквото ще да стане ще го направя рано или късно.. Но ще ми бъде трудно ...
Но това е просто целувка, за Бога!
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Гледай да е навреме, че иначе не се знае...ше четем сълзливи теми.Първоначално написано от 48700200
Както каза сексанакомплекса...това е само целувка...
Човеко..казахме ти вече.Каниш я на рд-то и атакуваш.В даскало няма да постигнеш нищо,но там атмосферата ще бъде различна.Просто я покани и се наслади на вечерта прекарана с нея.Целуни я,като и обясниш чувствата си.Ако стане,стане.Ако не,значи просто не е било писано.![]()
Ако не стане най - много да си разваля РДПървоначално написано от ifkataAa
![]()
Ако, а ако, а ако...пич...прерови другите теми на първа страница...няма да видиш толкова единодушно мнение...преглътни го тоя страх...ако не стане нито ще те колят, нито бесят...колко пъти ще те срежат през живота...не се мре...ако си толкова неуверен шанса да те отреже е по голям...бъди малко мъж...покажи, че имаш топки и здрави нерви...Първоначално написано от 48700200
така дееееее мерси на всички .Ще помоля на модераторите да премахнат тази и другата ми тема... Плеасе!
Да не ще предлагаш бракОтиваш и дет я свариш и вкарваш един език и работата спи
![]()
![]()
толкова е просто .. където и да е ... тя ще направи каквото има да прави .. или си е намислила .. макар че ... обикновено нещата стават на момента ... а не по план .. но уви .. успех![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Кое щи е трудно бе брат ? Ти няя да я убиваш .. просто я целуни ..