- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бившият ми...
Офф..леле как ме дразни бившият ми..не спира да ми опява и натяква, че съм го оставила...![]()
...гадното е че ми прави проблеми... сегашният ми приятел.. е всичко за което съм мечтала колкото и банално да звучи..ноо бившият няма граници..пише по скайп...блокнах го прави си нов блоквам...звъни по телефона.. не само на мен и на приятелките ми...създава ми проблеми не знам как да го разкарам... ..
Помощ..!
![]()
Първоначално написано от des1t000
Имам един такъв бивш с когото бяхме заено 3 години и от 3 сме разделени и той все още ме тормози вече по-рядко де и слава богу , но просто беше ужасно знам как се чувстваш . Моят даже ми и посягаше беше мн брутално , но си смених номера на джсм-а , като го намересхе пак го сменях , като виждах , че е пред нас не излизах , като ми звънеше на домашния му казвах да не ме търси и затварях и в общи линии ето сега вече всичко е наред.пак ми говори , че иска да сме заедно ама вече не ме е чак толкова страх от него и не ми пука.
Ако искаш кажи на вашите или брат ( ако имаш ) или на новото ти гадже да си поговори с него . Или ти направо му кажи да престане да те притеснява , че иначе ще си има проблеми и така.
С разговори не става ли с бои ще стане,колкото и гадно да звучи.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Кажи на някой да го сплаши. Не му позволявай да ти съсипва живота!
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Бившите са напаст, душко!
Накарай сегашния да говори с него или да го отупа... Пък ако той не иска или мисли че неможе карай неклой друг... Тва го направи в случай че ти се не разбререш с него
БОЙ, ДОКАТО ЗЪБИТЕ МУ СТАНАТ НА КИТАЙСКАТА АЗБУКА!!!![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Просто го игнорираш, колкото и да те дразни и да те вади извън кожата ти, не му го показваш, показваш му само, че ти е абсолютно безразличен и в един момент на него просто ще му писне и ще му стане безинтересно и ще види, че не играе никаква роля в живота ти![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
za takiva xora samo boi![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
za takiva xora samo boi![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
+2Първоначално написано от nVm
Ако не направиш нещо по-скоро,от тези които са ти предложени,тоя човек ще те подлуди
Игнорация.Да не ти дреме.Като ти пише не отговаряш.Като ти звъни дигаш,като чуеш,че е той затварях .. т'ва е ;д
Не ме интересува какво казва светът за теб ,
не ме интересува ,че не те харесват ,
явно не те познават ,защото ако те познаваха щяха да се влюбят в теб !
Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
накарай сегашния си да го сплаши, пък аку не се разбере ще има последствия - бой
Bsi4k0 zAn04вА i sBъР|_|_|вА s t3б
у}|{asH0 mHor0 t3 o5i4aM
kaji na priqtelq si,ako trqbva da go bii tam,nz,ama ne moje da produljava taka![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Бой бе, бой АМА ЯКО бой![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Не го блоквай и не го разкаравй явно. Не му обръщай внимание. Игнорирай го. Не му пиши или му драскай нещо в стил 'Ок.' "Да,' "добре" и т.н. Колкото по-студено се държиш, толкова по-бързо ще му омръзне.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
защо просто не дигнеш един грамаден скандал и му изкрещиш, че колкото по-глупаво се държи, толкова повече му намаляват шансовете...
колкото и да е тъп (с извинение) това трябва да го схване...
аз така си помогнах да се отъдва от един досадник, дето ме харесваше![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
... този не знам какъв е даже как съм била с него.. от дума и от викане не се разбира /от скандал де/..и пак и пак се инати ..казах на приятелят ми говорил е с него..той казал аз не се занимавам с теб а с нея..нищо няма да ми попречи да правя каквото си иска
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от des1t000
Е*ахти човека
![]()