Ами ще разкажа моята история на кратко.От много дълго време харесвам едно момче.Преди година ходих с него,но по стечение на обстоятелствата скъсахме.Аз продължавах да го харесвам,а той се държеше ужасно към мен.Убиждаше ме по всякакви възможни начини и аз се чувствах много зле.Така година по късно аз и това момче отново тръгнахме.Ходим от 26 декември 2008г.Той се държи много добре към мен и си личи,че има чувства,но напоследък много се караме.Страх ме е да не го загубя и много го ревнувам.Но не е само това проблема.Постоянно намираме за какво да се здърпаме.В скайп имах 500 абоната и той много се дразнеше.Аз премахнах 400 и си оставих само 100.Само хораката,които познавам и са ми приятели.От негова страна се очакваше да направи някакъв жест,но не направи нищо.Всъщност напоследък той постоянно играе някаква тъпа игра на име diablo или нещо такова.Дори вече не си пишем по скайп.След това което направих аз той също можеше да отделя по 30 мин на вечер "от цялата игра" та да си попише с мен. :х Според вас щом преди сме ходили и не се е получило дали този път ще се получи.Ако щастието ни зависи от мен съм готова да направя много,но той също да ми отвръща със същото,защото в една връзка не може само единия да прави компромиси.Блдагодаря предварително