Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
Еми като играе игри, явно не е пораснал напълно да "върти любов".
Познавам много стабилни и точни хора, които макар да са на по 25-30 години пак играят игри като Archlord и World Of Warcraft /Wow/, но го правят за забавление и развлечение, като продължават да си водят нормален живот.
Преди 1 година и повече и аз така само игрички - Counter-Strike, Warfraft III, Archlord и т.н. само играех, ама ги спрях и сега дойде време за любов
Има 2 вариянта:

1ви: Говориш с него за това, че трябва да намали играенете на Diablo /имаше бая неща в нея, знам г/д какво представлява, и има бая по-интеренсни игри/ и да започне да ти отделя време - все пак 1 момиче според мен винаги е по-важно от една игра. И след като се осъзнае всичко става прекрасно - и пак си играе понякога, и си имате прекрасни отношения, отделяйки ти време.

2ри: Ако не възприеме разговора за много сериозен, му казваш да избира теб или играта. Ако каже и 2те можеш да му кажеш "Чао, приятно играене" и да си намериш друг, за който ще си повече от 1 игра
Пич стегни се малко! Като играе игри не може да върти любов, апфф дори гуменетките ми ще ти се присмеят! Имам чувството че си някъв супер сдухан и депресиран, търсещ някаква искрица любов тийн!
get what i`m saying ;]
А по темата, защо жените/ момичетата / не разбират че не може винаги да са на първо място?!? Има неща над които не може да стой жена /момиче/!!! Който не го е осъзнал ще го осъзнае, защото не смятам че връзката с някво гадже може да застане на преден план пред приятелите, защото:

1) приятелите са били преди да дойде гаджето, има ги когато и гаджето го има, и ще ги има когато си отиде! За това който предава приятелите си заради гадже/ връзка / рано или късно ще усети че е напрвил грешка!

2) те винаги ще те подкрепят, независимо в скандали, в добри моменти или просто когато ти е кофти!

Също така има и неща в които някой хора вярват, които също стоят пред момичетата, за това не се заблуждавайте че сте на 1-ва линия винаги!