- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как могат да се отворят порите на лицето.....
За да може като се мажа с нещо да има по-голям ефект
оучПървоначално написано от Margaritchica
не е ли по-добре с гореща вода да си търкам лицето малко
Първоначално написано от Margaritchica
е не, ама.............оки мерси, после като се прибера от даскало ще пробвам тва с парата
![]()
Еми под чешмата да речемПървоначално написано от _princess_
![]()
Иначе и аз искам да си почистя лицето, не да попива крем
s krem ot sperma na kon![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Порите се отварят с пара като ходиш на козметик за да ти стиска пъпките-става по-качествено. Не се прави всеки ден. За да ти попива крема просто си го размазвай. Ако не иска значи е прекалено тежък за твоята кожа и трябва да го смениш.
С пара не е хубаво,защото се разширяват и в последствие стават още по-големи изабележими.Няма смисъл да си разширяваш порите за да ти попие крема,това си е естествен процес и кожата сама 'решава' колко количество крем да поеме.Ако си малко момиче,използвай някой лосион за лице,защото кожата ти е млада и няма нужда от тежък крем.
По принцип с пара, Насе. Ама за крем няма смисъл
М дам пробвах с пара понеже и козметичката така прави.След това си сложих гарниер пюр 3 в 1 и стана добре, но се искат 3 пъти за видим резултатПървоначално написано от hottie
![]()
Отварят се и с най-обикновена топла/гореща вода...Затварят се със студена.Това разширяване е временно.Порите занапред не могат да ти се разширят от това!
Абсолютно вярно. Само ще добавя, че търкането на кожата по какъвто и да било начин е вредно.Първоначално написано от Liar
ауч мии аз лично за отваряне на порите ползвам ментова паста за зъбипомага за премахване на черни точки
![]()
Можеш да плачеш, затова, че си е отишъл...
Или да се усмихнеш, затова, че си го имал и
да продължиш напред!
ee kak pastata za z1bi 6te otvarq pori i maha 4erni to4kii
![]()
tfa ne e vqrnoo pastata za z1bi samo moje da izsu6i kojata i to ne za d1lgo zatova, hora izpolzvaite si pastata za z1bi po prednazna4enie
![]()