.

Виж резултатите на анкетата: Целували ли сте се с език

Гласували
61. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да..

37 60,66%
  • ..не

24 39,34%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Първата целувка..:)

ем..кога, каде и с кого Ви беше първата целувка с език а за тези кадето не са се целували..как си представяте първият път :S
    its me bitches.. ;]

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Ами 7ми за 8ми клас с тогавашното ми гадже
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

Re: Първата целувка..:)

Цитирай Първоначално написано от holyshade
    ем..кога, каде и с кого Ви беше първата целувка с език а за тези кадето не са се целували..как си представяте първият път :S
    Бате писна ми да пиша в подобни теми има май 209840923856792.... SEARCH MF ... SEARCH FOR THEM !!!!!!!!!!!!!!!!
    AAAAAAAAAAAAA НЕ МОГА ДА ДИШАММММ ОТ НЕРВИ!!!!!!!!

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    първата ми целувка беше отдавна и чесно да си кажа не си я спомням много добре но бях малък и определено не е била със език

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Ми да ти кажа не помня 0_o Май като бях 7-8 клас беше...
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal

Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Бате писна ми да пиша в подобни теми има май 209840923856792.... SEARCH MF ... SEARCH FOR THEM !!!!!!!!!!!!!!!!
    AAAAAAAAAAAAA НЕ МОГА ДА ДИШАММММ ОТ НЕРВИ!!!!!!!!
    успокой се брат

По темата:
    Не съм. Точна представа нямам как ще бъде, ама ще разберем

Голям фен
    Град
    Лондон
    Бях много мъничка ,не си спомям вече как беше

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Първата ми беше тотална издънка
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

оууу отдавна не се бях сещала за тва ...
    беше в осми клас с тогавашното гадже естествено ... в борисовата градина се бяхме сгушили на една пейка, некъв огромен клон на дърво висеше над нас и беше супер романтично... ммм беше прекрасно ... еххх ...

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Ко е туй уа?
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Супер фен
    На 14. Тя първата с език всъщност си беше първата изобщо. Нямам някъв кой знае колко специален спомен...беше на спирката на НДК
    whatever

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    7 клас С тогавашното ми гадже. Добре се получи като цяло Един приятен спомен ми остана
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

7 клас бях..Малко странно се получи защото не очаквах ии щях да му избия зъбите в първия момент Е после се опраихме и беше много яко Ама като цяло забавно..Спомням си със смях за цялата работа

When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪

беше в седми клас ходех с един батко и на 14февруари той ме целуна беше много страшно

Цитирай Първоначално написано от xplay
    Първата ми беше тотална издънка
    и моята.. то и втората.. но третата невероятна може би защото бях с друг човек .. иначе първата (макар и мн зле) беше в 6-ти клас
    [[.. Дa бъdэш чasт oт maлkoтo э прiвiлэгiя na униkaтiтэ ..]]

Град
    Пловдив
    Никога не съм се целувала момчетата викат че съм бостанско плашило и не искат или поне тия от бившото даскало-дано сега в новото имам повече успех.А на тема как си я представям-нямам си и на идея

Първата ми целувка беше СУПЕР. Сякаш се бях целувала цял живот и знаех точно как да го направя ! На момчето много му хареса и дори не разбра че не се бях целувала

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Не съм се целувала с език. Имам извествен страх както точно ще се случи. xD Мн е тъпо. Така де, не знам къде ще ми е първата целувка, но се надявам да е край морето. Обожавам това място.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

мноого отдавна, бях в седми клас и накарах една мацка да ме научи да се целувам :P

На 14 на една спирка..

Бях на 11 години в 5-ти клас ами мен ми беше хубаво,защото бях с човек,които можеше да се целува и така да се каже диктуваше нещата!В правилната посока!

ami mai 4e be6e v 5-6 klas i mai 4e be6e s nqkvo mom4e det takmo se bqhme zapoznali

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си