.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44
    Град
    Стара Загора

споделете момичета...

въпроса ми е към колко годишна възраст приблизително момичетата започват да мислят трезво и да се замислят добре за бъдещето си... (с някое момче), а не да си мислят постоянно че тоя е поредния и ще има много други.
    Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!

Човек мисли различно на всяка една възраст от живота си!

Град
    Дълбините на канала :D
    Е при секи е различно,а и опита най-добре помага.

Град
    Стара Загора
    добре де питам приблизително каква възраст.... 10-15-20... а може би като почнат да стават дърти и грозни та да не ги харесват вече.... според мене някои имат ебати самочувствието без покритие...
    Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!

Във всеки случай съзряваме по-рано от момчетата.

Фен
    Град
    Бургас
    след 18 вече мисля,че повечето хора започват да мислят за бъдещето си,стават по-отговорни и по-зрели.Това се отнася и за 2-та пола.

Мега фен Аватара на Hilary_
    оо за самочувствието си много прав но не само при момичетата е така... иначе наистина не може точно да се определи някаква граница...

Повечето са като мухи без глави!!! Обикалят на сляпо и когато не им остане животец се забиват при някой тип и си остават там Трезвото мислене и реалната преценка не могат да бъдат свързани с думата момичета !!!
    An Evil Man

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: споделете момичета...

Цитирай Първоначално написано от MaMkaMy
    въпроса ми е към колко годишна възраст приблизително момичетата започват да мислят трезво и да се замислят добре за бъдещето си... (с някое момче), а не да си мислят постоянно че тоя е поредния и ще има много други.
    Някои и цял живот
    не го осъзнават.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    Paradise
    Сега. Аз го намерих и не мисля да търся други. 16 години.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    По мои наблюдения след 18-19

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    Абе попренцен от 20 нататък,но сега на 17 забременяват и докато родат стават на 18 и на 19 вече са омъжени
    <3forbidden taste is the sweetest<3

Град
    40 Miles from the Sun
    Момчета, момичета - все тая, всички започват след пубертета т.е. около 19 годишна възраст. През останалото време мислят само за себе си и са съвсем сигурни, че техните проблеми са най-големи. Разбира се, има някакви странни изключения, които по-бързо зацепват, че не са центъра на Вселената. Има и retarded, които и на 30 години не могат да се осъзнаят. Общо взето зависи от много неща, не може да се каже точно определена възраст, не разбирам защо все се интересувате от подобни статистики и т.н..

Към 30 годишна възраст

По мое лично мнение мисля, че момичетата вече на 16-17 години си хващат сериозни приятели.Повечето ми приятелки ходят с момчета вече 2-3 години, а те самите са на 18-19, следователно са тръгнали с тях на 16-17 год.
    А сега щастливa ли си?..."НЕ!!!"...-Защо?...
    ,,Защото чашата е пълна?"...-Какво пиеш?..."БОЛКА!.."

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Във всеки случай съзряваме по-рано от момчетата.
    Да ама ви е по-лесно щото чичковците с парите сами ви намират

I believe only in death itself

добре де питам приблизително каква възраст.... 10-15-20... а може би като почнат да стават дърти и грозни та да не ги харесват вече.... според мене някои имат ебати самочувствието без покритие...
    Kakto kazaha i drugite pri vsqka edna e razli4no..Moqta priqtelka misli 4e az sum mom4eto na neinite me4ti i seriozno se zamislq za ob6toto ni bude6te vupreki 4e e na 15 ;]

Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Не може да се каже, при всеки е различно, но и аз мисля, че повечето към 17-18
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Всеки израства различно Понякога някой момичета не си помислят дълго за това ако не се цапнат малко по главите
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Всичко е до манталитета на дадения човек.А и всеки съзрява на различна възраст, не може да се каже точно кога.Например едно приятелско семейство на нашите тръгнали като били 5 клас и в момента са щастливо женени с две големи дъщери.Има пък някой които си остават стари моми.Е кога момичето се осъзнава ..

....ami priqtel,tova naistina zavisi ot momicheto,ot haraktera,ot nachina na mislene ot nachina na jiveene ot strashno mnogo neshta....nqma opredelena vyzrast,moje da stane i na 25 i pak da ne iska nishto seriozno i da ne dava vsichko ot sebe si za edna vryzka...taka che tova e naistina strogo individualno ;]]]]

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    момичета от 20 на горе а момчета 25-26

Някои след 17,а други след дори 30 понякога.Всеки мисли различно и има различни виждания за живота си
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Супер фен

Re: споделете момичета...

Всеки е различен и може едни да го осъзнават на 30...други на 15...
    Аз съм на 16 и съм имала точно 2 гаджета(което си е направо..странно за днешните разбирания ) Първото ми гадже беше за една седмица. И от тогава (2007) до сега съм си още с второто момче. Никога не ми се е искало да ходя с някой ей така за бройката... Явно рано съм го разбрала...
    Та...всеки различно

ами около 20г всички около мен са на 20+ и напоследък всички започнаха да ми говорят за деца

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си