.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56
    Град
    somewhere over the rainbow...
    Цитирай Първоначално написано от A_Loving_Girl
    Цитирай Първоначално написано от shokoto91
    после защо има анорексички... Вместо да и кажете да яде, за да придобие малко по-женствени форми и да не е с тва детско излъчване, вие всичките "ох-ах кво яко дупе"...
    Нещо да не те е яд ,а да не си анорексичка случайно....аз съм на 20 и съм слаба ,и с добро тяло стегнато,тъпча се два пъти повече от всяка в форума.....не всеки може да пълнее ,така че остави момичето да си се радва на тялото...ако избиваш някакви комплекси напусни!!
    МЕрси много мацка, ти си единствената която помисли малко с това което и е на раменете и не седи садмо за украса!!!

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Ми кво да мислим ... тамън дупе за ебане !

дупето е добре, =D> а циците къде са
    цици, цици, цици

Цитирай Първоначално написано от A_Loving_Girl
    Цитирай Първоначално написано от shokoto91
    после защо има анорексички... Вместо да и кажете да яде, за да придобие малко по-женствени форми и да не е с тва детско излъчване, вие всичките "ох-ах кво яко дупе"...
    Нещо да не те е яд ,а да не си анорексичка случайно....аз съм на 20 и съм слаба ,и с добро тяло стегнато,тъпча се два пъти повече от всяка в форума.....не всеки може да пълнее ,така че остави момичето да си се радва на тялото...ако избиваш някакви комплекси напусни!!
    Хора секви, тела секви, на секви възрасти...ама и мнения, и вкусове секви. Кат се е опнала насред форума да го показва, ще отнася СЕКВИ коментари хР Ако не ще...как беше...Да беше помислила "с онова на раменете" хD

Ah if we welcome how many mornings
    Ah will the nights probably stop
    Ah scatteres in the sky
    Ah white flower surround us and die

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    МЕрси много мацка, ти си единствената която помисли малко с това което и е на раменете и не седи садмо за украса!!!
    Много мъдри думи то човек,който си пуска задника в сайт,пълен с загорели момченца.
    ПП:shokoto91 rulz be

hottie
    Guest
    т.11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си