Някога да сте получавали заплахи от съученици? Как реагирахте? /смисъл,че ще ви бият или някакви подобни/
[img] http://prikachi.com/files/503466a.gif [/img]
^ Не съм получавала и едва ли ще получа заплаха .. просто не сме в детската градина ,че да се заплашваме.
Заплахи - не точно, но закани от вида: "Ще те пребия... Ще видиш какво ще стане после..." са ежедневие. Въпроса обаче е там, че тези които заплашват са някакви слаботелесни. Явно така си избиват комплексите, нищо ,че са на един тупаник живот. Аз просто не им обръщам внимание и не бих налетял на бой само заради закана, ако другия скочи пръв ще стане лошо.
Не съм, а мисля че едва ли ще започнат точно 10 клас.
Don't worry, be happy!
Мен са ми забивали шамар без предварителни заплахибях 5-ти или 6-ти клас (:
Da polu4avala sum no nikoga ne se izpulnqvat puk i ne mi puka 6oto horata taka si izbivat kompleksite, a i az kvato sum si po dobre da ne mi nalitat,za6toto se palq ot nai malkoto![]()
![]()
iii nz kvo...
Мидата създава бисер,само когато в нея попадне песъчинка, която и е причинила жестока болка.
Да,от няколоко момчета.Щяли да ме бият,но още съм си недокосната от тях![]()
![]()
Не съм получавала заплахи, все пак не сме в детската градина![]()
Макар че това не винаги е извинение![]()
Не съм получавала заплахи до сега .. I think so ..![]()
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Да, много пъти. Никога не обръщам внимание, даже е имало случаи ,в които буквално съм им се изсмивала в лицето.
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
Слушай ме сега! Първо пролучи го тоя дет те заплашва има и връскари ... който изпълняват нещтата който кажат ако не е некав връзкар мойш му натрошиш муцината разбираш ли ако е връскар фанете се 10/15 и го пребиитеАз навремето така правих и мноо бой съм ял и в болница съм лежал заради такиа ама тогава не ме беше бъз не че ся ме е де но ся съм си тарикат
![]()
Досега никой не ме е заплашвал с каквото и да било, въпреки че съм голям дразнител![]()
не мога щото е 2 метра над мене и е доста голям връзкар ..вече се чудя кво да правя..Първоначално написано от fe6an4eto0
emii.. az polu4ih edin p1t ot nqkfa ot 12 klas oba4e kat q fanah sama w toaletnata ne posmq da mi kaje ni6to powe4e![]()
![]()
za6to li..
Първоначално написано от niki7y
те като са сами си мълчат![]()
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
имаше една групичка фръцлички, които мнооого лошо гледахаНо никога не са се усмелявали да ме заплашват очи в очи.. Понякога когато се разминаваме по коридорите в даскало, подхвърлят по някоя "мръсна" думичка, ама пука ли ми ?
![]()
Просто ги игнорираш,повечето просто си говорят.Мен колко са ме заплашвали с бой..даже с 1 момиче дето щеше да ме пребие заради някакво момче сега сме добри приятелки.
Stay up all night with the stars *
Мм не, не са ме заплашвали май![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
da ama ina4e sa mn otw0reniПървоначално написано от zwezdichkaTa
sk04ubri
![]()
![]()
Хаха изпълнявали са си заплахите, едни келеши от гимназията, в която прекарах точно 6 месеца-адския тормоз, психически, физически.Един ден ще ходя да ги набия едно хубаво, кофти е, че няма да им дойде акъла в главата.... те са неспасяеми случаи
Хаха, все едно ще го направя някога...![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Повярвай ми някой още си мислят, че са там и са и жалки и смешни . . .Първоначално написано от s1NNer
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Ако някой дойде да ми каже,че ще ме бие направо ще го оставя на място!!!![]()
Аз нямам такива проблеми!Но и да имах нямаше да мълча! :P
Само викай!Винаги готова за бой съм!Първоначално написано от Seducti0n
![]()
![]()