Цитирай Първоначално написано от CandyCox
Цитирай Първоначално написано от FelisDirus
Цитирай Първоначално написано от CandyCox
Цитирай Първоначално написано от PriNcEsS0123
Абе хора знаете ли орез колко време тряя да се промивам с Сандрин? И докога? Завинаги...
След всяко хранене/пушене... поне 1 месец.
Е глупости говориш. Раните в устата принципно зарастват в пъти по-бързо, отколкото тези по тялото, а промиването е с цел дезинфекция, докато е още незаздравяло. Моята на езика, която е много по-сериозна, мина за някви дни, ти й вкарваш филми за месец.. пф.
Раните в устата наистина заздравяват по-бързо, но абсолютно навсякъде по тялото, където и да се пробиеш се изисква поне месец, за да заздравее напълно, за това е най-добре да се промива поне през тва време.

А колкото до ana19, моля те, не се пробивай и ти сама... Просто не е хигиенично и може да си докараш някоя инфекция. По-добре иди в ТрипХаус, примерно, ако си от София. Пробиването ти е 30 лв., мисля, с обицата. Ии не си личи, но като си отваряш устата или се прозяваш може да се забележи, особено ако е подкова или няква такава обица от тоя сорт, по-голяма демек. : )

Е тва е все едно аз сега както съм здрава и нищо ми няма, да почна да се жабуркам. Стига, безсмислено е. Максимум седмица.