.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Тъпа България

Стигам до извода , че ще се хвана да науча някой език и само да завърша 12ти клас се махам от тази мизерна държава може навсякъде да има такива нещо но тук са прекалено . Винаги съм се старала да бъда добра към другите и да не нарушавам спокойствието им . Не хвърлям боклука си по улиците дори фасовете ! Но днес се качих в претъпкан софийски автобус звънна ми телефона и вдигнах беше милото ми гадже второто хубаво нещо което се случи . Говорихме 2-3 мин като гледах да не викам за да не преча ! Но какво стана бях нападната от бабката , на която отстъпих място имайки на предвид , че имам проблем с бъбреците и умирам от болка . Тя каза как може да говоря от 30 мин по телефона никой не бил длъжен да ме слуша , а клошара , който седе пред нея (сигуна съм че незнае има билетчета за автобуса) изръси , че съм говорила толкова дълго защото тати ми плащал сметката ! От лятото работя изкарвал между 200- 400 лв. на месец на 16 съм и се занимавам с уеб дизайн и то работя по големи сайтове . След което за да не си навличам повече нападки затворих телефона и хората ме гледаха все едно съм направила най - големия грях на човечеството ! Въпроса е следния как аз мога да търпя това да седя права зарадите възрастните хора като имам много повече нужда да седна от тях и защо аз съм длъжна да търпя смърднята на клошаря а той не може да задържи 3 мин да си свърша разговора ?!?!?! И на всичкото отгоре ще ми казва каква съм като сигурно изкарвам на месец повече пари от него през целия му живот ! Писна ми от тази тъпа българска простотия ! Кога ще се научат да бъдат толерантни!?

Град
    Инкогнито
    Кой сайтове правиш ? Ще ме уредиш ли и аз да бачкам ? За 3 седмици овладявам всяка програма и почвам

Ами какво да ти кажа колкото повече ги мачкаш хората на тях явно им става по-добре, а като се държиш с тях възпитано ти се качват на главата (това само в бг може да се наблюдава)

Що не им каза, че тва си е твоя телефон и можеш да си говориш и цял ден по него?
    Пита ли я дали ти е казала благодаря, когато и отстъпи място?
    Абе изобщо що се занимаваш? Слагаш едни слушалки и им ебеш майката.
    Аз бих ги насолил едно яко, та да не могат да ми кажат нищо.
    Веднъж направихме един скандал в автобус с една приятелка, щото няква се опитваше да се прави на много отворена и целия автобус застана на наша страна, оная направо насра.

Обаче и аз се чудя защо трябва да се стига чак до там...

Град
    Видин
    И ти да получаваш по 150 лева(макс) пенсия и на тебе няма да ти розов света ^^
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Мега фен
    Град
    Utopia..
    по-скоро ти си тъпата

ох самата истина - мачкаш ли - става им по добре, държиш се мило - скачат ти на главата! учи езици и се махай наистина, в Европа ще се почустваш хиляди пъти по добре, само заради факта че даже да отстъпиш място ( а в твоя случай това е доста след като имаш проблеми с бъбреците ) ще ти благодарят 5 мин си заслужава и аз мисля да се махам скоро

Jesus за работа не мога да те уредя защото аз още се уча ....и не правя много големи неща ... главно различни флашове но тъй като работя от скоро единия е американски и другия немски и нито един от двата не е пуснат още се работи тъй като имат голяма база данни , текстове и тн.

Ами реших да не се заяждам , просто не намерих смисъл ! Въпроса е за какво тъпите бабички и дядовци се мислят за голяма че младото поколение сме някви келеши ! Въпреки че родителите ми имат пари вярно че не са много но 4 членно семейство живеем нормално . Да се опиташ да покажеш нещо мило и да се държат много отвратително с теб . Какво им е на тия бабички гадно им е че са дърти ли кво ?! Писна ми преди време имах спор с една защо съм тръгнала с раница на училище ?! Или пък защо винаги като се качи някоя трябва да седне точно на твоето място като има и други свободни в автобуса !?

Ще порастеш и ще ти мине...

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Липсата на толерантност и уместност е един голям проблем, който и мен по принцип адски ме дразни в хората като цяло. : ]
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от hardball
    Ще порастеш и ще ти мине...
    Kакво имаш в предвид?

Успява на 16 да изкарва пари, живее напълно нормален и задоволен живот и ще се маха от България, защото в рейса я погледнали двама човека на криво? Аре бе
    Хората навсякъде са такива, просто ще порасте. Ще спре да обръща внимание, ще се научи да се справя с такива глупости. Ако не тук, ще емигрира и на новото място ще види, че хората са същите навсякъде. Мене това, че на 16 демонстрира такова глупаво поведение и мрънкане ми говори просто, че е гледано дете, като писано яйце дето се вика

-I dont sympathize
    Please open your eyes!

Кажи "тъп народ","тъпа нация","тъпи пенсионери","тъпи управници",но не и "тъпа България"!

Животът е битка за оцеляване. Спасявай се.

Аха.

Успява на 16 да изкарва пари, живее напълно нормален и задоволен живот и ще се маха от България, защото в рейса я погледнали двама човека на криво? Аре бе
    Хората навсякъде са такива, просто ще порасте. Ще спре да обръща внимание, ще се научи да се справя с такива глупости. Ако не тук, ще емигрира и на новото място ще види, че хората са същите навсякъде. Мене това, че на 16 демонстрира такова глупаво поведение и мрънкане ми говори просто, че е гледано дете, като писано яйце дето се вика

Явно ти си малко сбъркан ! Защото може и другаде да има такива хора , но едно е да е друго е да всички така ! Мога да се справя задавам ти следващия въпрос за кво ми е на мен да направя бабката на гъз и да я затапя аз какво печеля така ?! Нали утре пак ще го направи този път няма да съм аз . Колкото и да е всички знаем че за всички гадни неща сме първи (смър, престъпност) !

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от djuki
    Колкото и да е всички знаем че за всички гадни неща сме първи (смър, престъпност) !
    За тия не съм сигурен, но за тъпотия по форумите...
    Grumpy old madman

Какво толкова те боли как те гледа баба в градския? Просто си малък/малка още. На тея години още се бориш с онова гласче в тебе, което казва "ама защо не може всички да ме обичат и харесват?!".
    Не са всички така, станал си с гъза напред, кофти ден имаш и цялата държава ти е виновна заради кофти пътуване в рейса. Приземи се малко, с какви проблеми ни занимаваш :Д

В Германия където и в градския да говориш по телефона ако е пълно и има много хора и/или говориш много силно ВИНАГИ ще ти се направи забележка.

-I dont sympathize
    Please open your eyes!

Първо мен не ме боли . Тъпо нищо съм говорила високо нито нищо ! Нямам мания за величие всички да ме харесват кви са тия глупости кво ми дреме дали онзи там някъде в автобуса ме е харесал . Аз мога да слушам как бабите си говорят за хапчета и цветя а не те мога за две 2 мин да слушат мойте неща . Тъпо е че възрастните хора приемат младото поколение за боклуци , е хубаво ама аз не се имам за боклук ! Наложило ми е се говорила съм по телефона ... ол боже мой 2 мин им пречеше да изчакат ! И някакъв си клошар дето беше осмърдял целия рейс ще ми обяснява кой ми плаща сметката . Като никой не седеше около мен .Май от дватама той не трябваше да е там ?!

Ама не мога да разбера какъв е проблемът и защо ще емигрираш?!?! И България защо е тъпа?!
    Просто за ебааати-малкото-нещо правиш ебааати-голямата-драма.

-I dont sympathize
    Please open your eyes!

ами замислям се . всичко е така правиш нещо добро и после ти го връщат с лошо . всички недоволстват колко е мръсно и го гледаш как в следващия момент си изхвърля боклука на улицата . Возя се в икарус за да отиде да училище където редовно има пияници и клошари и после цял ден дрехите ми миришът на тях. Да си скъсвам да уча и да работя и после да ме изкарат като повечето дето има някой да ги издържа така известните курви , кифли и тн. Все ще има една държава която да е малко по чиста , да се спазват поне малко законите , и някак си да не трябва да се биеш за да оцелееш !

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Ама не мога да разбера какъв е проблемът и защо ще емигрираш?!?! И България защо е тъпа?!
    Просто за ебааати-малкото-нещо правиш ебааати-голямата-драма.
    Тя ще емогрира, някой в чужбина ще й каже "Шибана имигрантка" и веднага ще се разплаче и ще се върне!
    Grumpy old madman

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Пхахаа на мен ако ми каже некоя така, такива панаири ще й направя Ще ти еба откачените бабички (не че нямам уважение към старите хора, но просто такива най-много ги мразя просто ! )
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Град
    40 Miles from the Sun
    На мен от целия разказ най ми се наби как казваш, че учиш здраво, а след това всичките твои правописни грешки ме хвърлиха в тъча.
    Не драматизирай толкова. На мен веднъж една кондукторка ми се разкрещя, че не съм се навела да и' подам някакви пари, които тя изпусна, но не обърна внимание на факта, че рейса беше толкова претъпкан, че едвам дишах, камо ли да се наведа или въобще да направя някакво движение. Голяма работа, не и' обърнах внимание.
    И все пак, щом изкарваш хубави пари, вашите не са от най-бедните и не харесваш градския транспорт, защо не пътуваш с такси?

Аз пък мисля, че ти си тъпата. Някаква бабичка била ти направила забележка, е споко и ти ще станеш остарееш и станеш бабичка. :P

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от djuki
    Колкото и да е всички знаем че за всички гадни неща сме първи (смър, престъпност) !
    За тия не съм сигурен, но за тъпотия по форумите...
    хахяхяхаах

е ти какво се шашкаш? едно бабе и един клошар и айде на юрош? а в чужбина няма ли да те поставят в някакви категории, бе, да не мислиш че там всичко е розово?

ддррррапаййй.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си