- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Закони, 18+, неясноти
Хора, ако си имам придружител и на входа трябва да попълним декларация, аз тряа ли да имам лична карта?![]()
mindscan
Mislq,4e nqma nujda,stiga pridrujitelq ti da ima li4na karta.Tva ve4e e zadaljitelno.
Първоначално написано от angellove
Според мен да,не могат на доверие да ти запишат името
Все пак трябва да е ясно,за кого носи отговорност придружителят,ако недай си боже нещо стане.
Не знам как е по правилник,но така ми се вижда по-логично.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Nqma nikakvo zna4enie ti dali ima6 li4na karta.Sas sa6tiq uspeh moje6 da otide6 bez dokumenti i ti daje da si na 30 ima mesta,kadeto pak nqma da te pusnat,ako nqma6 li4.karta!Pridrujitelq udostoverqva,4e e na 18 i vlizate.
Чудесно! Придружителят, че ще има лична карта е ясно. Мерси.
Едит: А може ли един човек да придружава двама непълнолетни?![]()
mindscan
понякога може, понякога не може
що си хабиш нервите
за 23ти ли става въпрос![]()
Не знам за какво става дума но ако искаш да патуваш извън граница и си под 18 ти трябва придружител + пълномощно от 2-мата ти родители....
Ако си над 18 не ти трябва нищо освен паспорта ти а ако искаш да патуваш за европа дори и той не ти трябва...
Хайл!Първоначално написано от ImaLiBe
![]()
![]()
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
За парти в границите на България.Първоначално написано от Darkkiss
![]()
mindscan
Абе организаторите пускат, даже има декларации. Пък и то не е дискотека.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
mindscan
Predpolagam ne stava duma za diskoteka hah.Ako e za 23ti - 10 god. HMSU,na koeto i az 6te hodq,zna4i e taka kakto ti kazah po gore,makar 4e znam,4e zalata e nova i o6te ne sam hodila tam,oba4e to navsqkade e taka bez diskotekite gore-dolu.![]()
Да, организаторите казват, че ше пускат и непълнолетни с придружител и ще има декларации на входа, както и на другите партита на HMSU.Първоначално написано от JUSTDNB
mindscan
Mi estestveno hhaha Mislq,4e iz4erpahme temata,a otnosno tva dali 2ma nepulnoletni mogat da vleznat s 1 pridrujitel,zatva ne sam sigurna,te izmislqt se po tupi pravila,moje i da ne stava,taka 4e pitai nqkoi,koito e bil v taq situaciq.
Мерси много. Намерихме си двама придружители.
mindscan
Надали човек ! Май аз ще ти се измея в лицето !Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Хахах, дааа, партито ще е в моя квартал.![]()
![]()
![]()
Сресаният, ако мислиш да ходиш, да ми кажеш да пием по нещо/бира!!! преди това, ахах. Аз няма да ходя, но мои познати ще са там.![]()
АТАКАБГ, несериозник такъв!![]()
bungle съм.
Искаш ли примерно да ми кажеш с кво мога да стигна до залата :дПървоначално написано от Aenima
mindscan
трябва ти продружител на 21+ годиниПървоначално написано от IrrieSkyline
Всеки придружител може да има със себе си 2 деца
след 12:00 си вънка
ИЛИ ТОВА БЕШЕ ПРЕДИ 2 ГОД
Ако не се лъжа сега е до 10:00...
какво ти пречи да исчакаш 2 години и тогава да почнеш по дискотата или трябва да пропаднеш като друкарките ти?
Ако толкова ти се оди на купонче направете в на някой фр къщата
Колко ограничен пост...Знам на колко години трябва да е придружителят, от колко часа не тряа съм навън сама, друг ми беше въпросът.
mindscan
като сме тръгнали да се смеемПървоначално написано от LiLGrizzly
и аз ще ти се изсмея, LiLGrizzly, за тоя ти пост...
като те мързи да посетиш google.bg какво ми се караш...Първоначално написано от IrrieSkyline
пикла...