- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Майки...
Какво бихте направили ако постоянно сте скарани с майка си, с която единствено живеете и тя ви мрази?![]()
Защо си скарана постоянно с нея и защо да те мрази?
С какво ти е показвала, че те мрази?
Какво правиш, че да я ядосваш и да сте скарани постоянно?
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
Майка ти ти е майка все пак (какво прозрение) и няма как да те мрази. Това че се карате нищо не значи, всички имаме някакви пререкания с родителите си. Просто понякога си премълчавай като те ядоса за нещо и така няма да се стига до спорове.![]()
единствено защото не съм перфектна в абсолютно всяко отношение, баси писна ми от перфекционизма й
Ако си под 18 не можеш да направиш кой знае какво![]()
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Просто се постарай да вършиш нещата, които ти казва майка ти...Първоначално написано от s3xy
Всички ни мързи да си подреждаме стаите и такива неща, но като се замислиш това отнема не повече от 20-тина минути..нужно ли е заради тези 20 минути да сте скарани цял ден с майка ти, и двете да сте нервни и т.н.![]()
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
стаята ми е винаги перфектна няма нищо общо винаги сичко е било ок ама братче писна ми сичко да е невероятно перфектно!Първоначално написано от BqlaLiniq
Запомни едно нещо,майките не мразят децата сиако сте скарани,то няма да е завинаги,понеже си в пубертета(предполагам) сигурно си я поизнервила и се случва да се появи непоносимост.Фактът,че сте само двете ме навежда на мисълта,че сигурно на нея и е трудно сама и може допълнително да е изнервена.Опитай се да поговориш с нея и някак си да подобрите отношенията си и това е.Трудно е ,ама не е невъзможно.
Е дай малко повечко инфо дее![]()
Аз преди с мойта майка САМО се карах.. Почти нямахме разговор, който да не е спор и викане (в повечето случаи - крещене).. И аз непрекъснато си повтарях, че тая жена нещо ме мрази и че никога не и е до мен. Но вместо да се карам с нея, реших да и споделя нещо (от толкова каране, не съм и казвала нищо за мен) и така се посближихме. Аз тогава пък имах проблеми, та така...
Сега когато се скараме, аз изчезвам за малко в банята и после се връщам при нея с нова тема и усмивка. Колкото и да ми се сърди, това винаги ми помагаПробвай и ти така
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
при нас винаги си е така, само от самия факт че сме си двете и винаги всичко си казваме, всичко съм й споделяла ама напоследък тая жена... не знам какво й стана аз съм си същата, тя само гледа за какво да се хване и да се заяжда, не стига че полагам сп усилия да не съм като всички тийнове, прибирам се в нас на време, уча си за даскало ... сичко нормално... просто тя изведнъж нз какво й стана... почна да ме убижда за неща които изобщо не са истина и т.н. сменя ли темата... почва да вика още повече... странна работаПървоначално написано от Jumbie483
![]()
За кво те обижда? За кво се хваща?
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
ами опитвала ли си тогава да поговориш с нея ?!
попитай я защо прави това и да видим какво ще каже...
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
5 в даскало ... и изкарах по математика 6 + щото имахме 4 задачи и една бонус ако не сме решили някоя от четирите и аз реших и петата и бях писала основните неща и г-жата беше добавила само нещо, което се подразбира от предишния ред и вместо да каже: бр! 6 + е супер тя тръгна да се заяжда за оня ред самоПървоначално написано от BqlaLiniq
![]()
![]()
Хмм....за доста дребнави работи се е хванала....странУуПървоначално написано от s3xy
А преди това да не си сгафила нещо....сериозно...и това сега да сЪъ...некви последствия?
![]()
...сълзите ми се борят сега с гордостта,но очите ми са сухи и проклинат любовта...
Ooyh... zwychi mi stranno maika ti da te mrazi![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....